воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Balkónové dvere: hlavná

Balkónové dvere - dvere, ktoré samostatná izba z balkónom. Treba poznamenať, že balkónové dvere, okrem svojej priamej vymedzuje funkcie a úlohy z okna, ako často poďme vo svetle.

Pred začať opravu, ktorá zahŕňa výmenu (inštalácia) balkónové dvere, mali by ste vedieť, že veľkosť takéto dvere nie sú prísne obmedzené, avšak odporúčaná výška dverí s oknami, nesmie byť menšia ako 190 cm a šírkou menšou ako 60 cm.

Upozorňujeme tiež, že z balkóna pred dvere by sa mali začleniť prah, ktorý bude brániť vo vnútri vody a bahna (to je dôležité najmä pre nesoctitinae balkónom).

Klasifikácia dverí s oknami



Klasifikácia balkónové dvere dostatočne široká.

V závislosti na tom, ako ide dvere a okno, balkónové dvere sú rozdelené do kombinovať a voľne stojace.

V kombinácii s oknami nedávno vyrobené hlavne swing typ, a v niekoľkých variantoch. Avšak, v spravodlivosť, musíme poznamenať, že pomerne populárne nedávno posuvné balkónové dvere (ako kniha alebo z'Gauci mechanizmus). Tiež na predaj môžete nájsť a dôchodcovia balkónové dvere alebo Bezbarierovy systém, ktorý jeho mechanizmus pripomenúť systém posuvných vstavané skrine.

Ak vrátite sa k modelu, v kombinácii s oknami, najobľúbenejšie variantom je umiestnenie balkónové dvere boxov v strede. Môžete sa tiež stretnúť a možnosti, keď krídla dverí je na ľavej alebo pravej časti okna (Windows).

Bez ohľadu na to, aké rozloženie okien a môžete si vybrať, hlavná vec - že balkónové dvere mali rovnaký dizajn ako rámov Okien.

Ako pre balkónové dvere samostatne stojaci, môžu byť bipartitný alebo monocots. Kuchyňa je miesto, kde väčšina inštalácia týchto dverí, pretože zastávajú naozaj malé miesto, ktoré je veľmi dôležité pre moderné malé kuchyne, kde každý centimeter ich váhu v zlate.

Balkónové dvere sú tiež klasifikované v závislosti od materiálu, z ktorého sú vyrobené. Najviac populárne dnes balkónové dvere plastové. Dostatočný dopyt a dverí s oknami stromy'Yana. Avšak, stromy'Jan dverí s oknami stojí veľa, a preto ak chcete kúpiť si ju môže každý.

Treba tiež poznamenať, že dnes v predaji'tam boli rôzne textúry a farby dverí s oknami. To znamená, že si môžete vybrať balkónové dvere vo farbe, len na základe príslušných Tapetu alebo záclony a v rôznych (hladký, reliéfne) faktúry.

Ak inštalácia balkónové dvere bol vadný, alebo ako nastaviť balkónové dvere

Napriek tomu, že montáž dverí s oknami veľmi populárne služby a ponúka mnoho spoločností, nie všetky z týchto spoločností bude vám dvere naozaj kvalitné. Výsledkom takejto nesprávna inštalácia môže byť skreslený, poklesnuté alebo zlyhanie otvorí mechanizmus. Najčastejšie sa tieto problémy je nakrivo, dverí, ktorý sa vám môže pokúsiť opraviť sami.

Tak, úprava balkónové dvere skosenie sa musí diať: prvý, odstrániť dekor a plechový kryt je zo spodnej časti slučky, potom s Imbusový kľúč (zvyčajne 4 mm) musíte twist skrutky v smere hodinových ručičiek. Ak po, že dvere nie vyrovnané mimo nájdete špecialistov.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика