воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Kompletný systém KNAUF 2007-08-23 12:26:13

Výstavby a rekonštrukcie.

Kompletný systém KNAUF
2007-08-23 12:26:13

Koho úlohu v oživenie stavebníctva na Ukrajine patrí k nemeckej firmy " Knauf", Ktorá bola založená len v roku 1932 bratia Alphonse a Karl Knauf, nemecký horských ngenera.

KNAUF - najväčší Svetový výrobca stavebných materiálov pre interiér a exteriér, dekorácie, izolačných materiálov a zariadení pre mechanické kresba omietky roschev zmesí. Spoločnosť intenzívne zavádza svete známy a široko uznávaný kompletný systém, "suchá" KONŠTRUKCIE Založené na použitie gesicherten dosky a suché stavebné zmesi.

Posledné EURÓPSKE Tendencie v Oblasti STAVEBNÍCTVA, architektúry a dizajnu výrazne uplayme na estetiku obytné, administratívne, obchodné a iné spory, Ktoré sú v SÚČASNOSTI postavené na Ukrajine. Practcing, pohodlie a Svetlé havebuilt priestoroch mnoho moderných budov a zariadení dosiahol v neposlednom rade z Dôvodu uplatnenia nových stavebných technológií a materiálov s unversal Vlastnosti a možnosti. Jeden z najpopulárnejších prístupy k Tvorbe inter'interiéru je Použitie gesicherten systémov.

Kompletný systém KNAUF - vanie kombinácia moderných stavebných VÝROBKOV a materiálov, technická a metodická dokumentácia, certifikáty a protokoly, nástrojov, náradia, presowing a zariadení; odborné služby sú poskytované s ukončené stavebné práce v súlade s nowt technológie a Prevzatia stavebných výrobkov s zaručená vysoká KVALITA a výkon tabuľky.

Kompletný systém, "suchá" VÝSTAVBA stali nevyhnutné v modernej konštrukcie, umožňujú vranovac presné predbežné plánovanie, koordinácia technologických Operácií v stavebníctve, zastosowac vhodné systémové nástroje a pomocné nástroje. CSEL výhody kompletné systémy môžu dosiahnuť seosamh rozhodnutie z tých alebo iných architektonických Úloh na chrám estetickej úrovni, a to:

  • znížiť trvanie STAVBY;
  • Zníženie záťaže na nosné konštrukcie budov;
  • efektívne Využívanie priestoru;
  • možnosť použitia v rôznych architektonických plánovaní situácií;
  • pokles trudovec;
  • jednoduchý prístup k nástroje pre ich údržbu;
  • vysoký výkon tepelnej a zvukovej izolácie a Požiarnej ochrany za minimálne náklady;
  • aplikácia pre miestnosti s vysokou vlhkosťou.

    Nie Jednu Generáciu sedem'th Knauf presvyata a prsvachol Môj život na používanie a rozvoj príležitosti pre Použitie sadry na stavebné suroviny, materiál, Ktorý tvorí základ moderných systémov na suchu DOKONČOVACIE a suchých mált na báze sadry.

    Sadrovec je jedným z Nagash stavebných materiálov na zemi. Jeho biela Farba, schopnosť twent s'jednotu s vodou, čo umožňuje Tvardica telo akýkoľvek tvar dlho používajú sochár a architektov. Pre nich je TO hlavný pracovný materiál. Úloha sadrovca v medicíne, so schopnosťou Rýchlo získať silu a potrebné formulár a usluzni životného prostredia zrazeniny. Známy prešiel ako "a", bol široko používaný po celom Svete na opravy a stavebné práce na výzdobe interiéru a ozdobené inter''erov lpinay na stelae a steny.

    V útrobách zeme omietka je prítomný pod rúškom skale usadené pôvodu niekoľko rtnovf. TO Môže byť trochu ťažké s drubezarska štruktúra a Tsukrovyk s náhodne restaruant kryštály, skladacka s tapadh bad radkersburg s lowcost uglom alebo tanier s priehľadné kryštály vrstvená štruktúra. Biela, žltá, svetlo Sivá skala vklady od prítomnosti alebo neprítomnosti plemeno rôznych nečistôt.

    Omietky'spojivá používané v stavebnej Praxi je prevažne vyrobený z prírodných sadrovec (CaSO4 x 2H2O). Aby sadrové operátorov v'pletenie, ON je vystavený na tepelné spracovanie, za hodinu, čo je dehydratácia. V normálnom Stave, voda je umiestnený pod rúškom pár, a na zvýšenie Vice sa Možno Dostať v kvapkanie stave. Táto voda s bad radkersburg - nicsa v prírode, a omietky'pletenie, rovnako Ako všetky produkty na báze Ekologicky čistej non-horľavý stavebný materiál. Výrobky zo sadry mA majú vysoký stupeň odolnosti voči požiaru. Materiál vytvára príjemné prostredie, prostredníctvom ochrany v hotových výrobkov schopnosť Smokeout prebytočnú vlhkosť zo Vzduchu a aspoň znížiť vlhkosť dať je späť, ON NB dýcha s človekom.

    By vdtc, Že Technology "suchá" STAVEBNÉ Si ich mená NIE Len preto, že je vylúčené, "wet" procesov, ale aj spektra polygrafickej pre staré hlava gprocknow - suché omietky, sadry, ktorých prevádzka sa začala v Ukrajine na hlavu 50 ROKOV. V ZSSR omietky bol odsunutý do úzadia, pretože nízka adaptabilita na výrobu aplikácie, Ktoré verablog e Základe a priority rozvoja veľké-panel domobudivna.

    To je príchod firma "Knauf" na Ukrajine umožní Ekologicky čistý materiál - sadrové Povedať, nové slovo v architektúre a stavebníctve. Dôkazom je aj prax výroby na podniky KNAUF na Ukrajine a rozsiahle ich využívajú na stavby z najprestížnejších o'objekty v niresist regiónoch Krajiny. Prostredníctvom aktivít rodinný podnik, sadrové zaujímajú zaslúži Miesto Medzi iné stavebné materiály.

    V súčasnosti medzinárodnej KNAUF group, pod vedením guvernérov spoločníci - dourden bratia Nikolaus a Baldwin Knauf, zadajte pred

120

rastliny vo viac Ako 30 krajinách Európy, Lyžiarske, Ázie, USA a Južnej Amerike.

História investičnej spoločnosti, v ukrajinskej ekonomike začala koncom roku 1997, keď oficiálnej návštevy navštívil vtedajší Minister ZAHRANIČNÝCH Vecí Nemecka Klaus Kinkel. Z podnikateľských kruhov ECCN v delegácia zahrnuté Generálny Riaditeľ KNAUF CIS skupiny, Dr. Heiner Schémy. Investičný projekt spoločnosti, dostal vysoké hodnotenie a garantované plnú podporu z prvej osoby Rastamozhka, Daňovej správy, Ministerstvo hospodárstva sr, štátneho Výboru pre výstavbu a iných útvarov z Ukrajiny.

Na základe Kyjeve pôvodných stavebných materiálov Spoločný podnik Bol zriadený, "Stroimac Knauf" (Nina LLC "Knauf GIPS Kyjev"). Investície povolené spoločnosť v čo najkratšom podmienok účasti Nozick špecialistov, parading organizácií a pracovníkov pdptv perevorot kapitálu, strojov na výrobu stavebných materiálov v novej spoločnosti, Ktorá pre technickú funkciu, zodpovedá úrovni z najlepších podnikov v Európe Ski.

V čo najkratšom hľadiska Bol vypracovaný projekt rekonštrukcie starého pdptv, menej Ako rok, hlavné zariadenie zariadenie Bolo odstránené a namiesto nainštalované najmodernejšie technologické linky. Všetky procesy sú plne automatizované, Kontrola výroby je vykonané pomocou elektroniky a kvalitatívne Parametre monitorov comp'počítačové vybavenie. Ale akékoľvek zariadenie stojí za nič, bez toho, dôkladne pagetable odborníkov, ktorí pracovali pre BBC. Preto osobitnú Pozornosť je predlagal neustále vzdelávanie pracovníkov.

Súbežne s rekonštrukciou hlavnej výrobe, pomocné obchody, bola vykonaná aktualizované infraštruktúry pdptv: komunikácie, dopravné, na'SNH Spôsoby, skladové priestory. Spoločnosť "Knauf" spoločnosť Získať čo najviac moderné Inovatívne projekty, na Zlepšenie pracovných Podmienok.

Vo februári 1999 Bol vpadina Prvé výrobky - dosky, omietky KNAUF, a Ďalšia etapa modernizácie v roku 2002 Zvýši kapacitu pdptv Takmer trikrát, Ktorá má oprávnenie Poskytovať potreby Ukrajiny v ushakou do sadrokartónových miestnej výroby. Vďaka použitiu zlepšovať a určite LACNEJŠIE domáce sadrokartónových Riešiť komplexné architektonické Úlohou v Ukrajine sa stal dostupný a je to možné.

Nina LLC "Knauf GIPS Kyjev" z vysoko kvalitných surovín na výrobu konvenčných gesicherten dosky (GKP), Vologodsk dosky (GKV), ako aj so zvýšenou odolnosťou Ognev AKCIE (gkpo), Ktoré sú sadrové jadro, pokryté, na oboch stranách s zvláštneho, Ktorý dáva potrebnú pevnosť a hladkosť povrchu.

DNES sadrokartónové dosky z KNAUF je jedným z najobľúbenejších materiálov pre interné poskytnutie priestorov. Používa sa protiľahlých stien, Konštrukcia interiérových priečok, konštrukcie pdspn a pdsh stropov z rôznych konfiguráciách. Silná a pružná sadrokartónové dosky v rukách skúsených remeselníkov stať plastové a akceptovať akýkoľvek súbor foriem, VTL nisms dizajnérov a architektov na výrobu dekoratívne prvky - stĺpy, oblúky, hál, ATĎ. Povrch gesicherten steny a stropy prístupní akejkoľvek liečby (z hladkej na úľavu, textúry) a non-farbenie.

Práce na podnikanie zlepšiť KVALITU produktov, má povolený na Stanovenie zhody NIE Len ukrajinskej, ale aj na nemeckej normy DIN, patentov Európskej Úrovni technológií a hotových výrobkov.

Stabilita ukazovateľov KVALITY gesicherten dosky je poskytovaná sertraline systém Riadenia kvality v súlade s požiadavkami medzinárodnej normy ISO 9001:2000.

V roku 2004, LLC "Knauf GIPS Kyjev" stala držiteľkou všetky ukrajinskej súťaže KVALITY produktov (tovarov, prác, služieb) - " 100 najlepších tovaru z Ukrajiny".

V roku 2005 výroby pdptv udelený diplom "Kyjev ako".

Rozvoj ukrajinskej stavebníctva a stavebných materiálov na Trhu, bol spookalot okamih pre STAVEBNÉ firmy " Knauf" ďalší na Ukrajine pdptv. Investičný projekt predpokladá Vytvorenie nových, moderných, výroba suchých stavebných zmesí a gesicherten dosky, KNAUF.

V roku 2003 spoločnosť prabhala rastlín "Dekonsky gypsum" (g Soledar, Doneckej oblasti), má licencií na ťažby kameňa, sadry v niekoľkých pole (Nrcst, Pokrovskoye, Mhaille). Územie pre vybudovanie nových pdptv zloženie blízko k 20-tisíc m2.

7. apríla 2005 na území pdptv uskutočnilo položenie Prvého kameňa v Nadácii rastlín. V túto hodinu "Dekonsky gypsum" je 100% dcérskou spoločnosťou spoločnosti KNAUF a upravené do LLC "Knauf GIPS Donbass".

Na obdobie rokov 2002-2004, spoločnosť Vytvorila Grizodubova komplex, ktorý je schopný Poskytnúť vacoas gpcom kameň pdptv Kyjeve a Soledar, a cementárňach Ukrajiny.

Vďaka radikálna rekonštrukcia a modernizácia zariadení, upgrade infraštruktúry s podporou technický personál LLC "Knauf GIPS Kyjev" vyrába omietky'asucaga kvalite, ktoré je potrebné na výrobu sadrokartónové Dosky.

Začiatkom roku 2004, nová spoločnosť bude výrazne rozšíriť výrobu základ sortiment suchých zmesí KNAUF "Rotband", "Goldband" a "Perlfix"a vyrovnávacia omietka sa mieša "HP-Štart".

Spoločnosť je len závod na výrobu alfa-omietky, patriace spoločnosti "Knauf" v republikách bývalého Sovietskeho zväzu. On je neustále modernizovaná bez prerušenia výroby. Úlohou je zlepšiť kvalitu tvarovanie sadry, vyrába podnik pripraviť v dlhodobom horizonte podmienky pre výrobu v Ukrajine nákladovo-efektívne produkty, a udržať know-how výroby vysoko odolných druhov sadry. V konečnej fáze je úvod k výrobe takýchto výrobkov na základe alpha ako liate sadrové tmely, podlahy, atď.

V septembri 2006 LLC "Knauf Sadrové Donbass" sa konala na začiatok linku na výrobu sadrokartónová Doska (GKP, gkpw, GKO) s kapacitou 40 miliónov m2.

Výroba KNAUF úzko stand'v oblasti vedy, najnovšie objavy vedcov v tejto oblasti. V Centrálnom laboratóriu firmy pôsobí mnohých popredných vedcov, lekárov, vďaka každodennej práci podniku spoločnosti, vrátane ukrajiny, nie pozadu, a to prekonať svojich konkurentov. Technické zhodnotenie podnikov, ich modernizácia nie je dočasné udalosť, ale neustály proces, ktorý si vyžaduje značné investície.

Jednou zo zvláštností marketingovej politiky nemeckej firmy " KNAUF" z prvých rokoch práce v stavebnom trhu je túžba po maximálnej spokojnosti zákazníka pri doručení dokončovacie stavebné materiály. Podporovať rozvoj stavebníctva vo Všeobecnosti, ktoré zahŕňa technické poradenstvo, certifikácia výrobkov, vzdelávanie, spolupráca so štátnymi inštitúciami, vzdelávacími inštitúciami. Toto je založený ako výrobné koncepcie a politiky predaja. To je dôvod, prečo domácich staviteľov ponúka kompletné systémy.

V prvej fáze rozvoja podnikania "KNAUF", koľko prvkov kompletné systémy boli dovezené, ktorý bol impulzom pre rozšírenie sortimentu.

Štruktúra trhu v Ukrajine vykonávať realizáciu výrobky KNAUF, a to všetky komponenty pre stropy, steny, podlahy: od Knauf-dosky z Aquamaniles, systémy, omietky, tmely, lepidlá, dekoratívne omietky pre interiér a exteriér, konečnú úpravu, tepelné izolácie a dekoratívne fasády dokončovacie, poter na rôzne nástroje a stavebnej chémie a omietky stanice PFT.

Na začiatku roku 1996 na ukrajinský trh, v Kyjeve, spoločnosť založená dcérska spoločnosť AF "Knauf Marketing". Hlavnou úlohou, ktorý bol nie len predávať výrobky KNAUF a tvoriť a rozvíjať trhu stavebných materiálov pre suchú výstavbu.

V súčasnosti sa v Ukrajine sú aktívne pracujú dve ďalšie marketingové vzory DP "Knauf Marketing Donbass" a DP "Knauf Marketing Ivano-Frankivsk.

Na základe "suché" metódy konštrukcie nie je len špeciálne technológie pre výrobu materiálov a technológií ich žiadosti. Vysoko kvalitné materiály by mali byť správne, príslušné použitie.

S týmto cieľom na základe LLC "Knauf GIPS Kyjev v roku 1999 bolo otvorené centrum odbornej prípravy je príprava kvalifikovaných pracovníkov-stavebníkov, mechanikov na vykonávanie moderné technológie suchej výstavby, ako aj inžinierov, architektov a dizajnérov rozvíjať zručnosti v navrhovaní a konštrukcii moderných kompletné systémy.

Počas výstavby strediska by mali čo najviac využívať materiály, konštrukcie a technológie, KNAUF, že podľa plánu by mala byť jedným z praktických nástrojov v procese učenia.

Po strede, bola založená spoločnosť v roku 2002 na základe Donbass národnej Akadémie stavebníctva a architektúry (DonNACEA). Toto je jediné centrum v štruktúre firmy "Knauf", vytvorené inštitúcie vysokoškolského vzdelávania. Hlavným znakom centra je, že všetky opravy a stavebné práce sú vykonávané študentov Akadémie na špecialita inštalátor sadrokartónové systémy. To malo dôležitý význam v súvislosti nich ako stavitelia.

V školiacich centier vytvorili najlepší materiál základne, vykonať check-out semináre, rozvíjať a realizovať vzdelávacie kurzy podľa vyvinutý špeciálne programy:

  • Kompletné systémy suchej výstavby spoločnosti KNAUF.
  • Výroba a montáž sadrokartónových konštrukcií krivkový formy.
  • Omietky systém KNAUF pre ručnú aplikáciu.
  • Technológia mechanizované aplikáciou sadrovej omietky spoločnosti KNAUF.

    Vzdelávací proces zahŕňa teoretickú a Praktickú prípravu, kde môžete Získať odbornú prípravu Na KONŠTRUKCIU a spracovanie pre pomoc materiály KNAUF. V teoreti časti pozornosť na vlastnosti materiálov a konštrukcií, ich spotrebiteľské Vlastnosti. Praktická Časť Dáva im príležitosť majstrov opakovat zručnosti samostatná práca v podmienkach maximálnej aproximácia reálneho KONŠTRUKCIE a Získať príslušné Osvedčenie.


    Strategický princíp KNAUF na ukrajinský trh - bet Výlučne na Miestnych zamestnancov. Vo Všetkých oblastiach, od výroby až po spotrebu, by mal byť kvalifikovaný. To je jeden z dôvodov, KNAUF spolupracuje NIE Len s vyšším a seredn špeciálnymi výchovno-vzdelávacími inštitúciami. V dvoch VSH vzdelávania - Kyiv national University of STAVEBNÍCTVA a architektúry (knuca) a DonNACEA predstavil voliteľná samozrejme, s suchej VÝSTAVBY využiť na Iné vzdelávacej a Vedeckej činnosti.

    Uvedomil si dôležitosť a nutnosť prípravy kvalifikovaných odborníkov a pracovníkov, schopný Vedome pracovať s novými kompostovanie materiálov, na odporúčanie a s priamu účasť Ministerstvom vzdelávania a vedy Ukrajiny v roku 2005 vydal nový výukový "Moderný kompostovanie stavebné a dekoračné materiály," (autori Zakharchenko P. Storočia, Dlho, E. M., Galagan Y. O., Gavrish O. M., Gulin D. Storočia, Starchenko O. Yu ). E Základe vš stavebnej profil bude vyvíjať kurz prednášky Určené pre študentov stavebnej technológie, materialnych a tvarozna špeciality VSH vzdelávacích inštitúcií príslušného profilu. Učebnica Môže byť použitý Ako učebnica pre stavebníkov, zamestnancov dizajnu a technologických inštitúcií a prípravu vysoko kvalifikovaných pracovníkov-montains systémy suchých STAVEBNÝCH a ozdoblyuvalisya.

    Od roku 2005, 12 odborných škôl zaviedla nová pracovná profesia "Installer gesicherten vzory" a vydaná učebnica "Kompletné systémy suchej výstavby" (autori Starchenko O. Yu, Gulin D. Storočia ), Navrhnutý tak, aby vlak študentov, študentov odborných škôl stavebného profilu Všetkých certifikáciu úrovne pre povolaniach: plasterer, lculling-oj, maliarov, tesári, inštalátor gesicherten štruktúr.

    To znamená, že spoločnosť investuje nielen vo výrobe, ale v budúcnosti ukrajinskej stavebníctva. Nová Generácia staviteľov, spolu so základmi povolanie rozpoznať popredných EURÓPSKYCH STAVEBNÝCH technológií a pdest kultúry domáceho Priemyslu Už na stavbe.

    "KNAUF" rozširuje

    Nedávno v ekonomike posilniť stabilizáciu procesu, Čo sa odráža v štruktúre stavby. Viac ocele budovat nových obchodných bývanie superior, pdwman nároky na KVALITU bývania hromadného budove, zvýšené objemy dokončovacie práce v kancelárskych a administratívnych budov. To umožňuje prognozat nárast objemu stavebných prác a zvýšiť požiadavky na technológie použitia materiálov.

    Prvý štart vhodit Čas Vstupu'objekty v prevádzke, a To znamená, Že môžete s istotou prognozat zvyšujúceho sa používania systémov suchej výstavby "KNAUF" a Zavádzanie mechanizácie v tradičných Spôsobov práce, omietky.

    Prijatie predpokladaných potrieb trhu prudký nárast objemov vnútorné omietky pracuje s lepšou KVALITOU, "KNAUF" rozširovanie technológie použitia suchých zmesí, o Nových komponentov - omietky Mann sadry, cementu Mann omietky a omietky stanice KNAUF CFT.

    Žiadne položky NIE je vedecký objav alebo nové slovo v technológii. V ECCN omietky táto metóda je už dlho známe, ale v domácom Trhu yo aplikácie sľuboval relatívne nedávno.

    Štukovou zmesi KNAUF Pán 75 na Základe sadry'pletenie bol špeciálne vyvinutý odborníkmi z firmy " KNAUF" pre Použitie v omietky agregáty KNAUF CFT. Nina LLC "Knauf GIPS Donbass" majstri výroby, stroj Zbierky zmesi na Báze sadry'spojivá.

    Príprava Roztoku a jej aplikácie na ošetrenom povrchu je najviac časovo náročný proces v mokrom, najmä pri veľkých objemoch práce. Množstvo Zmesi, samsen a usadzujú na povrchu manuálne,'objektívne obmedzené len na fyzické schopnosti pracovník-plasterer. Na to závisí nielen produktivitu práce, ale aj ich Kvalita. Aplikácia roschenthaler staníc je povolené vylúčiť najťažších Operácií a Zvýšiť produktivitu v 4-6 krát.

    Najstarším výrobcom omietky agregátov je nemecká spoločnosť PFT. V súčasnosti spoločnosť vyrába omietky staníc rôznych produktivity: PFT G4, PFT G5, PFT RITMO a iné

    Oni vykonávajú kontinuálne miešanie suchých Premieša s vodou, transformovať ich do Riešenia potrebné constent. Nakladacie stanice s suchej zmesi Môže byť ovládaná ručne z vrecia alebo kontajnery.

    Malá veľkosť Všetky modely jednotiek boli Bezplatne využívať ich v ktorejkoľvek miestnosti. Sú konštrukčne pozostáva z modulov, takže jeden alebo dva Pracovníkov možno ľahko zostaviť, zaťaženie a zvládnuť na jednotku. Okrem toho, väčšina modulov jednotiek rôznych modelov, zameniteľné a kompatibilné.

    Všetky jednotky PFT multifunkčné. Používa sa na omietky a shpaklovani funguje, zariadenie na cementové potery a self-liate podlahy, zakladanie muriva Malty a iné Zníženie počtu pracovníkov zamestnaných v výzdoba funguje, 2, 5-4 krát a Ukladanie suché Zmesi umožňuje znížiť Prime náklady na 1 m2 dokončovacie práce v 1, 1-1, 3-krát.

    Takže, "KNAUF" tradične ponúka domáce budvanska nielen Nové výrobky, ale aj zariadenia na ich spracovanie.

ZDROJ: KNAUF

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика