воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Vetranie krb 2008-10-08 14:08:47

Výstavby a rekonštrukcie.

Vetranie krb
2008-10-08 14:08:47

Na oheň dobre spaľuje, potrebuje kyslík. Ak prietok vzduchu zníži, napríklad z dôvodu opatrní protivorvotnami udalosti alebo dvojité zasklenie, potom oheň začne fajčiť a najviac dozadu ťah bude riadiť dym v miestnosti. Môžu existovať iné dôvody, pre chudobných spaľovania - napríklad, zablokovaného potrubia - ale ak zistíte, že oheň sa obnoví v priebehu niekoľkých minút po otvorení dverí do miestnosti, môžete si byť istí, že príčinou problému v nedostatočné vetranie.


Jeden z najjednoduchších riešení je organizovať úzky potrubia nad dvere alebo okno. Air vent ventily vhodné pre miestnosti s otvoreným srdcovo-cievnych, ale ak budete vykurovať miestnosti s spálení paliva, potom otvor by mal byť otvorený stále.
Niektoré otvory majú akustické obrazovky na zníženie hladiny hluku z ulice.


Vetranie nevyužité krb
Ak zatvorte nepotrebné krb murivo alebo sadrokartónu, je potrebné organizovať vetranie tak, že potrubie bolo prúdenie vzduchu, osuchowski kondenzátu alebo prenikaniu vlhkosti. Za predpokladu, že rúra má ochranný dáždnik, vlhký teplý vzduch z miestnosti bude kondenzovať na chladnom povrchu komína - chuť len aby vlhkosti nasýtený vzduch von.
Pre vetranie krbu alebo vyrezať otvor v sadrokartón, alebo vytiahnuť jeden murované. Skrutky na hornej časti otvoru faktúry vetracie mriežky alebo použite mriežka, ktorá je stanovená v omietky. Saman, uviazol v komína, s dobrým riešením, ale robiť to oveľa ťažšie, alebo dokonca nemožné, ak žijete v dome kapela budovy. Tiež, ak chcete používať krb, bude mať alebo zablokovať Adobe, alebo ho nahradiť.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика