понедельник, 3 ноября 2014 г.

Ako vykonávať plynofikácia víl a domov

Ako pravidlo, apartmány v meštianskych domov dnes gasified. Plynové kachle a kotle na pomocný ohrev zdroj plynu z Valného linky. V odľahlých a nedostupných miestach, kde nie je plynovod, použité Autonómne, plynofikácia. Plyn môže byť dodávaná z podzemných zariadení na skladovanie plynu, ktorý sa nazýva plynové nádrže, ktoré sú vybavené priamo v blízkosti domu alebo z nádrží, dodáva každému zákazníkovi individuálne. V skladov, ako aj v valce obsahovať skvapalnený plyn, ktorý je syntetická zmes propánu a butánu, získava sa ako vedľajší produkt na spracovanie ropy. Tlak plynu, s pomocou špeciálne vybavenie je upravené o sumu potrebnú pre stabilné spaľovanie v kotle a pece. Práca ako systém dodávok plynu je riadený špeciálne automatické.

To, čo potrebujete pre splyňovanie

Dosť často je preto plynofikácia súkromnom dome. Kontajnery určené na skladovanie skvapalneného plynu, spravidla, sú pochovaný hlboko pod bodom mrazu a predstavujú tanky iné o'objem alebo ešte viac nádrží s'Spojené medzi sebou. Miesto dať plyn nádrž je zvolené tak, aby sa ľahko by sa pod', aby vozidlo-tanker. Podľa existujúcich noriem, na pozícii nádrž na bezpečnostné účely, je potrebné, nie menej ako 10 metrov od domu. S'zjednotenie plynu nádrže do domu robiť s riadnym oceľových rúr.

Približne rovnaký je Samostatný, plynofikácia vily. Hoci na leto domov je viac zvyčajne používajú malé plynové bomby, ktoré sú umiestnené v samostatnej miestnosti v blízkosti kuchyne a s'pripojenie so sporákom alebo kotla s flexibilné gumené hadice. Tieto kontajnery skôr dodávané spotrebiteľom centrálne, a dnes si každý môže naplniť svoju nádrž na najbližšiu čerpaciu náplň pre vozidlá. Kompletný s balónmi v povinná'povinné namontované prevodovky a tlakomer, úprava a regulácia tlaku plynu na výstupe z nádrže. Podľa pravidiel údržba plynových zariadení, kontajnerov by mali byť tmavo červené a biele nápis: propán / bután.

Nezávislé splyňovanie

Samostatne vytvoriť kontajnera alebo tank určite môže, a to pomerne ľahko. Ale podľa súčasných pravidiel by mal byť vykonaný projekt plynofikácie súkromnom dome. Tento projekt je vytvorený v inštitúciami zapojenými do inštalácie, dodávka a údržba plynových zariadení. Potom projektu musia byť schválené príslušnými orgánmi, ktoré sa dať povolenie na montáž a inštaláciu plynových zariadení. Často organizácie vykoná projektu, ktoré je považované za nezávislé plynofikácia súkromný dom sa angažoval v oblasti dodávky a montáže plynových zariadení, test nastavenie a úpravy, ako aj vziať na otázky koordinácie a schválenie projektu na dodávky plynu. To je, vykonať všetky komplex funguje podlahe tlačidlo. Väčšina účelné nemal pokúšať vykonávať túto prácu, a dôverovať jeho realizáciu špecialistov. Týmto spôsobom ušetríte svoje nervy a peniaze.

Takéto operácie, ako plynofikácia súkromnom dome hodnota je pre rôzne regióny. Okrem toho, náklady na plyn je obstarávacia cena zariadenia, diela, tvorba projektu a jeho koordinácie. Samozrejme, že tieto peniaze nie je malá, ale ak sa práce vykonávajú veľmi skúsení, kvalifikovaní remeselníci, zákazník môže byť absolútne istí, že jeho kotol alebo pec nebude explodovať, a nebude fungovať spoľahlivo na mnoho rokov.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика