суббота, 1 ноября 2014 г.

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne, wallpapering, menovka na stenu-papiera, lepenie wall-papier

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne

Tapety majú aspoň dve výhody pred náterom - s ich pomocou je možné, aby sa textúrou steny a ozdobte ich krásny obraz. Mať zvládol niekoľko jednoduchých krokov, ktoré vám budú nalepené Tapety ako pravda, profesionálne!

Moderná kolekcia wall-krytiny pokrytie všetkých štylistických trendov a ponúka prakticky neobmedzenú súbor dekoroch, textúry, modely a farebné kombinácie. Tapety sa vyznačujú odolnosť proti vode (normálna, nepremokavé, umývateľný); hustota (ľahké a ťažké); typ povrch (hladký, so vzorkou na reliéfe, s plytké a hlboké úľavu obrázok) a výkres typu (hladký jednej farby, s malé a veľké vzor).

Tapetu s obrazom. Určiť povahu Tapety. Vzor môže byť symetrické alebo asymetrické s ohľadom na osi plátno. Toto je dôležité pri výpočte požadovaného počtu valcov. Na Tapetu s postava je hlavným prvkom vzor, ktorý je opakujúce sa na dĺžke roll. Zvislá vzdialenosť medzi opakovaním prvkov sa nazýva krok vzor, alebo vzťah. To sa pohybuje od 50 do 300 mm Čím väčšia je veľkosť vzor, viac opatrne by mali byť posunuté do susedných kus látky pri orezávanie okrajov. A čím viac odpadu.

Výpočet potrebného množstva wall-papier

Meranie výšky steny od podlahy až po strop a zistiť, koľko celé panely vyjde každého 10-metrový hod. V prípade pochybností je lepšie kúpiť ďalšie role. Štítok je zvyčajne uvedený digitálny kód Tapety, vzory. Skontrolujte, či sú všetky rožky majú rovnaký kód, inak farba Tapety sa môže líšiť, keď lepenie bude veľmi nápadné.

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne

Wallpapering je príjemné a jednoduché hodinu. Celý deň - a byt glitters a pokojný. To je najjednoduchší a najrýchlejší spôsob ako zmeniť pohľad na byt.

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne

Na označenie wall-papier s veľkým obrázok je zvyčajne viac odpadu, ale výsledok je určite poteší.

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne

Nákup Tapety, skontrolujte, či sú všetky rožky mal rovnaký izba dizajn. A trvať na jeden roll už nie.

Príprava povrchu steny

Tapety prilepiť na omietnuté povrchu steny alebo sadrokartón. Nikdy stick nové Tapety na hornej časti staré. Lakované, povrch je dosť na umývanie. Porézny povrch farbené omietky povinné'uistite sa, že liečbu Tapety lepidlo, pripravené podľa pokynov výrobcu. Bez tejto liečby, Tapety, ťažké sa pohybovať pozdĺž steny pri kombinácii kreslenie. Pred prilepením wall-papier, lepidlo na stenu by mali byť suché.

Usporiadanie miestnosti

Začnite vložením z rohu - to pomôže skryť chyby vzor pri nesprávnej kombinácii prilepili panely sú prvý a posledný. Ak izba má krb, klenby alebo iné pozoruhodné architektonické formy, a kreslenie na stenu-papier dostatočne veľké, prvý panel musí byť pripojené tak, aby obrázok bol umiestnený pozdĺž osi tento architektonický prvok. Zvyšok handričkou nalepiť na oboch stranách prvý. Definovanie východiskový bod, použite výkresom, ako šablónu, ktorú chcete označiť na stenu ustanovenia panely. Ak zistíte, že niektorý z spoje majú v nevyhovujúcich miestach (napríklad v blízkosti vonkajšieho rohu), resp smestiti východiskový bod.

Prípravou

Ak ste nemali pracovať, vyberte Tapetu s ľubovoľne kombinovať obraz, takže sa môžete sústrediť na techniku ich lepenie bez vyrušovania kombinácie. Mimochodom, Tapetu s pripravený lepiacej vrstvy držať oveľa jednoduchšie. Skôr než začnete, určiť smer vzor. Výrobcovia ho požiadal, aby roll šípka vždy ukazuje na strop.

Výber lepidla

Najdôležitejšie pri výbere lepidla je určiť potrebné lepidlo s prídavkom fungicíd. Toto lepidlo je potrebné na lepenie z nepremokavých materiálov (umývateľné vinylové Tapety), pretože to zabraňuje tvorbe plesní. Typ lepidla je uvedené na štítku. To hovorí, koľko rožkov navrhnutý obsah balenia. Pomaly nalejte obsah balenia v potrebnom množstve vody a za stáleho miešania neustále, aby sa zabránilo vzniku hrudiek. Nechajte lepidlo na usadiť a na zahustenie v čase určenom výrobcom. Lepidlo zachováva svoje pracovné vlastnosti pre asi týždeň.

Rez Tapetu s postavou

Meranie výšky steny a pridať na každom konci 100-150 mm pre úpravu. Rozbaľte roll a označiť listy. Príspevok môže byť vykonaná menšia, ale potom označenie musí byť viac opatrní. Ak časovej osi, na ktorom budete pracovať, musia byť primerané rozmery, môže byť použitý ako šablónu. Najprv odrezal prvý panel s minimálnou príspevok 50 mm Druhý obrázok obrazy povinné'uistite sa, že kombinovať s prvým obrázok: Poznámka : na titulnej strane tabuľky dĺžka panelov a miesto vzor pre párne a nepárne panely.

Lepidlo aplikácie

Tkaniny položené na podlahe vzor dole. Lepidlo sa nanáša na strednej handričkou a potom štetcom sa šíri do strán. Hraničný dátum kabát s lepidlom panel hrany na všetky dĺžky. Lepidlo, dostal na podlahu, keď mazanie okraji tkaniny, ihneď ich utrite vlhkou handričkou. Zložiť šíriť konci panel lepidlo vo vnútri. Tým sa zabraňuje vysychaniu a uľahčí dopravu na stenu. Ak Tapeta je vyrobená z hrubý papier, nejaký čas trvať, kým lepidlo namočené. Preto, panel postriekané s lepidlo dočasne odložiť a vykonajte nasledujúce.

Tapety lepidlo

Pre označenie tohto Tapety budete potrebovať plastové circa, ktoré obsahovali výkresom. Naplňte ju studenou vodou a dať na stenu. Rez látkou potrebné dĺžka berúc do úvahy príspevky a role do role faceup a hornom konci von. Ponorte roll v žľabe. Uchopte hornom okraji roll, minúť na stenu, do stropu. Táto prebytočná voda bude vypúšťať vaňou. Úprava, hladká a orezanie Tapety.

Murárske a spájanie Tapety

Prvá jednotka sa umiestňuje pomocou olovnice. V rohoch miestnosti sú nikdy úplne vertikálne, takže ich použitie pre vyrovnanie prvý panel. Nesprávne označenie textílie prvej vedie k závažnej chyby v polohu obrazu. Pomocou olovnice dať na stenu, zvislé čiary na vzdialenosť od rohu, o 25 mm nižší ako šírka tkaniny. Ak sa chcete dostať do stropu, budete potrebovať rebrík, stoličku alebo stôl. Vopred, bude jasné prístupy k stene, pretože lepidlo schne rýchlo, a je žiaduce, aby sa práci príliš rýchlo. Vezmite panel je pripravený na stenu a ohnúť hornej postriekané s lepidlo regióne. Presuňte handričkou mierne, až o 50 mm do dĺžky išla hore na strop, a vložte okraj s vertikálne označiť na stenu. V tejto časti plátno zábal a ľahnite si na neďalekej stene, zatváranie uhol. Porovnať Tapety m'čo handričkou alebo kefkou v smere od stredu k okrajom. Potom rozbaľte položku spodnej postriekané s lepidlo časť a tiež hladké. Opatrne priložte Tapety, ohnutí v rohu.

Krok 1

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Dôkladne kabát textílie lepidlo, s osobitným dôrazom na okrajoch, a nechajte ho vsiaknuť.

Krok 2

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Zložiť postriekané s lepidlo časť Tapeta, nanesením lepidla lepidlo. Tým sa zabránilo jej vysychaniu.

Krok 3

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Na prierezy môže byť vykonané pomocou sprievodcu a univerzálny nôž.

Krok 4

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Držať zvisle kábel na stenu a nakreslite zvislú čiaru. Stráviť celej jeho dĺžke.

Krok 5

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Opatrne rozbaľte plátno, opatrne priložte ho na označené riadky a lepidlo.

Krok 6

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Pomocou štetca alebo valčeka, mäkkú handričku a spustiť z pod neho vzduch.

Krok 7

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Nožnicami alebo ceruzkou označte rezané hrany Tapety na strop a líšt.

Krok 8

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Mierne potiahnite handričkou a rovnomerne znížiť jeho plánovaných liniek.

Krok 9

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Maľby vnútorných rohoch musí ležať s prekrývajú v 2-2, 5 pozri

Krok 10

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Okenné otvory a výklenkov vložený cez obrazy umiestnené prekrývaniu. Hrany sú odrezané.

Krok 11

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Na prilepenie dverí najskôr suchou handričkou a potom lepidlo.

Krok 12

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Nahraný na kazete Tapety prepne do otvoriť dva kusy diagonálne, odstrániť nečistoty.

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Nástroje pre lepidlo príprava a zavesiť Tapetu.

Na zadnej strane nožnice prstom medzi stropom a stenou, navrhovať Tapeta rez linky. Odstrániť Tapety zo steny a rez na plánované linky. Pripevnenie na stenu-papiera na mieste a hladké. Podobne orezanie Tapety sme sokel. Šírenie a odneste ju k stene vedľa panelu. Peel späť hore, stlačte tlačidlo na stene a vložiť obrázok do obrázka na prvom paneli. Hladké a čalúnenie panel, ako je popísané vyššie. Potom pripevniť plátno po plátne. Štart na lepidlo z okna, presun do miestnosti, - spoje sú menej viditeľné. Plátno má málo ísť na strop a líšt. Na štítku okamžite umiestniť plátno tak rovnomerne, ako je to možné. Normálne pravou rukou vhodné na prácu, pohybujúce sa v smere hodinových ručičiek, a ľavou rukou proti hodiny.

Odstrániť vzduchové bubliny

Lepenie Tapiet, rýchlo a správne
Niekedy sa to stane, že Tapeta nie je dodržiavaný, a tvoria bubliny na stenu. Vyrovnať sa s týmto problémom si natrite jednoduchý striekačky.

Ohľadu na to, ako starostlivo si pracoval, z času na čas stále vytvára vzduchové bubliny. Ak močového mechúra je veľký a je v strede handričku, na hladký to nepodarí. V tomto prípade je potrebné, po prvé, pierce, aby vzduch mohol vstúpiť. Potom vytočiť striekačky s trochou lepidla a pomocou ihly naplňte ju pod Tapety. Zľava hladký povrch plátna.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика