воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Ako urobiť kvapaliny poschodí s rukami?

Ako urobiť kvapaliny poschodí

Obrovskú škálu podlahových krytín otvára široké možnosti pre vytváranie dobrých inter'interiéry, môžete si dať linoleum, koberec, korkové podlahy, dlažba, parkety, Dosky, laminátové na stromy'Jan poschodí a tak ďalej. Ale ak chcete, aby izba bola naozaj štýlové a originálne, mal by dať prednosť self-liate podlahy.

V tomto článku vám vysvetlíme, ako to urobiť, self-liate podlahy s ich rúk a bude podrobne vysvetľujú technológia náplne procesu.

Materiály a nástroje pre self-liate podlahy

  • Nádoby na miešanie komponentov;
  • Vŕtačka s zmiešavač;
  • Stierky na rozdelenie zmesi v odľahlých miestach;
  • MOP, aby sa rovnomerne materiál;
  • Ihlové odstrániť vzduchové bubliny;
  • Topánky s hrotmi na to.

Penetrácia povrchu podlahy

V úvode práce je sériou, t. j. plnenie a vyrovnanie pórov. Ak povrch má výrazné nedostatky, penetrácia je opakovaná niekoľkokrát, kým sa Lesk na povrchu. Kvalita primer k úspechu konečný výsledok.

Pre náter podlahy je vhodné použiť primer Primer 1101, má vysokú penetračné vlastnosti. Primer sa nanáša valčekom, gumová kefa, kefa alebo sprej. Spotreba asi 200 gramov na 1 štvorcový meter.

Vrstva náplň

Dvojzložkové vysokej povlak plniaci aplikuje spôsob úniku, po ktorom sa materiál rovnomerne distribuovať nad povrchom so špeciálnou MOP a stierky. Ak používate naivný sex POLPEN, prichádzajú v dvoch obaloch. Pred miešanie materiálov budete musieť uistite sa, že teplota v miestnosti je o 15-25 ° N


Zmiešaný materiál by mal byť použitý okamžite, tak, aby sa samostatne-liate podlahy s rukami, je potrebné pripraviť nástroje potrebné na overenie kvality základným náterom povrch a zabezpečili dobré osvetlenie.

Je potrebné zabezpečiť čistotu procesu, aby sa eliminovala možnosť preniknutie cudzích objektov.

Kontajnery s prvkami odhaliť, zabrániť do hladka. Farba-transparentný materiál miešajte po dobu 2 minút. Po tom, nepriehľadný materiál je umiestnené v kontajneri s tmavo transparentné komponentu. Komponenty sú starostlivo zmiešané. Materiál by mal byť používaný bezprostredne po varení.

Self-liate podlahy sa naleje na povrchu a je distribuovaná s drážkou stierkou, mopy a prebrúsiť. Šírka nástroj vybral na základe vlastností povrchov. Pri použití širokej nástroj nerovné povrchy môžu ovplyvniť výsledok.

Ak chcete odstrániť vzduchové bubliny z náplň a zabezpečiť vysokú kvalitu povrchu pomocou ostrých navi. Valcovanie sa vykonáva v rôznych smeroch 20 minút.

Po operácii, v blízkosti priestorov, sušenie povrchu.





Články na tému:

  • Koľko je self-liate podlahy?
  • Korkové podlahy klady a zápory
  • Položenie laminátovej na stromy'Ján Pavol
  • Liate podlahy s rukami
  • Typy tepelne izolované podlahy
Kategória: Oprava podlahy
Dátum: Marec 2, 2012
Tagy: sex

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика