суббота, 1 ноября 2014 г.

Plastový okenný parapet, Kam', stromy'všetky. Čo potrebujete vedieť pred nákupom 2008-11-24 11:46:13

Výstavby a rekonštrukcie.

Plastový okenný parapet, Kam', stromy'všetky. Čo potrebujete vedieť pred kúpou
2008-11-24 11:46:13

Windowsills je súčasť, ktorá sa nachádza v dolnej časti okna otvor v horizontálnej rovine. Môžu byť vyrobené z rôznych materiálov, ale zvyčajne použiť rovnaké ako na výrobu rámov.

Stromy'kamenné parapety


Parapety vyrobené z dreva, rovnako ako všetky stromy'drevené predmety v miestnosti a vytvára pocit tepla a pohodlia, a vzťahujú sa na prvky klasického dizajnu. Na zvýšenie trvania ich služby, je potrebné zabezpečiť maximálnu ochranu pred vlhkosťou. Pre tento drevo, laky a farby. Okrem toho, nie je doporučené parapete inštalácie v priestoroch s vysokou mierou vlhkosti
Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť o Stromy'kamenné parapety

Pre kvalitu stromy'drevené parapety používa množstvo vzácnych drevín - dub, buk, jaseň, čerešňa, javor, gaštan, červené drevo. Tam sú výrobky vyrobené z borovice, Sibírsky smrekovec. Počas výrobného procesu drevo je sušenie, leštenie, povrchová ošetrená živicou vyrobené z prírodných rastlinných olejov a voskov. Vosková vrstva dáva produktu odpor.
Najčastejšie okno, borovica, dub a buk. Popol je tiež populárny, aj keď drahšie, dub 30%, ale to drevo, zachováva jeho tvar. V závislosti od drevín, sadzby windowsills rásť v nasledujúcom poradí: borovica, buk, dub, jaseň, gaštan, čerešňa.
Okná-parapety z poľa cesty. O cenách produktov a niektorí výrobcovia vyrábajú multi-layer výrobkov, ako aj lepené (šírka) sloty. Pre väčšiu tuhosť vrstvy tak, že vlákna dreva bol umiestnený kríž. Lepenie sa vykonáva pri vysokých teplotách, a pod tlak. Potom sa na prípravu sa použije ochranný náter (antiseptiká, tmely, lak alebo farba), chrániť materiál pred vlhkosťou a UV žiarením. Ak okenný parapet vyrobené bez porušenia technológie, drevo má obsah vlhkosti 7-9%, povrch nie je crack a zachováva jej krásu.
Stromy'drevené parapety veľmi jemná starostlivosť. Nie je veľa čo navlhčite vodou, čistenie brúsnych výrobkov, rozpúšťadlá. Prach utrite suchou alebo mierne navlhčenou handričkou. Raz za 3-5 rokov, je žiaduce, aby na povrch parapetu ďalšiu vrstvu laku, farby a gáč (existujú špeciálne fondy).

Kam'kamenné parapety

Windowsills vyrobené z umelého kameňa alebo keramické dlaždice lepšie ako stromy'Yana, sú teplé, ale oni sú viac odolné a nevyžadujú aktívne starostlivosti. Môžu byť použité vo všetkých izbách.
Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť o - Kam'kamenné parapety

V domácom trhu prichádza kameň z Číny, Grécko, Portugalsko, rakúsko, India, Turecko, Brazília, Guatemala. Prichádza do výroby v podobe dosky z veľkých veľkostiach. Windowsills sú vyrobené už v Ukrajine.
Náklady na liečbu závisí od veľkosti a tvaru okenný parapet, a na zvolený typ kameňa.

Aký druh kameňa vybrať, ak to nie je o peniazoch

Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť - Onyx
Onyx! Onyx je neopísateľná krása! So svetlom prepravnej kapacity je používaný na svetlo okenný parapet. Vyzerá nádherné a luxusné. Je príliš.
Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť - Onyx

Ak peniaze nie je tak veľa...

Najbezpečnejšie je možnosť mramoru. Tam môže byť rôzne farebné riešenia, zelená, červená, biela, čierna, atď
Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť - Žula okenný parapet

Najsilnejší možnosť - žula okenný parapet. Ale žula nebezpečná pre zdravie'som, ako sa hromadí žiarenia. Ak sa rozhodnete kúpiť Si žula okenný parapet, povinné'uistite sa, opýtajte sa na certifikát, ktorý svedčí vysoká úroveň bezpečnosti. Možno nestojí za to riziko...

Umelý kameň


Veľmi dobré riešenie pre okenný parapet. Tam je taká parapete oveľa lacnejšie, a nič sa v podstate nelíši od fyzických ani fyzické, ani technické charakteristiky a estetické dokonca prekonáva, pretože s pomocou rôznych farbív, môžete vytvoriť čo najviac bizarné obrazy, ktoré neexistujú v prírode a nie náhodou.
Nedávno, windowsills vyrobené z umelého kameňa viac a viac v Móde.
Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť - Parapety vyrobené z umelého kameňa
Umelý kameň sa skladá z minerálnych spojív a polymérových živíc používajú ako spojivo. Je odolný, spoľahlivý a tepelne odolného materiálu.


Jediná vec, ktorá odlišuje umelého kameňa, z prírodných a to si vyžaduje viac jemná starostlivosť, ako parapety z prírodného kameňa, ale ak nie RUB brúsnych materiálov a utierať m'čo handričkou, nie bodnúť na neho orechy s kladivom, potom bude všetko v poriadku.

Tipy pre výber parapety vyrobené z kameňa:

  • Pred rezervácie na okenný parapet, že sa musíte rozhodnúť, s farbou prichádza do firmy a vybrať najvhodnejší kameň, ktorý nebol nestcount v výzdoba Okien a parapetov, ako farba dosky aj z jednej oblasti v rôznych!.

  • Chcete parapet neboli pridelené proti okna a jeho vlastnosti materiálu. Ak Ste si objednali elegantný a ľahký plastové Okná, žula okenný parapet je nepravdepodobné, že by bolo dobré riešenie.
  • Menšie kameň žily, tak to silnejšie.

Plastové parapety

Tieto parapety majú rovnaké vlastnosti ako okno PVC profilov. Výrobok je úplne vodotesný a odolný voči slnečnému žiareniu. Vďaka multi-komorová konštrukcia, sú pomerne silné, tvrdé, majú dobré izolačné vlastnosti, oheň-odolný a trvanlivý.

Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť - Plastové okná-parapetné
Navonok plastikový model trochu iné od ostatných typov parapety. Na prednej strane na hladký povrch je pokrytý dekoratívnym vzorom. Najviac často, farba obyčajný dreva alebo prírodný kameň. Z mechanickému poškodeniu, UV žiareniu a vlhkosti kreslenie chránený vrstva lesku alebo lakom krytiny. Ako okenné profily, PVC parapety rozdelené do kamery.
Profily pre okenné parapety sú vydané dĺžka od 4050 až 6000 mm, šírka 110-600 mm, hrúbka 18-22 mm Preprospectus tiež ponúkajú rôzne konektory pre konca tváre a spojovacie profily.

Výber okenný parapet. Tipy na starostlivosť - Uhol plastových parapet
Plastové okenné parapety sú nainštalované veľmi jednoducho a bez použitia špeciálnych nástrojov. Všetky materiály sú vyrobené z PVC parapety, majú environmentálne certifikáty a sú absolútne neškodné pre ľudský život. PVC - čistý a bezpečný materiál, ktoré si obaloch potravinárskych výrobkov.

Plastové výrobky na údržbu. Ich povrch nemá póry, umožňuje, že baktérie sa nehromadia a čistenie nedávajú veľa problémov. Môžete používať žiadne čistiace prostriedky, okrem poistenia.

Odborné poradenstvo na výber, inštaláciu a využitie okná-parapety

  • Pri výbere firiem, ktoré ponúkajú svoje služby, mali by ste venovať pozornosť na svoju povesť na trhu.
  • Uvedenie nového okna a opustiť staré okenný parapet, mnohí robia veľkú chybu. Ak parapet "nie native", je nepravdepodobné, aby sa zabránilo medzery a medzery medzi nimi.
  • Vlastnosti materiálu na okenný parapet, ovplyvňujú funkcie na jeho montáž. A z gramotnosti druhom značnej miery závisí život okno hosť.

  • Aby sa zmestili na miesto a montáž PVC okenných parapetov, nevyžaduje špeciálne nástroje alebo špeciálne zručnosti. Rezanie a parapet môžete spustiť jednoduchý videl alebo skladačka. Po otbelivanie konce parapetu byť pokrytý dekoratívnym čiapky a pevné.
  • Na inštaláciu okenný parapet, mali by ste zvážiť okno inštalácie. Podľa Neho menovitá hrúbka tehlovej steny - 640 mm Okno musí byť nainštalovaný v oblasti vonkajšej tretine hrúbky steny). Okenného rámu v miestach prepojenia a jej steny by mali byť izolované pomocou polyuretánovej montážnej peny.

  • Na rosný bod (na križovatke studené a teplé prostredie) sú tvorené kondenzáciou, ktoré môžu byť absorbované parapety vyrobené z dreva a MDF-dosky. To isté sa deje aj v prípade netesností. Ak parapet nie byť izolované od steny a neposkytujú dobrá tepelná izolácia, to bude zmraziť a rozobrať.
  • Opraviť parapet mnoho odporúčame iba montážna pu pena, bez ohľadu na materiál, z ktorého sú vyrobené. Lepidlo je zlá izolant, pena, rovnako stick okenný parapet s povrchu svahu, vyplniť prázdne priestory a súčasne slúži ako vynikajúci tepelný izolant.
  • Technologické inštalácie parapety akýchkoľvek materiálov, v skutočnosti rovnaké. Keď začnete inštalovať parapet, je potrebné chrániť povrch pred mechanickým poškodením: zábal vlnitého kartónu, alebo list peny.
  • Odstráňte ochranný obal, to by malo v čase montáž.
  • Z okna okraj parapetu by malo byť veľmi dobre skôr neutrálny silikónový tmel s fungicíd prísady, ktoré zabraňujú tvorbe plesní a plesniam. Po tom, okná-parapetné Dosky je dať do otvoru pod rámom a bude vyvážený na stromy'drevené signály (sklon 1% na poschodí). V tejto polohe parapet je stanovená. To môže byť vykonané, napríklad pomocou stromy'drevené bruskov. Sú uvedené vraspor medzi horným rámom a pomocné Dosky leží na okenný parapet. Podľa končí bruskov kladivo v kliny.
  • Len namontovať Kam'drevené parapety: nie objem a nie crack pod tlakom zmena teploty a vlhkosti.

  • Ak ste parapety sú vyrobené z dreva alebo MDF-dosky, v miestach kontaktu so stenou (pod omietku svahu) boli izolované pásy plechu penopropilena (polyetylén). Na okraji parapetu, spadajú pod omietku (zvyčajne 25 mm z každej strany Predstavenstva), otočiť peny a po omietky zjazdovky sú rez s nožom v jednej rovine s stene. Neplatné pod parapet rovnomerne spracované peny.
  • Celý vytvrdnutí peny - 24 hodín. Po tom, majáky a dištančné sú odstránené a sú predmetom nasledujúcich dokončovacie práce.
  • Ak parapet je nainštalovaný na vykurovanie akumulátora, odporúčame nechať priestor minimálne 10 cm medzi batériou a spodný povrch parapetu.
  • Ak na parapete s'objavil povrchové škrabance, to je najlepšie sa obrátiť na spoločnosť, plastové Okná. Cena je zanedbateľná, ale povrch je dobre poľských a fanúšik.
  • Nie všetky spoločnosti, podieľa sa na inštaláciu Windows, aby omietky svahoch, dokončovacie práce a krásy ladenie window system. Zdá sa, že je rozumné zveriť montáž okna a parapetu spoločnosti, ktoré sa ruky práce "na kľúč".


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика