воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Opravy hnilé box 2008-10-08 16:29:58

Výstavby a rekonštrukcie.

Opravy hnilé box
2008-10-08 16:29:58

Drvivá väčšina dverí boxy vyrobené z m', aké druhy dreva. Keď pravidelne farbenie, že bezpečne vydrží mnoho rokov. Avšak, ak do konca prah a stojany (Kosyakov) neustále vystavené vlhkosti,'mokrá hniloba. Je to z dôvodu vzniku trhlín v dôsledku zakrivenia z dreva alebo porúch muriva, a tiež z dôvodu neefektívnosti z tesniace pásy.


Prevencia je vždy lepšie vyriešiť, tak sa pozrite, celý obvod poľa na prítomnosť trhlín a naplniť ich tmel. Všetky švy riešením by malo byť v poriadku. Malé námestie, mokrá hniloba môžu byť spracované s použitím efektívnej patent lieky odstrániť mokrej hnilobe a chemickej ochrany.
V rot môžu mať vplyv na prahu časť PBE'ASCI, nie dotykom na krokov, potom nahradiť len nižšie PBE'ASCO. Ale ak rozbité vertikálne okno stáť, kým oprava a ich. V niektorých prípadoch končí stĺpcov s'spojiť s nižším PBE'zväzok pre pomoc shipovyh'pripojenia.

Výmena prahu
Na výrobu nižšie PBE'ASCI (prah) potrebnú dĺžku, môžete použiť dosky pre prahové hodnoty časť 150x50 mm Ak váš limit je vlastné časti, môžete si ju objednať. Prah z tvrdého dreva, na verejných komunikáciách, ale v konečnom dôsledku ukázať ako byť úspornejšie, pretože to bude trvať oveľa dlhšie.


Demontáž starého prah
Mať dvere z jeho častí. Hodiny sú zvyčajne montované na tŕne na spodnej PBE'jazz, preto, dláto alebo dláto je potrebné rozdeliť spolu na pretekoch'kombinovať tieto spojenia. Ak znížiť prah v strede, potom rozobrať to bude jednoduchšie.
Koniec prah stanovený v spojka na oboch stranách otvoru. Uvoľnite ju, odrezaná dole riešenie švy s dláto, a potom na každej strane, odstrániť tehly. Tehly uložiť na neskôr vráti na miesto.
Nový prah musia byť namontované vpredu, takže to môže byť vložená v spojka podľa oboch stranách poľa. Rez tŕne na základe týchto vertikálne PBE'úroveň komunikácie s ramene prst s'jednoty. Rez stop dvere do hĺbky zľava na každý post. Potom označte a make plytké drážky pre všetky podpery v hornej časti nové prahové. Prah s týmito sloty budú vysadené na odrezané konce tyče, čo znamená, že jeho hornom povrchu bude mierne vyššia ako v starom nižšie PBE'ASKI. V tomto prípade, budete mať malý rez je zo spodnej časti dverí.

Montáž nových prah
Skúste nový prah a skontrolujte úroveň. Pred konsolidácie, sa vzťahujú dvojvrstvové univerzálne ochranné prostriedky na drevo na spodnej a na konci tváre prahu. Ako opatrenia, aby sa zabránilo zvyšovaniu vlhkosti v dreve sa uplatňujú dva-tri vrstvy asfaltové emulzie latex na kontakt, ktorým prah.
Keď drevo schne von, vodotesné lepidlo na drevo lepidlo prah na regály. Pod prah kusov škridiel, stlačte ho zo dna na koncoch plytčiny. Klinec šikmo alebo skrutky skrutky stojan na dvere, potom nechajte lepidlo žalúzie jeden. Medzera medzi dolného povrchu dverí s murivom, kompletný hustý roztok 3 diely piesku a jeden diel cementu, potom bezpečné predtým prevzaté z tehál, malty a aby kĺby. Na záver spracovanie dreva, ochranné prostriedky a s tmelom tesnenie všetky trhliny po obvode poľa.



Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика