воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Skrine sú steny 2012-01-31 14:11:07

Výstavby a rekonštrukcie.

Skrine sú steny
2012-01-31 14:11:07


Dnes, mnoho novo-predstaviť život v novom byte, snový povedať, "A nábytok, ja by som nie! Len čisté a priestranné .... " V tomto bode sa nemusíte premýšľať o tom, kde dávali svoje veci. Medzitým, v našej dobe, a to je takmer utopický možnosť je zariadenie, bývania, je celkom možné.

Tento nepáči našich obyvateľov nábytok ako často možno vysvetliť z dvoch dôvodov: prvý je tesnosť a neporiadok štandard bytov v minulosti, a druhá je túžba ženy v Domácnosti, aby uľahčili proces čistenia (ako sa zbaviť horizontálne povrchy, ktoré zachytávajú prach). Okrem toho, relevantné teraz v inter'Yeri štýl - minimalizmus - keď cudzinec k nám od prírody, ale dostal mladej generácie niektoré popularitu.

Byt je Nezariadený

Ako zabiť dve muchy jednou ranou: zbaviť byt nábytku a zároveň, aby sa všetky veci potrebné pre život? Výstup je jednoduchý: Všetky úložné systémy sa musia dať priamo do steny (a, ak je to potrebné, v oblasti). Rovnako ako by ste zvážiť umiestnenie vecí v položkách nábytku, ako si ju kúpite, môžete si myslím, "náplň" pre vstavané skrine a skrine, ktoré v podstate nie je o nič horšie (a v mnohých ohľadoch dokonca lepšie) ako obvyklé nábytok.


Vhodný najmä pre takéto projekty byt s otvoreným plánu, v ktorom vnútorných stien stále nie je znížené, a môžete tak, aby ich tak, ako chcete. Odborníci spočítali: nákup v poradí - najprv pravidelné deliacich stien, a potom - nábytok pre všetky izby, strávite 2-3 krát viac peňazí, ako v prípade, ak ste objednávku skrine oddiely, ktoré nahradí vám nielen všetok nábytok je určený pre skladovanie vecí, ale niektorí z m'nábytok. Hlavná miestnosť priestor bude zadarmo pre všetky vaše dizajn predstavivosť.

Hrudnej steny namiesto

Myšlienka je jednoduchá, ako všetky geniálne. Steny medzi dvoch izbách je skriňa niekde sa ukáže, že dvere do jednej miestnosti, a niekde v inom. Čo a kde je uložené, môžete sa rozhodnúť, na základe rozloženia miestností, vaše potreby a estetické nároky. Napríklad, môžete priniesť "wall" medzi obývacou izbou a deti: polovica bude slúžiť ako šatník pre dieťa, v druhej polovici sa stane úloţiska pre hromadné veci, ktorá je obvykle uložené v obývacej miestnosti: knihy, fotografie, Suveníry, krásne jedál, "extra" prikrývky a vankúše, ktoré sú použité pre hostí, atď., Problém zvuková izolácia je riešené v pracovnom poriadku tak, ako keby to bol obyčajný steny (ktorý je zadnej stene skrine "posilniť" špeciálneho materiálu).

Ak chcete zobraziť rack-steny môže vyzerať tak, ako chcete. A mohol "predstierať," jednoduché stenu: pomocou Tapetu alebo kryt rovnaký zvyšok miestnosti (spravidla v tomto prípade systém-dverové " kupé"). Ako môže byť presklenná alebo úplne otvorený oddiel s policami, výklenkov alebo komody-"súbory,", posuvné a skladacie prvkov - práca a jedálenské stoly, postele, Žehliace dosky, atď., Tu všetko závisí na vašej fantázii a životný štýl. Potrebujete len prezentovať svoje dobre praje spoločnosť, ktorá vykonáva tieto pokyny a zabezpečiť, aby špecialista vyrobený pre vaše steny skrine správny obrázok. On vám nevyhnutné poradenstvo o "čo môže". Avšak, základné pravidlá zariadenia, ako sú skrine je veľmi jednoduché: hrúbka prípade-šatník zodpovedá dĺžke "ramená" pre sušenie (55-60 cm)pre rovnaké knihy, oblečenie, riad a iné veci, dostatočnú hrúbku Kabinetu 35-45 pozri
Skrine priestor územné


Nie'uistite sa, že urobiť stenu-šatník nepočujúcich - v celej dĺžke izby. S jeho pomocou je možné oddeliť v miestnosti a útulný kútik na čítanie, prácu, prehrávanie hudby, a pod.). Vo vnútri improvizované "izieb" bude uvoľnená pohodlný a priestranný šatník, a navonok, že je to len obyčajný stenu. Ďalšou možnosťou - wall-rack. Svetlo, čisté-hľadá stenu, ktorá dáva priestor kreatívne Štúdio zároveň ho odlišuje funkčné oblasti. S Kabinetu steny sú vhodne rozdelené do dvoch častí dieťa, pre dve deti, pracuje a jedálenská časť kuchyne. Ak sa z času na čas podiel priestoru by malo prísne (napríklad počas spánku), skriňa na stenu, môžete pokračovať posuvné dvere, "cestuje" s jeho zadnej stene. Pomocou voliteľných stenu-skrine dobre možné upraviť rozmery miestnosti: aby bolo menej napätá, plnené W / vrecká" a výklenkov a pod.,

Skladovanie: nič nie je nemožné

Bez ohľadu na naše názory na to, čo skladovanie povinné'nevyhnutne potrebné, nábytok, je veľmi ľahko prísť k záveru, že všetky naše veci s úspechom môže byť umiestnený vo vnútri stien a podláh. Naozaj, dobre, aký rozdiel, kde budete mať veci - zvlášť, keď je to výhodné! Dnes Moskva architektov vážne diskutovali o myšlienke aktualizovaný plán apartmány s Kabinetu steny. Podľa ich názoru, nové byty, musia zabezpečiť skladovacie systémy na maximum: všetky nosné steny musí mať multi-funkčné steny skrine, interiérové steny by mali byť skrine a podlahy, namiesto pôvodného krytu, dalo by sa povedať, stromy'drevené boxy - dlaždice rôznych veľkostí (na ukladanie používa len zriedka, alebo väčšie položky). Na'keď sme prišli na byt, ktorý sa vám nesmie naplniť polovicu svojej kapacity, ale budete rezerva na nevyhnutné "nečistotu," veci. Nesmiete používať vstavané úložné systémy, radšej tradičného nábytku, v každom prípade, tento byt zariadenie je určite krok smerom k novému životu a racionálnejšieho využitia vnútorného priestoru.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика