воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Knauf na Ukrajine 2007-08-23 12:29:41

Výstavby a rekonštrukcie.

Knauf na Ukrajine
2007-08-23 12:29:41

Spoločnosť KNAUF je popredných Európskych výroba priemysel stavebné materiály. Vyrába širokú škálu výrobkov pre steny, stropy a podlahy v priestoroch. Hlavné produkty KNAUF na viac ako 100 spoločností v Európe, Severnej Amerike a tiež v Číne a Iráne sú sadrokartónové, kovové profily, omietky stien, suché zmesi, polystyrén, perlit, zariadenia pre stroje na spracovanie sadrových riešenia, atď

Späť v 70-tych rokoch spoločnosti KNAUF head'pletené prvé kontakty s ukrajinského priemyslu, stavebníctva, to bolo hlavne v technickej a vedeckej spolupráci s ukrajinských univerzít a výskumných ústavov. Preto, hneď ako Ukrajina je na ceste rozvoja trhovú ekonomiku, spoločnosť KNAUF priblížila spoluprácu, pochopenie, že ukrajinská domácom trhu v tomto storočí dostane silný rozvoj, a preto je nemecká spoločnosť, musí byť zastúpená na to dnes.

Aktívne pracovať spoločnosti na ukrajinského trhu, ktorý sa začal v auguste 1996 s vytvorením dcérskej spoločnosti z "KNAUF Marketing" a vzniku v roku 1997 spoločného podniku na základe Kyjeve pôvodných stavebných materiálov - "Stroimac".

"Stroimac" bola postavená koncom štyridsiatych a funkciu nastaviť USA technickú pomoc, linku na výrobu sadrokartónu. Odvtedy, viac ako 50 rokov line morálne zastaralý a opotrebovaný. Kvalita vyrábaných výrobkov prudko klesol, spadol jej konkurencieschopnosti. V roku 1995, v podmienkach, v hlbokej hospodárskej krízy na Ukrajine, výroby v závode bola zastavená. Tam bola veľká potreba modernizácie výrobnej základne. Spoločnosť však je potrebné fondov nemal; vyhľadávanie potrebných kapitál na Ukrajine má tiež nie priniesol výsledky.

Na konci roku 1997 sa spoločnosť KNAUF navrhla projekt rekonštrukcie pôvodných "Stroimac". Spoločnosť KNAUF naplno technické rekonštrukcia závod na výrobu sadry sadrokartónu, ktorá sa konala v dôsledku investícií, ktoré predstavovali viac ako 30 miliónov mariek. Ale vo februári 1999, elektráreň vyrobila prvé výrobky. V podstate "Stroimac Knauf" bol úplne nový podnik, s technologické zariadenia sú na úrovni najlepších podnikov v Európe. Celkovo spoločnosť v súčasnosti zamestnáva približne 200 ľudí.

Spoločnosť KNAUF sa neobmedzuje len na výrobu systémov suchej výstavby. Veľký dôraz je kladený na vzdelávanie odborníkov z oblasti stavebníctva na moderné metódy suchej výstavby, a na tento účel v roku 1999, v Kyjeve otvoril training center KNAUF. Tieto investície sú zamerané na vytvorenie školiacich stredísk v iných mestách Ukrajiny. Vzhľadom na rast investícií do stavebníctva v Doneckej oblasti na základe Donbass štátu Akadémie stavebníctva a architektúry, v predvečer jej 30-ročné výročie, 10. januára 2002 training center Knauf DonNACEA. V roku 2002 sa plánuje pomoci do vzdelávacieho procesu v stredných špeciálnych vzdelávacie inštitúcie a odborné školy s využitím učebnice na suchú výstavbu, vydané s pečiatkou Ministerstva školstva a vedy. Na schválenie v Dargebotenen sú adresáre technických rozhodnutia o základných systémov vnútornej výzdoby budovy, ktorá bude jednoduchšie pre tvorcov a dizajnérov správnu aplikáciu týchto systémov v praxi. Podnikateľská filozofia KNAUF nie je generovať okamžité výhody a dlhodobé investície, ktoré sú strategicky výhodná nielen spoločnosť, ale aj pre mesto, región, štát, v ktorom spoločnosť pôsobí. Jeho kapitálu, a poskytovanie know-how firmy KNAUF významne prispieva k rozvoju ukrajinskej stavebníctva.

Poskytujú bezpečné pracovné miesta, spoločnosť KNAUF prispieva k rozvoju ukrajinskej stavebníctva. Podľa spoločnosti KNAUF to platí najmä pre výrobu stavebných materiálov, ktoré budú potrebné v prvom rade na opravu bývania. V výstavbu nových bytov na Ukrajine, tam je tendencia širšie použitie, ľahké stavebné materiály, t.j. v modernej budove systémov s použitím sadrovca, sadrokartónu, rovnako ako moderné izolácie, ktoré aj ekologického a ekonomického hľadiska je zistenie, zvýšenie aplikácie.

Činnosti spoločnosti v krajinách Východnej Európy ocenil. dňa 24. júna 1998 v meste Düsseldorf (Nemecko) spoločnosť KNAUF získal prvú cenu "Pre vynikajúce podnikateľské úspechy v krajinách Strednej a Východnej Európy". Ocenenie bolo uznanie zásluh spoločnosti v rozvoji trhového hospodárstva vo Východnej Európe, a predovšetkým v Rusku a na Ukrajine.

ZDROJ: KNAUF

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика