воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Vlastnosti self-zhutňovanie betónu tvrdené

Mechanické vlastnosti

Hlavné zložky self-zhutňovanie betónu, rovnaký, ktorý sa používa pri výrobe bežných betónu. Líši sa len tým, že ich vzťah, ako aj použitie špeciálnych prísad, ktoré skutočne dáva konkrétne vlastnosti podľa potreby. Preto, vlastnosti tvrdeného betónu by mali byť podobné vlastnosti bežných betónu. Že bola potvrdená testami. Nižšie sú uvedené hlavné charakteristiky self-zhutňovanie betónu.

Pomer voda / spojiva: 25/40%
Vzduch obsah: 4,5-6,0%
Pevnosť rozumný (28 dní): 40-80 MPa
Pevnosť v tlaku (91 deň): 55-100 MPa
Pevnosť-shear (28 dní): 2, 4-4, 8 MPa
Modul pružnosti: 30-36 HPa
Zmršťovanie deformácie (X10-6): 600-800


Pevnosť v tlaku

Materiály na tému

Betonážou v zime
Betonážou monolitické konštrukcie
Konkrétne: rozsiahlej rodiny
Konkrétne: druhové zloženie, plnivá, vlastnosti, skúšanie
Konkrétne

Sila self-zhutňovanie betónu kompresie porovnateľná s pevnosťou konvenčných spevnené betónové vibrácií. Výroba self-zhutňovanie betónu, s pevnosťou 60 MPa, nie je vôbec zložité.

Pevnosť v ťahu

Pevnosť v ťahu je určená na valce. Získané výsledky umožňujú dospieť k záveru, že sila self-zhutňovanie betónu v ťahu a pomer ťahu k signálu na kompresiu približne zodpovedajú číselné údaje, získané pri testovaní konvenčné betónu, spevnené vibrácií metódy.

Sila priľnavosti

Testy boli vykonané s cieľom definícia životnosť spojky self-zhutňovanie betónu armatúra. Pri testovaní bol použitý oceľové tyče rôznych priemerov. Výsledky testovania nám umožňujú konštatovať, že uplatňovanie tlakové zaťaženie samostatne zhutňovanie betónu ukazuje lepšie výsledky ako klasické betónové.

Na modul pružnosti

Samoli a obyčajný betón zobraziť podobný vzťah medzi modulom pružnosti a pevnosťou E / (fc) 0. 5, kde E je modul pružnosti, a fc - pevnosť v tlaku. Získať hodnotu v blízkosti odporúča ACI bežných betónu.
Zdroj: www. skako-mixer. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика