суббота, 1 ноября 2014 г.

Pozornosť, malomerice! Hlavná vec je, nie peddle! 2008-12-03 10:38:07

Výstavby a rekonštrukcie.

Pozornosť, malomerice! Hlavná vec je, nie peddle!
2008-12-03 10:38:07

Krásny život môže byť udržiavaná a v obmedzenom priestore. Dôležité je, vytváranie inter'jer v malomerice, je zbaviť sa stereotypov. Riadi proces - natierač Veronica Blomgren.

Malé izbe, či spálni alebo v obývacej izbe, nie je potrebné, aby preťaženiu malé veci - je lepšie zamerať sa na veľké veci, ale jasne určiť ich počet! Paradoxne, kúpeľňa, inter'jer ktoré sa rozhodlo na tomto princípe, vizuálne vyzerá viac! Aj v malej spálni je dať veľkú posteľ, a nie na rozkladacej pohovke.


Zadarmo si môžete zavesiť na stenu rám, a vo vnútri, dať skutočný kimono S príslušenstvom je aj lepšie, aby peddle. Voľné steny môžete zavesiť na veľkosť rámu je mierne nižšia ako výška stropu, a v rámci, napríklad, dať skutočný kimono. Získajte pôvodnej inštalácie.

Zloženie z bambusu Potrebný rozsah malej miestnosti bude žiadať zloženie z bambusu: dekoratívne nádoby dať nerovnomerné stonky, pre Tatomirovic niektoré biela akrylová farba. Opraviť stonky môžu, husto pokryté vedierko škrupiny. Vizuálne takéto skladby rozšíriť priestor, zvýšenie celkového objemu miestnosti.

Farba má tiež hodnotu Farbu je tiež dôležité. Populárny názor má to "pre menšie miestnosti, svetlo steny" niet pochýb! Sýte farby určujú charakter inter'interiérové a žiadne lietadlo. Ale len biela farba je len biele.

ZDROJ: Bytový problém

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика