суббота, 1 ноября 2014 г.

Smerom starý nábytok dyha

Smerom starý nábytok dyha je ohľadu na to, vyžadujúce presnosť, trpezlivosť, niektoré zručnosti, tesárske práce nie je tak zložité, že to bolo nemožné zvládnuť doma. Nepotrebuje veľa času a peňazí, ale to', budú mať príležitosť zbaviť zastaralé vybavenie kuchyne a vymeniť za modernejšie.

Okrem iného, táto práca bude zlepšenie ekologickej situácie v dome je pokrytý hustou dreva, kuchynské police a stoly sú vyrobené z drevotriesky a preglejky, dramatické zníženie uvoľňovania škodlivých formaldehyd.

Výber z dyhy

Pre vysokú kvalitu dyha musieť skutočné drevené dyhy. Vyzerá to dobre nábytok, dyhy ušľachtilých plemien strom - ak chcete, môžete zvládnuť nábytok a pod Karelian breza, a pod dub červený, ale tieto materiály sú dosť drahé.

Dvere a bočné plochy skrine ľahšie revet celé hárky tenkej preglejky, povrchu, ktorá je pokrytá dyhované v továrni. Ale to preglejky je ešte drahšie ako dyha, a bude musieť vyzdvihnúť na povrchu textúry a farby, ktoré je problematické.

Kontrola a odmietnutie starý nábytok

V prvom rade je potrebné o'objektívne posúdenie si zaslúži obnova celého sada kuchynského nábytku. Pri pohľade skrine a sto a minerály by ste mali uistite sa, že steny ich budovy sú v dobrom stave a bezpečne s'United a dvere sú pokryté pevne a upevňovacie slučky nie sú začalo.

Mali by ste tiež skontrolovať stav zásuvky a bežcov pre nich. V starej kuchyni headsety sú boxy zhromažďovať v tenon úzko spájat. Sú veľmi silné, ale niekedy tesné predĺžiť. Zbaviť sa tento nedostatok je jednoduché, stačí RUB bežci parafínom. Poštová schránka má zmysel, ako je možné opraviť len s malými chybami. Inak je lepšie vyhodiť.

Prijatie rozhodnutia na doplnenie staré nastaviť po odmietnutí nových objektov, budete musieť dokončiť situáciu v kuchyni. Pre tento papier, nakresliť plán a sekcií stoly, police a skrine s otváraním všetky dvere a zásuvky. Tento kreslenie pomôže predstaviť, usporiadanie nábytku a zariadenia v kuchyni a určiť, z toho, čo nezmysly, je potrebné, aby sa vzdali a čo kúpiť.

V tejto fáze rekonštrukcie'je schopnosť vytvoriť zoznam všetkých súčiastok a materiálov. Niektoré z nich, napríklad, dvere a predné panely šuplíky lepšie objednať a nainštalovať sami.

Príprava na dyhovanie

Ak chcete vložiť cez nábytok dyha je možné za krátky čas, ale urobiť všetko vopred pripraviť na prácu. Prvý voľný stolov, skriniek a políc zásoby potravín a kuchynské potreby, odstrániť a oprava dverí, zásuviek.

Omietky a montáž stromy'drevené vložky položiť vady na povrchu budov. Ak viditeľné hrany nábytku pokazené (zimy'ATI, čiastočne zakryté), ich revet popruhy (dosky) so šírkou 4 mm hrubšie ako na hlavnom paneli. Spôsobuje na pripojený povrchy lepidlo, tenké lište stlačte na okraji svorky cez stromy'Jan substrátu. Po lepidlo, ktorým čelí ostrogat rovine v jednej rovine s povrchom panela.

Po všetkých úpravách bočný povrch stola a skriniek (ak je chybný) v blízkosti dyhované preglejky (hrúbku 6 mm). To je spojené s lepidlo PVA alebo obyčajný tesár. Táto práca vyžaduje presnosť. Je dôležité, aby okraji preglejky list bol vypláchnite vonkajší povrch trupu, ktorý umožní hladké dyha ďalšie vkladanie fasády.

Lepenie dyha

Pre túto prácu si vyžaduje nôž s ostrý nôž na rezanie dyhy, nôž na orezávanie (po nálepke, dyha), gumovým valčekom, nožnice a železa. Pred vložením dyha predné povrchu nábytku trupy vyhladí malé handričku a utrite vlhkou handričkou, aby sa zabezpečila dobrá priľnavosť lepidla.

Fasády kuchynské jednotky majú zvyčajne úzke povrch pokrýva medzi dvere a zásuvky pre dyhy, ktoré je vhodné použiť dyha v roll. Z nej sú rez s nožom alebo nožnicami pásy na 20-30 mm dlhé vložené príspevky a crossbars.

Najjednoduchší spôsob, ako pracovať s drevom, ktoré spôsobilo lepidla. Zvyčajne samolepiaca ochranná fólia môže byť ľahko odstránená pred štítok. Technológia používania dyha potiahnuté s hot-tavného lepidla má svoje vlastné charakteristiky.

Práca s hot-tavného lepidla

Najprv vložiť cez vertikálne prednej strane nábytok štruktúry, takže príspevok dyha hrany hrany. Pripravené pásy dyhy potiahnuté s hot-tavného lepidla zaviesť na zvislé rošty a hladký valec, a potom vyhrievané železa.

Presunúť železa pomaly a rovnomerne. Ak sa pre niektoré časové oneskorenie v jednom mieste, je možné nastaviť požiaru na povrchu dyha. Podpaliny niekedy je možné vyhladiť, ale často pokazené dyha má byť nahradené.

Dyha na križovatke zvislé stĺpiky s horizontálne hrebene vyhrievané železa, neskôr - po orezávanie prekrývajú, ktorým čelí. Zatiaľ čo lepidlo je ešte teplé, roll pásy znova. Potom nožom opatrne vyberte reproduktor na okrajoch dyhy. Ale najprv potrebné určiť smer vlákna v štruktúre pásky lepené. Ak rezanie proti vlákien, dyhy môže sekanie a hladké hrany nebude fungovať.

Po stene regály začať dyha jumper. Robí to rovnakým spôsobom, ale na križovatke rack brvna zásobník celú stránku. Po klziská v tejto kapele, obe vrstvy dyhy odrezať ostrým nožom na pravítko, stačí dať na okraji stáť. Extra dyha vymazať, a spoločný valcované valca a hladké horúce železo.

Nedostatočné vykurovanie späť dyhy môže byť tvorený nelepí prázdnoty. Keď sa klepnutím sa líšia viac zvučný zvuk. Tieto miesta potrebujú viac času na železo. Po kontrole všetkých podozrivých miestach povrchu dyha vyhladí jemné-zrnitá pokožky.

Dokončovacie dyhované povrchy

Dokončiť dyhy nielen chráni dyha pred poškodením, ale tiež umožňuje zmeniť tón farieb a dokonca simulujú ušľachtilých drevín. Avšak, pri používaní odolnosť potrebujete mať zmysel pre proporcie tak, že sa na vec pozrel komické.

Pred dokončením rámy znovu dôkladne prezrieť a opraviť všetky nedostatky (ak nejaké sú). Najčastejšie použitie alkoholu škvrny a laky, ktoré v bežných podmienkach suché veľmi rýchlo, čo vám umožní jeden deň, sa vzťahujú niekoľkých vrstiev náteru.

Pri striekaní farby kompresora práce ide rýchlo, ale najprv musíme dbať o to, aby "gash" Tapiet a iných položiek v kuchyni. Farba (lak) malé oblasti, v jednom priechodu, ísť zhora nadol.

Lak nanášame po kompletnej sušenie škvrna v troch prechádza. Po prvých troch vrstiev lakovaný povrch vyhladí jemné-zrnitá pokožky.

Brilantné lak film okamžite zistí, vzduchové bubliny pod dyhy. Táto vada sa dá odstrániť tým, kúrenie dyhy sušičky (ale nie železa) a narative navi. Montáž nábytku nastaviť

Po spracovaní všetkých nábytok je namontované v súlade s vopred definovanými plán kuchyňa. Závesov, dvere, vstavané skrine, plug-in boxy, rotačné prvky, uhlové systémy, vonkajšie a vnútorné armatúry nadviazať na mieste.

Ak zásuvkách, v dobrom stave, majú len namaľované. Často v starom nábytku, boxov na prednom panely majú rukoväť v tvare výstupky. Ak chcete nainštalovať novú panel na hornej časti staré tieto výkony flush mimo mlyna. Ak je to potrebné, steny boxov navyše posilniť shkantami alebo vnútorné rohy lepené trojuholníkové vložky.

Po zavesenie dverí a inštalačných krabíc vyvŕtajte otvory pre rukoväte, a na vnútornej hrany v kontakte s rámom a vložiť cítil pásy, umožňujúce im ticho zavrieť.

Doskou po kompletnú Montáž všetkých nábytok bude merať a mieru z celého list drevotrieska. Z vyššie je pokrytá tepelne odolného plastu a hrany - frézované nad dosky šírka až 20 mm Fix hornej, dolnej skrutky. Nakoniec, aby sa zblízka diery od nechty upevnenie rámu do stola a krytu lemovanie lakom.

Zdroj: ktsvp. info

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика