суббота, 1 ноября 2014 г.

Oprava stropu

Takže, ste sa rozhodli, že nastal čas pre aktualizáciu strop. Skvelý nápad! Avšak, majte na pamäti: výber materiálov pre jeho realizácia bude závisieť nielen na svoj umelecký vkus, ale aj na inžinierske stav vášho domova a, samozrejme, obsah vašej peňaženky...

Ak chcete začať, rozhodnúť, čo by ste chceli vidieť cez moju hlavu. Stropy sú pozastavené a základné, alebo omietky. Pozastavené rozdelené do racku, panel, napätie, samolepiace, a podhľadov, sadrokartónových, si vyžadujú ďalšie dokončovacie práce. Omietky, stropy sú buď pod maľby, alebo pod prilepenia.

Vek nie je maľovať

Pre začiatok, poďme hovoriť o dom, byt, ktorý čaká na opravu. Dôležité na jej štruktúru. V prípade, že dom je murovaný, a to nie je viac ako 15 rokov, time warp on prakticky nebol trpel, takže si môžete kúpiť najčastejší dokončovacie materiály - problémy s prasklinami nepravdepodobné. Ak tehlový dom od 15 do 30 rokov, budete musieť stráviť na niektoré technické prírastky - priming enshrining zmesi, ako aj montážne lepidlo oka pre silu a ochranu z krakovania. Avšak niekedy tieto aditíva môžu, a nie na použitie - všetko závisí od stavu domu a vaše túžby. Ale ak má dom viac ako 30 rokov, konsolidáciu je nevyhnutné. Na to sa používa rovnaké ikony, náter, najlepšie hlboké prenikanie. Ale je nevyhnutné, aby oznámenie, že "vek" tu je zhruba ako štandard pre stredné; za sťažených podmienok, vysoká vlhkosť, atď. - home "je starnutia" 25 rokov.

Materiály na tému

Dokončovacie poskytnutie priestorov: vykonávanie maliarskych prác
Dokončovacie poskytnutie priestorov: Všeobecné
Dokončovacie interiér vyhotovenie: omietky prácu
Stropy Európskej kvality
Ako pre montované domy, steny a strop sú vyrobené z rovnakého materiálu, takže deformácie výrazne nižšie ako v tehla. V panelových domoch odporúča zarovnanie strop (dosky na kĺby, často spojené nerovnomerne), penetrácia sa používa pre hlboké prenikanie. Keď už hovoríme o monolitické stavby, problém tu nie je takmer žiadny. Zarovnajte nepotrebujete nič, pretože rozdiely v rovine stropu sa nestane, a prípravné práce je minimalizované.

Pre kúpelne, toalety a úrady

Reechnye stropy sa skladajú z koľajnice v dĺžke až 4 m a šírkou 85 mm Dodávajú sa v bielej, striebornej a zlatej a zrkadlo. Spolu s hrebeňové stropov môže byť inštalovaný prisluhovači, ale ak chcete, môžete nechať a lampy alebo luster. Reechnye stropy sú používané hlavne na spoločných priestorov (kúpeľne, wc). Ak chcete nainštalovať hrebeňové stropov môže vlastniť. Vzhľadom na to, že rámec je zarovnaný s samotnej Montáže, s niektorými zručnosť to možné urobiť bez veľkého úsilia. Hlavné je, aby správne nastavený prvým rohom, potom len s'dovuti montáž. Životnosť a hrebeňové stropy - 15-20 rokov.

Panel stropy sú rack design plus dlaždice výliskov 60x60 mm h mm Sú nainštalované na režijné zariadenia, dlaždice umiestnené na ráme. Najviac často, tieto stropy sú použité v kancelárií alebo obchodných prevádzok. Špeciálne pre nich sú vyrobené zo špeciálne fluorescenčné svetlá (60x60 alebo h mm)a odsávače pár. Farba strop je zvyčajne biely, ale to môže byť maľované. Mount-posilňuje aj tlmené stropy môžete tiež vlastný systém je približne rovnaká ako v prípade rack. Životnosť je 15 až 25 rokov.

Pre "súkromné apartmány, z"

Strop môže sa používať v akomkoľvek prostredí, aj v prípade, ak strop je v nevyhovujúcom stave. Rám strop bude vyvážený so špeciálnym nástrojom (ak si ho kúpiť sami, bude stáť približne 120 eur), potom zaisťuje pevný film natiahol poschodí. Tento dizajn má až 200 kg / m2. Farba materiálu, môžete si vybrať akýkoľvek, ale na želanie je možné a maľovanie. Tu, budete musieť veriť odborníkom, pretože sebemenší nepresnosť musieť kúpiť materiály znova. Životnosti - až 25 rokov.

Ja stropy sú penové dosky štvorcového tvaru 50 x 50 mm alebo 60x60 mm Obaja sú ploché, so vzorkou na reliéfe. Dosky lepené v rade na vyčistené a pripravené na strop. Ak lepidlo nie je súčasťou stavebnice, môžete použiť všetky, s výnimkou "tekuté klince" a chemické typy lepidlo ("Čas,", "Epoxidové", a pod.). Tiež, tam sú dobré "folk" recept na prípravu lepidlo: vezmite tri časti PVA a jedna časť suchého dokončovacie putty, a všetko je dobre zmiešané. A dať strop finálny vzhľad, švy medzi doskami je lepšie zblízka s silikónové značky E.

Často hrany dosky sú malé chyby. To môže tiež byť zlepšené silikónu. Na okraji stropu môže byť zaslaná dekoratívne pena chodníku. Hranicu tvorí pásma 1, 3 : 2 metrov na dĺžku. Vo Všeobecnosti, samolepiace stropov najviac prístupné - obe v cene a jednoduchú inštaláciu. Samozrejme, môžete zavolať na štítku sprievodcu a vlastné neznamená to však trvať dva dni. Životnosť stropy - až 15 rokov.

To nie je strop

Podhľadov, sadrokartónových je, a veľký, "ešte nie je strop". Sadrokartón sa používa pre vyrovnanie povrchu stropu a vytvoriť multi-level stropy. Predáva sa buď vo forme snímok, alebo hárky 1, 2 2, 5 m, šírka - 10 - 15 mm Je vlhkosť-dôkaz a newlistener. Vlhkosť je použiť vo vlhkých priestoroch (kúpeľne, wc, suterén), nevlastnili - v obytných miestnostiach. Životnosť materiálu - 15 - 20 rokov.

Stropy pod maľby a stropov v časti vkladanie technologicky sa líšia iba v poslednom štádiu. V prvom prípade hotový strop sa uplatňuje dvoma vrstvami špeciálnych vodou riediteľné farby, v druhom - strop základným náterom a nalepiť Tapetu. Životnosť takýchto stropy s najnižšou 3 - 5 rokov. Takýto variant vybaviť z stropov je ideálny pre tých, ktorí radi a často zmeniť situáciu. Takáto oprava môže ľahko vyrovnať sa s ich vlastné, ktoré získali veľa radosti z tvorby novej inter'jer.

Prípravné práce

Podľa toho, ktorá z vyššie uvedených metód na aktualizáciu strop bol vybraný, približné poradie práce zostáva rovnaký. Takže:

1. Strop musí byť očistený od špiny, prachu a predchádzajúci dokončovacie materiálu. Pre rack a pretiahol stropy v tejto etape prípravných prác je viac, pretože sú v súlade s inštalácie.

2. Zarovnanie pod stropom. Ak je zakrivenie je až 3 cm, strop, vybudovaná na správnych miestach s pomocou omietkových zmesí. Ak zaujatosť je silnejší použitý sadrokartón. V tejto fáze, sú vytvorené multilevel stropy.

3. Shpatlevanie strop. Deň po nanesení tmelu on vyshkurivaetsya, potom základným náterom. Potom môžete začať wallpapering alebo penové dosky. Ak konečným cieľom je maľba na strope je pokrytá vrstvou dokončovacie tmel, všetko znovu vyshkurivaetsya, potom farbené, najlepšie dvakrát.

Anna Morozova

Zdroj: salon. tým,

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика