воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Posuvné interiérové dvere

Prechádzajúce cez deň veľa dverí, niekedy dokonca sme si nevšimnete, materiál, z ktorého sú vyrobené, čo je ich dizajn. Zatiaľ čo vnútorné dvere sú jedným zo základných prvkov v byte, ktoré je plánované k dispozícii priestor. Ich dizajn a materiál pomôcť vybaviť originálne a pohodlné ubytovanie.

Dnes je stavebnom trhu je stratené počtu ponúka interiérové dvere rôznych štruktúr rôznych materiálov, od rôznych výrobcov.

Veľmi zaujímavým riešením sú posuvné interiérové dvere. Priťahujú jeho zaujímavý dizajn a skutočnosti, ktoré umožňujú ukladanie dostupný priestor. Veľmi pohodlné takéto dvere majú byť inštalované v kuchyniach, chodbách, ako balkónové dvere. Posuvné interiérové dvere sú zvyčajne dva dvere listy, presuňte sa nahor alebo nadol.

Takéto dvere sú so sídlom v tých prípadoch, keď je potrebné zvýšiť úžitková plocha alebo ako pocta módne minimalizmus. V malých bytoch, tieto dvere sú skutočným prínosom. Nevýhody posuvné dvere možno pripísať nižšie ako normálne interiérové dvere, zvukovo izolované. To je vysvetlené, nie je tak hustá, že sa zmestili do steny. Náklady na takéto dvere sa aj trochu vyššie, než je obvyklé.

Existuje niekoľko typov posuvné dvere:

  • posuvné dvere peračník;
  • posuvné dvere kupé;
  • posuvné dvere techno;
  • posuvné dvere akordeón;
  • posuvné sklenené dvere;
  • Roto-dvere;
  • dvere knihy;
  • posuvné priečky.

Posuvné dvere kupé pôsobivo jednoduchosť a jednoduchosť prevádzky. Ich dizajn je jednoduchý a originálny. Obrazy od týchto dverí sú obvykle vkladajú do štrbín, ich pohyb sa vykonáva pomocou nožníc alebo kolesá. Skutočné problémy v prevádzke posuvné dvere-nevyskytuje. Najčastejšie dvere kupé použité v prípravne a skrine. Dvere kupé je veľmi pohodlné ako interiérové priečky.

Posuvné dvere akordeón nie je jednoduché, pretože majú veľký počet závesov. Ale ich originálny a atraktívny vzhľad sa stali populárne medzi spotrebiteľmi. Pri inštalácii týchto dverí priestorov okamžite premenené, uvoľňuje ďalší priestor. Interiérové dvere akordeón môžu byť vyrábané v rôznych verziách: presklené a hluchý. Pri inštalácii týchto dverí, človek by nemal zabúdať, že nemajú vysoká zvuková a tepelná izolácia. Ale niekedy sa tieto dvere sú jedinou cestou von. Ako je potrebné zavrieť akéhokoľvek otvoru, ktorý je normálne dvere zatvorte nemožné. Dvere akordeón veľmi funkčné: okrem toho, že plní úlohu jednoduché, interiérové dvere, môžu slúžiť ako oblasť predelenia miestnosti.

Posuvné sklenené dvere môžu byť manuálne alebo automatické. Mechanické posuvné sklenené dvere sú často vykonávané bez rámovania. Ale výroby a rôznych snímok. To môže byť rám vyrobený z hliníka, dreva alebo iných materiálov. Vo dverách počas inštalácie z týchto dverí je prekážka alebo iné štruktúry, ktorá je zárez zadarmo. Dvere sa presťahoval na valcoch, ktoré sú v temenom koľajnice, ktorý je pripevnený ku stene. Možné alternatívne montáž Reiki na strop. Posuvné sklenené dvere môžu byť vyrobené s nepočujúcich a okenice. Avšak, na spracovanie skla môžu byť veľmi rozmanité: fixácie, brokovanie, náterové farby, rohožky.

Posuvné dvere, ktoré sa stávajú čoraz viac populárne, nie sú len interiéru. Oni tiež nadviazať na plášť na izbe. Teda, problém malé byty. Ak máte málo skúseností, potrebné nástroje a túžba, potom iste je možné, aby posuvné dvere s jeho rúk. Ak ste najprv brať takéto práce, je lepšie riskovať.

Dostatočne široká, dnes výberu posuvných dverí. Je na predaj, exkluzívne dvere a dvere v ekonomickej triede. A môžete ušetriť peniaze na inštaláciu dverí. Ak chcete nainštalovať posuvné dvere s jeho rúk nie je tak ťažké. Montáž posuvných dverí je rozdelený na inštaláciu z dolnej a hornej sprievodca vojne a v inštalácii, iba s top réžia filmu. Každý variant má svoje výhody a nevýhody. Montáž posuvných dverí s horným réžia valčeky alebo, ako to je volané, inštalácia dvere bez prahu, sa líši v tom, že nevyžaduje inštaláciu na podlahu-alebo koľajnice alebo drážky. A preto náter na podlahy nie je potrebné upravovať, meniť a prestávky. Takéto dvere majú iba vrchol mount. Je dôležité, pam'nezabudnite, že krídla dverí, v tomto prípade, by mal byť vyšší a širší dvere, kovové koľajnice pre montáž by mala byť takmer dvakrát dlhšie ako šírka dverí. Tento pás pre spoľahlivosť by mala byť stanovená s kotvy. Stále potrebujú kovový držiak pre montáž na dvere. Kovový držiak na dvere musia byť upevnené priamo. Potom pevné ložiská pomocou štyroch skrutiek. S obliekol, dvere a označte otvory pre ukotvenie, pomocou kladivo vŕtanie dier. Potom na jednu z skrutka zabezpečenie kovové koľajnice, a prejsť ložiská sa upevňujú na ich dvere. Po, ktoré je potrebné upevniť druhý kotvy. To je cena problém. Vľavo v háji iba kľučky, ale po práci je kvapka v oceáne.

Mechanizmy pre posuvné dvere je lepšie kupovať od rovnakých výrobcov, ktoré vyrábajú dvere. Vedia, dizajn vyrobené dvere, ich hmotnosť, funkcie, takže zvážte, to všetko v rozvojových mechanizmov. Mechanizmus by mal byť kvalitný, nakoľko to bude zistiť, ako hladko sa vám otvoria dvere. Mechanizmy pre posuvné dvere je v prvom rade sprievodcov s navi kočíky, ktorá zabezpečuje krídla dverí. Predstavujú hliníkové profily a valčeky vyrobené z materiálu s vysokou odolnosťou voči oderu, ktoré sa otáčajú cez valivé ložiská. Zastavenie a stop potrebných povinné'dbajte na to, aby dvere ísť veľmi ďaleko.

Mount sprievodca môže byť ako na strop alebo na stenu. Posuvné dvere systému je dôležitým prvkom posuvné dvere, ktoré budú mať vplyv na plynulú prevádzku, odolnosť, elegantný vzhľad. Systém posuvných dverí z hliníka, je vynikajúcou voľbou z hľadiska cena / kvalita a dizajn rozhodnutie. Nič, nie je poddajný drahé systémy, je to tým, že niektoré charakteristiky dokonca prevyšuje ich. Nátery sú prezentované v širokej škále farieb, veľmi odolné voči oderu a mechanickému poškodeniu, je odolný voči UV žiareniu, takže sa nemusíte vyblednutiu na slnku a nie zmiznúť. Takáto voľba nie je len vyplniť dome s novou farbou, a bude demonštrovať dokonalý vkus majiteľov.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика