воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Strop: módne, krásne a praktické

Vďaka vývoj stavebných technológií, široko používaný moderný úsek stropných systémov. Popularita strop je vysvetlené veľmi ľahko, pretože sú dokonale riešenie mnohých problémov, reagovať na široké spektrum požiadaviek, a tiež ponúkajú príležitosť, aby čo najviac unikátne umelecké nápady v inter'interiér každej miestnosti.

Strop sú veľmi odlišné od obvyklých stropné povrchy, samozrejme, v tom najlepšom slova zmysle. To je zložitá nový systém, navrhnutý tak, aby vyriešiť veľké množstvo funkčné úlohy, ktoré je tak potrebné, dnes moderný človek. Rozsah uplatňovania úsek stropné konštrukcie neobmedzené. Majú rovnaký úspech môže byť použitý v hoteloch, reštauráciách, obchodoch, kanceláriách, bazénov a športovísk, a módne chaty, krajiny domy a mestské byty.

Teda, ak norma, maľované, biele alebo papered strop ste spokojní s a nie inšpirujúce, a duša je niečo nové, svieže a inovatívne, ale praktické a krásne, použitie strop môže byť považované za ideálne.

Strop sú vyrobené zo syntetických elastické filmový materiál na základe vinyl. Hrúbka aplikovanej produkty len 0, 15 - 0, 18 mm a hmotnosťou 200 g/sq. m Naraz som chcel povedať, že napriek chudosť a ľahkosť, povlak je veľmi silný a vydrží až 100 litrov vody na štvorcový meter. Dobrá kvalita, nie? Pretože s takým stropné Okná povodní v horných poschodiach sa už bojí, pretože vplyv univerzálny dizajn bude trvať. Okrem toho, aby sa museli starať o to, čo napätie systému je potom deformovaný, a nebudú predmetom ďalšieho využívania, nie je stojí za to. Strop v prípade povodní len dočasne budú PREHÝBAŤ pod ťarchou vode a úplne obnoví predchádzajúcu veľkosť po odborníci unpins jeden roh handričkou, soľ, voda, sušené teplovzdušná pištoľ kapitálu povrchu a bude opraviť na mieste.

Ale odpor nie je jedinou výhodou strop. Absorbujú hluk, vďaka vrstva vzduchu medzi príkazcom a stropov, ako keby zvukový efekt bude zdať nedostatočný, môžete nastaviť v tomto priestore ďalšie zvuk-dôkaz vrstvy. Okrem toho, tkaniny použité na úsek systém, nie hromadiť statickej elektriny, nie je vystavený spaľovania, a šetrná k životnému prostrediu.

Strop v systéme praktické a veľmi pohodlné, pretože nemajú vyblednutiu a nie meniť ich farbu, nie crack a nevyžaduje žiadnu zvláštnu starostlivosť, nečistoty a prach môžu byť odstránené vodou alebo tekutým čistiacim prostriedkom na sklo. Na strope je vzhľadom na pomerne dlhé záručná doba je 10 rokov a je to veľmi výhodné, pretože potom budete'možnosť, ako ušetriť peniaze a sily pre pravidelnú obnovu. Okrem toho, ako je strop vzory môže skrývať existujúcej komunikácie. Teda, s výskytom strop v izbe, vetranie, klimatizácia, požiarnej signalizácie a bezpečnosť sú starostlivo skryté, a izba bude dokonalé estetické podmienky.

Moderný trh ponúka veľkú škálu napätie stropy v jeho dizajn, farby a textúry, a tak, pred tým, než používateľ otvára nekonečné možnosti pre fantáziu a tvorivosť. Povrchové napätie látkou môže byť matný, lak, priesvitné, perforované, zamatové, metalíza, vyrobené pod kožu, semiš, alebo aj mramor. Každá faktúra má najširší rozsah farieb od bielej až radikálne black. Celkom je tu asi 150 farby a odtiene, ktoré umožňuje, aby kupujúci získať strop, ktorý je v súlade s celkovým zložením a štýl miestnosti. Na želanie si môžete objednať farebné strop, s vstavaným-in napätie systému lampy alebo vlákniny, znovu vytvoriť ohromujúci účinok Northern lights, hviezda oblohy alebo lietanie kométy. Ale to nie je všetko. Strop je tak pružná, že to môže mať akýkoľvek tvar: oblúkové, šikmé, multi-tvárou, multi-a troch-dimenzionální povrchu, inými slovami,, budete'je skvelá príležitosť pre vytvorenie najoriginálnejšie a sofistikované priestorovej konfigurácie v rôznych rovinách.

Montáž napätie strop vo všetkých fázach vylučuje stavebné sutiny, nečistoty a všetky ďalšie nepríjemnosti a trvá malé množstvo času, napríklad v oblasti 50 sq. m, systém je nastavený na 7:00, ale naraz som chcel povedať, čo to len vysoko kvalifikovaných špecialistov. Inštalácia vyžaduje špeciálne vybavenie - teplovzdušná pištoľ. Technológia sama o sebe je veľmi jednoduchý. Po prvé, vykonajte presné merania priestore, potom rozpočet a čerpanie poslal do továrne, kde bolo vyrobené listy budúcnosti na strop. Po obvode miestnosti je pevným rámom-bageta, určuje umiestnenie svetiel a v súlade s týmto riadok robí diery. Potom v montážnych a dekoratívnych profil inštalatérov nastaviť zohrievať na teplotu 80 stupňov tepla zbraň plátno. Po ochladení plátno je natiahnuté a stáva sa pevne ako bubon a výsledkom je dokonale hladký povrch. Hotový strop je upevnené a zaistené špeciálnym nástrojom v rohy obvodových múrov. Teraz, rýchlo, bez prachu a nečistôt sa stal šťastným majiteľom perfektne, presne tak, elegantné, pekné a funkčné strop.

Nepochybne, strop kombinovať celý komplex výhody a, aj keď to na prvý zdajú dosť drahé, v budúcnosti, budete skutočne oceniť všetky výhody moderné, praktické, pohodlné, ziskové a štýlové a krásne vzory.

Autor: Volokitin Julia



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика