воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Pena: špecifiká výroby a použitia.

Pena: špecifiká výroby a použitia.


Pena: špecifiká výroby a použitia. Hlavné vlastnosti penová plastové, napríklad vyčistenie životného prostredia, zvukové a tepelné izolácie, aby sa aktívne používanie materiálov v oblasti administratívne, bytové a priemyselné stavby. 98% peny pozostáva zo vzduchu. Varuje interakcie teplý vzduch vo vnútri miestnosti studený vzduch vonku. Také veľké množstvo vzduchu v materiáli štruktúra je vysvetliť zvláštnosti jej výroby.

Polystyrén je základom pre výrobu peny. Tento termoplastický polymér, môže mať akýkoľvek tvar pod vplyvom vysokej teploty. Polystyrén je vodotesný, používa sa v priemysle ako samostatný materiál na výrobu rôznych obalov, kontajnerov. Ale polystyrén nie je pena. Polystyrénové granule foaming, spracované, vyhrievané vodnej pary. Po opakovanom postup znižuje hustota granúl, hmotnosť, sú výrazne znížené. Po re-penový materiál, ktorý sa suší. Odstránenie zvyškovej vlhkosti pochádza z povrchu polystyrénu ako vlhkosť neprenikne dovnútra.

Získané hmotnosť je potrebné pri tvorbe. Špeciálne stroje sa používajú na lisovanie. Tretí materiál je spracovaný s vodnej pary. Výsledkom je biela bloky určitej hrúbky. Sú nakrájame na doskách potrebnú veľkosť, poslal k zákazníkovi. A čo je najdôležitejšie, penu narsutis nie len prostredníctvom štandardnej veľkosti produkcie, ale aj na individuálne parametre zákazníka, ktorý významne uľahčuje jeho používanie.

Na rezanie penových plastov je použité stroje vertikálne a horizontálne rezanie. Štruktúra materiálu podľa tejto liečby nie je poškodený. Hlavné podmienky musí stať teplota v miestnosti, kde je rezanie dosiek. Ak teplota klesne pod 18 stupňov, pena sa môže rozbiť.

Relatívna lace výroby umožňuje prijímať vysoko kvalitných materiálov pre tepelné a akustické izolácie na krátky čas a trochu peňazí. Pena je veľmi populárny v občianskej výstavby, vzhľadom na jeho funkčnosť a nízke náklady.

Pena: aplikácie v stavebníctve.

Charakteristickým rysom pena je vysoká pevnosť v tlaku za podmienok lineárnej deformácie a odolnosť na ohyb. Hoci je vyrobené z umelého materiálu, ale je veľmi šetrné k životnému prostrediu. Podľa ich chemické vlastnosti peny neutrálne, ktoré mu umožňuje nie reagujú s inými materiálov a konštrukcií. Pena plastové drobkov niekedy používa na miešanie betónu.

To, čo je jedinečné v niektorých zložitých štruktúr namiesto drahšie sadrokartónová doska môže byť použitá pena. Náklady na takéto stavby bude stáť 20-krát lacnejšie. Budovy strop, lepiaca pena na povrchu. Nakresliť na kus peny akejkoľvek zložitosti. Potom budete musieť starostlivo rez pozdĺž trate. Upevnite rohy, shpaklyuem. Ak obrázku je veľmi zložité a zakrivené, môže byť problém s upevňovacie diely. Môžete použiť klince, že len prilepené strane, upevnenie pozície maľby oblasti. Pred vyplnením s putty, odporúča sa vložiť cez celý povrch peny plastové oka. Ako prvý shpaklevochnogo vrstva môže byť lepidlo na penu, čo sme robili materiál na strop.

To pomocou peny je dobré, že pena je vynikajúci zvukový izolant. S postavený komplexná štruktúra na strop, môžete tiež vytvorili ochranné bar'jer od hlučných susedov. Inštalácia je jednoduchšie, vďaka svojej ľahkej peny. Ak si chcete postaviť vrecko na inštaláciu svietidiel, je lepšie aplikovať omietku. Ale v každom prípade, pena umožní znížiť náklady. Hoci niektorí odborníci sú schopní nainštalovať lampu v peny.

Okrem toho, že pena je aktívne používa pre otepľovanie, zatiaľ čo práca je vykonávaná aj mimo budovy, to môže pôsobiť ako prostriedok na zosúladenie steny. Použitie zmesi alebo sadrokartónové je drahé a schopnosti odborníkov. Konštrukcie sadrokartónových vyžaduje priestor, a nie vždy vhodné pre inštaláciu v malej miestnosti. Hlavná vec je vybrať hrúbku a hustotu peny. Ideálnym riešením by bolo pena hrúbky 2 sm a hustotou 25 kg/m3.

Každý z peny list je upevnený na p'päť kotvy. Môžeme predpokladať, že listy majú štandardné rozmery 1x0, 5 m. Pred inštaláciou pena list vymastenej s lepidlom. Zabezpečiť, aby pri inštalácii hrany zhodujú. Pomocou otvoru punč sada listov. Ďalej stierky utiahnite povrchu tenkou vrstvou farby a lepidlo. Nastavenie siete. Týmto sa zabezpečí vysoká trvanlivosť peny listy. Dokončovacie vrstva náter aplikovaný siete. Aj keď táto možnosť nie je vždy, ale môže výrazne ušetriť na materiály. Aj novic majster je schopný vyrovnať sa s touto vyrovnanie stien seba.

Výrobkov z polystyrénu Prejsť na: Tepelná a zvuková izolácia Výrobkov z polystyrénu


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика