суббота, 1 ноября 2014 г.

Pozlátené rám

Pozlátené rám

Staré stromy'drevené rámy bude vyzerať oveľa krajšie, ak majú byť obnovená. Tieto rámy môžu len re-maľované, ale existujú aj iné spôsoby, ako sa popisuje v tomto príklade, gilding. V minulosti, na zlatenie vždy používajte skutočné zlato, ale dnes si môžete kúpiť náhradky, napríklad tombac za "gold", ktorý sa predáva vo forme listov a vyzerá rovnako ako pôsobivé, ale je oveľa lacnejšie. Je dať cez vrstvu lepidla pre tombac, ktorý poskytuje priľnavosti povrchu kovu. Ak chcete získať vplyv v starom liečba môže byť mierne "downgrade"vterev obrázok profilu pozlátenom ráme, málo prírodných pálenú.

Na zlatenie na stromy'Jan rám je skvelý spôsob, ako zmeniť svoj vzhľad. Technika gilding akýkoľvek rám je rovnaký a je založená na použití kovovej vrstvy na vzorované liatie rámy s lepidlom alebo špeciálne zloženie. Kvalita liečby závisí na vašej schopnosti pracovať s kefou. Potom pozlátenom ráme, môže "downgrade"vterev prírodné Umbra.

Pozlátené rám
Pozlátenom ráme, pridáva klasickú eleganciu do každej miestnosti. Môže byť súčasťou celkovej inter'interiérové a nezávislé súčasť interiéru.

Krok 1

Pozlátené rám
Ak chcete zvýšiť účinok, zlatenie uplatňovať gold list na vrchole farbu spodnej vrstvy. V tomto prípade je dobré oboch tmavé a svetlé farby. Tu ako spodnú vrstvu používa tmavo červené emulzné farby. Použiť farby malým štetcom, dobre predĺžiť obrázok pozemky rámu.

Krok 2

Pozlátené rám
Keď farba je suchá, aplikovať na stránku, z ktorej ste začali náter s gold list, lepidlo. V jednom aj na pokrytie gilding len na jednej strane rámu, takže použiť lepidlo na ten, ktorý chcete zvládnuť prvý.

Krok 3

Pozlátené rám
Nechajte lepidlo na suché, ale že on zostal sticky na dotyk. Samozrejme, že to zodpovedá dobe, keď lepidlo stráca počiatočnej mliečnej farby a stáva priehľadný. Dal list tombac s rámom, predtým demontáž obloženia, ak existuje.

Krok 4

Pozlátené rám
Malý štetec na maľovanie svetlom pohyby hladké a stlačte písmeno v rámci povrchu. Lepidlo SV', ktoré povrchu kovu. Pozemok usúdil, vzorované rámy, ktoré nie sú pokryté kovom, je možné, pozlátený neskôr, alebo odísť, ako je, dať rám starý vzhľad.

Krok 5

Pozlátené rám
Použite zostáva listov a pozlátený, ostatné plochy, ak je to potrebné. Ako full metal curl rám je vec vkusu a závisí od toho, koľko nižšia vrstva by mala, podľa vášho názoru, prechádzať cez kov.

Krok 6

Pozlátené rám
Po všetkých, rám je pokrytý gold list, môžu zostať malé, nelepí sa na povrchu vločky tombac. Odhad ich čistou, suchou kefou s m', ktoré štetiny.

Krok 7

Pozlátené rám
Ak chcete vytvoriť efekt "antique" RUB rám prírodný Umbra. Dial na textílie niektoré farby a Pat do kučier profil.

Kombinácia časť

Pozlátené rám
Maľby na stenách vytvoriť útulné, príjemné prostredie. Hoci tvoria bod na stene, upútať pozornosť, ich rámy sú často používa na vytvorenie SV'väzby medzi prvkami. Počet rámec podobné farby s obrázkami rôznych štýlov robí dojem, pri zachovaní zmysel pre harmóniu výzdoba vo Všeobecnosti.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика