воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Viacúrovňové strop

Spomínam si, ako to bolo. Shpatlevanie, vápna, latexové farby, vápenné mlieko. Výsledok je vždy rovnaký: rovná (viac alebo menej), WPS, strop je obvyklé, pokojné možnosť. Nové časy priniesli nové technológie vytvárajú stropu, a s ním, jeho nové riešenie - multilevel strop. Prvé pokusy boli žalostný. Často, celý dizajn priestoru, bola znížená komplikované kruhovým alebo mnohouholníkovým viacvrstvové stropy. Podobné účinky ako náhrada za rozvoj autorovej koncepcie interiérový dizajn'jer. Napríklad, v strope na jeden byt súčasne zdieľať konfiguračné pripomínajúce pyramídy Cheops, Veľký čínsky múr, Zlatý most v San Franciscu a iné zázraky. Neopodstatnené, bláznivé nápady autorov zo stropu spadol tak ďaleko, že nie je možné vrátiť...

Dnes, fascinácia multilevel strop, pokrývajúce pred niekoľkými rokmi, architektov a dizajnérov do zdobenie apartmány, našťastie, viac. Samotná táto metóda nemôže byť považované za znakom zlého vkusu. Naopak, pomáha vyriešiť mnohé technické a estetické problémy. Výstavba bola ohrozená len nadmerný dôraz. K dnešnému dňu, prevažujúci trend: najštýlovejšie inter'kariéry vyriešiť bez použitia hore. A ak áno, potom s starostlivému štúdiu obrázok v pláne a presný výpočet výšky. Viacúrovňové stropy vždy viac areálu verejnosti ako súkromné bývanie. Verejne distribuované a urobil ich vzhľad na trh strop a sadrokartónu. Tieto "pružné" technológia je pomerne lacné a prakticky žiadne obmedzenia týkajúce sa konfigurácie.

Dôvodom pre použitie rôznych úrovniach môže byť nezrovnalosti a chyby základnej sumy. Niekedy variácie tak veľký, že inak by nemohol skryť. Napríklad, veľmi zlý stav starý strop medzi podlažiami. Po demontáž starého steny nájsť nevhodné a priečnych nosníkov. Zarovnajte ako rozpadajúci stropy komplikovaná, ako kamufláž im niečo extra

Niekedy domov skryť klimatizačné systémy, elektroinštalácie, kanály, freonoprovodov, vodovodné potrubie, kúrenie. Viacúrovňové strop môže byť "shell" na pokrytie technologické prvky.

Strop bol úspešne splnené výzvy s objemom priestor. Pri reformovaní bývania, často potrebujú aspoň vizuálne "zdvíhanie" strop. To sa môže zdať divné, ale dobre známe, odborníci nasledujúce metódy: v modernej inter'Yeri zmysel viac priestoru je vytvorený stlačením samostatné webové stránky. Takže, ak v chodbe, pod stropom znížená, a v jedálni zostal base, vstup na ňu z vstupnej haly zistíte, že ste boli ako v rozšírenom priestore. Predvolená je zvýraznené), farbu alebo textúru. Na jednom mieste vynechať v iných vznesené, že pozastavené.

Územné rozhodnutie. V kontexte moderných domácnostiach dôležité a takúto otázku, ako jednotlivé zóny. Najmä je dôležité pre obydlí nového typu, vybavené podľa typu open preplnené priestory, ktoré tvoria jednu plastickú štruktúru. Vieme, že namiesto námestie-klaster systém s úzke chodby, dizajnérov a architektov, zaviedli nové. Tam sú dve hlavné oblasti: verejné a súkromné. Môžu o'dovuti v sebe mini-oblasti - miesta na stravovanie, odpočinok, práca. To si vyžaduje viac logickú organizáciu priestoru, väčší izolovať každého mini-zóny. V miestnosti, kde takmer žiadne steny, funkčné zóny sú vyznačené dokončiť podlahy, steny, osvetlenie. A, samozrejme, úroveň stropu. Napríklad, zvýšenie hlavu, môžeme vidieť, oválne, v súlade oválny jedálenský stôl v jedálni. Alebo akékoľvek iné špecializované vaňa, posteľ, zimná záhrada, bar, dokonca "road" z jednej oblasti do druhej. Ako pravidlo, multilevel stropy "podporované" podlahy. To môže byť na pódiu, využitie rôznych materiálov pre podlahové krytiny, alebo materiálu, ale rôzne farby (napríklad, parkety a dlažba, parkety dva odtiene).

Ak aj viacúrovňové strop nič skrývať, sa zaobchádza ako dekoráciu inter'jer. Forma takejto konštrukcie sú rôznorodé: klasická geometria, ohýbané, fantastické tvaru, línie a krivky zmes trojuholník, úrovne vzhľadom na základný, tri, štyri, s'Yat. To môže byť štuky, opona systém, abstraktné kompozície. Simulácia štrukturálnych prvkov v klasickej inter'Yeri je jedným z odrôd multi-level slovosochetanii strop. Je dôležité, aby tento plastové ako bolo. Niekedy vyžarujú úrovne farbou alebo imitáciou faktúry, napríklad, starej keramiky. Vyplniť uprostred stropu farbu bude mať ten účinok, len zatemnil - ostatné, rovno farbivá dáva tretí. Tento pohyb poltón zmeny rovine.

Keď už hovoríme o rôznych strop, len sme nemôže povedať, koľko to zvyšuje svetlo. On je oveľa viac ako svetlo: "náterové farby" medzi'er, dáva intríg a účinok. Toto je téma si zaslúži samostatnú diskusiu. M'svetlo, povodní base strop, odráža "work" na celý inter'jer. Bod - vyzdvihuje niečo, čo je na dne. Znížená zariadenia zdôrazniť, intímne zóny. Usporiadať správne zdroje svetla - to nie je ľahké: majú skryť, ale nie príliš pochovať, inak bude svet nestačí. Svetlo by malo byť m', ktoré scatter, svetelné okruhu.

Rôznych úrovniach v rovine stropu často používa pri tvorbe umeleckého strop (s obrázkom, štuky, rôznych "prírodné" a "atmosférický" účinky). To je samostatná téma rozhovoru.

V inter'Yeri nič nie je náhodné a jedna vyplýva z druhej. To môže zdvihnúť strany z knihy, takže sa môžete zabaviť v rámci domu niektoré oblasti. To je dôvod, prečo, práca s multi-level stropy, dizajnéri nefungujú v konkrétnej lokalite. Myslíte, že vás a vašich stropu, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou ich životného priestoru, v kombinácii s nábytku, stien, podláh.

Zdroj: best-Stroy

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика