воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Zámeny s dizajnom inter'jer 2008-10-09 12:44:42

Výstavby a rekonštrukcie.

Zámeny s dizajnom inter'szz
2008-10-09 12:44:42

Výzdoba miestnosti, alebo celý byt je založená, niekedy nevedome, na niektoré pravidlá, ktoré sa považujú za axiom. Ale pretože dizajn je umenie, to je užitočné, pam'na pamäti, že "pravidlá sú tam na to, aby sa porušovali! ". Nebojte sa odchyľujú od normy, a len potom budete mať nové a zaujímavé riešenie.


Chyba číslo 1. Všetky položky okrem'interiér by mal byť navzájom kombinované.

V skutočnosti zmesou rôznych štýlov a farieb vyzerá nie je tak hrozné, ako je napísané v módnych časopisov. Okrem toho sú k dispozícii špeciálne oblasti dizajnu, napríklad, eclecticism, ktoré poraziť zmes zámerne nezlučiteľné veci. Ak použijete vo výzdobe niekoľko štýlov, len starať sa o prítomnosť znečisťujúcich látok'väzieb medzi nimi, aby sa okrem'jer bol bod. O'doucin faktorom sa môže stať nejaký nápad, farbu alebo opakujúci sa motív v štruktúre povrchu a pod.,

Chyba číslo 2. To je nežiaduce, aby sa použiť biely povrch, ako on sa príliš ľahko znečistené.

Ak sa pozriete na druhej strane, s', zistíte, že biela je naozaj win-win vyzerá. Prítomnosť biela zrýchľuje inter'EP, miestnosť sa zdá byť širšie okrem toho, ostatné farby sú veľmi výhodné, aby sa pozrieť na jeho pozadí. Pri výzdobe priestorov, neváhajte a použite bielu farbu, ale vybrať umývateľný materiálov (textílie - nebojí bielenie). Ak si kúpite stolička alebo gauč biela, uistite sa, že máte schopnosť na odstránenie krytov a vyprať, ak je to potrebné. Ale to, čo naozaj lepšie to nerobiť biely koberec, najmä ak žijete v dome, Zvieratá alebo deti.

Chyba číslo 3. Dom musí byť predložený v súlade s módnymi trendmi.

Ako by smart nebol zariadený byt, mali zostať predovšetkým na bývanie, nie sú Múzeum. Zvážiť potreby rodiny: otec, napríklad, sa môžu cítiť nepríjemne miniatúrne stoličky, a deti, niekedy náhodou break paraded drahé crystal. Vytvoriť inter'jer tak pohodlná, že ste to boli vy, nie závisť hostí.

Chyba # 4. Klasická obývacia miestnosť - rozkladacia sedačka, malý stôl a kreslá.

Ak chcete vytvoriť zaujímavé inter'jer stačí krok späť od nudné štandard. V obývačke potrebuje miesto na sedenie, kde dať Šálku kávy, ale kto povedal, že to je gauč a stôl? Môžete zariadiť obývaciu izbu, napríklad v Japonskom štýle. Alebo kúpiť Turkov, ktorí vstrebáva pod priehľadné tabuľky a tvoria s ním jedno zloženie. Môžete tiež vykonať špeciálne pódium a hodiť ho vankúše - veľa možností!


Chyba # 5. Pohovka je kladený na stenu.

V skutočnosti to nie je. Ak nie stavať všetky kusy nábytku, pozdĺž stien, a získať a nainštalovať gauč pod uhlom, môže to vyzerať aj výhodné. Veľká miestnosť môžete poraziť svoj objem, čím gauč vo vzdialenosti minimálne 60 cm od múru, zanechala za sebou prechod, a teda zariadiť izbu.

Chyba # 6. V malých bytoch, skrine nie je miesto.

Je to veľmi kontroverzná téma. V malých bytoch, len lepšie nainštalovať jeden, pomerne priestranný šatník, skrýva tam všetky potrebné veci v ekonomike, a hodiť nakoniec, všetky nepotrebné spolu s staré skrine. Uvidíte, koľko extra miestnosť, ktorú majú s'objaví sa!

Chyba # 7. Nábytok by mal vyzerať ako "bohatý".

Naozaj potrebné nájsť líniu medzi pohodlie a preťaženia situácie. Hoci teraz a v módnom štýle Viktoriánskej éry s mnohými krásnymi vecami, je lepšie dať celú zbierku porcelánu alebo malachit slony zobraziť. Ak ste naozaj zbierať niečo, dať na verejné zobrazenie viacerých položiek, ale iní zobraziť iba tí, ktorí sú naozaj záujem. To isté platí aj na obrazy - ak existuje príliš veľa, izba začne podobať menu galéria.

Nebojte sa experimentovať, prísť s originálne riešenia v návrhu domu. Ale nezabudnite, že ste sa tu žiť, a v prvom rade myslieť na pohodlie a funkčnosť. Ak ste vytvorili pohodlné vo vašich rukách bývanie - teda, krásu vášho inter'vnútorné nepopierateľný.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика