суббота, 1 ноября 2014 г.

Dekoratívne efekty: tvarovanie

Dekoratívne efekty: textúra

Textúrovanie, jeden z najviac tenké dekoratívne efekty, je vytvorený spracovanie mokrom povrchu farbené glazúra, aplikované v hornej časti spodnej vrstvy vinyl hodváb farby, svetlo, dotyk na špeciálne veľké plochá kefa s krátkymi štetinami. Počet odstránené glazúra závisí na úsilí tlak. Zvládnuť techniku textúrovanie ťažké. Pri používaní kefa na tvarovanie lepšie spolupracovať. Jedna osoba spôsobí námrazy a iných rukoväte povrchu so špeciálnou kefou. Veľké plochy rýchlo textúru valčekom s vlnený putá.

Dekoratívne efekty: tvarovanie
Drobné farebné škvrny z nižšej vrstvy, vidieť cez glazúra, vytvoriť dobrú flíček účinok alebo craptastic.

Krok 1

Dekoratívne efekty: tvarovanie
Použiť spodná vrstva laku a nechajte uschnúť. Mix a podkresla glazúra, potom štetcom naneste ju na stenu tenký aj vrstvy, pokrývajúce oblasť nie viac ako 1 sq. m

Krok 2

Dekoratívne efekty: tvarovanie
Liečbu pozemku, silné a rovnomerne stlačením kefa na tvarovanie do wet glaze a mierne prekrývajú susedných ťahy. Pri práci spolu partner môže dať čerešničku na ďalšiu časť, kým si textarea predchádzajúce.

Krok 3

Dekoratívne efekty: tvarovanie
Pravidelne čisté štetiny kefy na glazúra, utieranie jeho kefa s čistú handričku alebo papierovú vreckovku.

Krok 4

Dekoratívne efekty: tvarovanie
Práca s valec, pár krát roll to hore a dole, ktoré tvoria paralelné pásy, a potom sledovať pohyb valca po celej trasy. Vankúš nesmie skĺznuť, inak to bude opotrebuje glazúra. Vertikálne pohyby hladké stopy na hranici pásy.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика