воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Takýchto rôznych sadrokartónové podhľady

Takýchto rôznych sadrokartónové podhľady


Takýchto rôznych sadrokartónové podhľady Sadrokartón je vynikajúci materiál pre výrobu kazetových stropných. Je to dosť jednoduché na inštaláciu, a preto je dokonale hladký povrch. Súčasne, počet prípadov stropov pomocou sadrokartónu listy obrovský. Tieto dosky sa skladajú zo sadry hárky, ktoré oboch stranách pokrytá vrstvou pevnej lepenky. Z takéhoto materiálu sa dá urobiť nielen stropy, ale aj stien a priečok.

Riešenie návrhu s použitím sadrokartónových môže byť vo forme jednej úrovni alebo viacúrovňové strop. Najjednoduchší spôsob, ako vytvoriť jednotný úrovni stropu: ako z dôvodov jednoduchosti, výkonu a z hľadiska hospodárstva znamená. Dobre, multilevel stropy, určite zaujímavejšie pre jeho rozmanitosť. Takže ľudia často si vybrať túto stropy, skladajúci sa z niekoľkých úrovniach.

Vzhľad budovy sa môžu líšiť v závislosti od polohy bodu a rastrové lampy

Keď príde na strop z jednej úrovne, tento moderný materiál, máme na mysli nie len plochej rovine. Dizajnéri môžu vytvoriť skutočné umelecké diela z gipsokartonnyh listy, vďaka použitiu rastrových svetelných zdrojov. Môžete si dať ich na povrchu, zmena návrhu stropu a poskytovanie rôznych stupňov osvetlenie, rôznych oblastiach priestoroch. A ak vziať do úvahy, že raster lampy môžu vyžarujú farebné svetlo, jeden môže ľahko predstaviť spôsob, akým svetlo hrá na strop, šírenie nad jej povrch. Vrátane niektorých, alebo iné lampy, môžete zmeniť vzhľad miestnosti v súlade s dizajn nápady. Všetko, čo je potrebné, je schopnosť správne umiestniť svetlá na strope.

Pri vytváraní návrhu sadrové sadrokartónového stropu je niekedy uplatňovať také umenie, ako obraz. Je poľutovaniahodné, že tento typ auta sa môžete stretnúť nie tak často. Je to tým, že pomoc z obrázkov, môžete urobiť strop v miestnosti úplne exkluzívny a nového stvorenia, nie ako ostatné podobné sádrokartónové konštrukcie. Aby strop v jeho izbe neobvyklé nie je ťažké. Prvý obrázok je aplikovaný na kartón s ceruzkou, a potom na hotovo o'objemnú vďaka kvapaliny papiera. Zdobené sadrokartónové dosky sa potom suší a sú pripojené k stropu. V tomto prípade, extra čas sa použije na vytvorenie obrazu, ale výsledný vzhľad dizajn je skvelý. Tak, to je možné rýchlo zostaviť ekonomické a krásne sadrokartónové stropy.

Možnosť vytvárania strop niekoľkých úrovniach - výhody sadrokartónu

Objemová obrázky bude váš unikátny strop

Ako pre viacúrovňové sadrokartónové podhľady, opis všetky nápady v tomto smere by mohla len ťažko vojde v jednej knihe. Časť stropu na jednej strane je to rôzne formy, a na druhej, umiestnenie svetiel na povrchu, a ich farbu. Ale všetko sa odvíja od koncepcie, ktorá sa volí podľa Tvorca návrhu projektu. V sadrokartónových môžu realizovať veľa fantázie. Príklady nie sú ďaleko hľadať: na Internete existujú webové stránky s fotografiami a dostatočný počet komentárov. V Všeobecné, je veľa možností, sú tak zaujímavé, že je to niekedy ťažké, aby sa voľby v prospech jednej z nich. Takže na začiatok si predstavte, ako by ste chceli vidieť strop v jeho izbe, a potom sa pozrite medzi obrázky príslušný obrázok. Je možné, že si svoj sen bol už niekto urobil.

Príprava sadrové tmely švy

Na proces sadrokartónové dosky viacerými spôsobmi. Preto sa ďalej budeme hovoriť o pravidlá práce s týmto materiálom, a tiež o metódach utesnenie švy medzi doskami.

1. Rezanie sadrokartónové dosky by mali byť pripravení na úroveň, na rovine. Na incising a sadrovec lepenky, jadro je vyrobená s pomocou vedúcich Leningrad mesto Výboru (nôž pre rezanie) alebo iné špeciálne nástroje. Napríklad malý fréza, môžete samostatné pásy so šírkou nepresahujúcou 120 mm, a veľké - pásy viac ako polovicu.

2. Rezných sadrokartónová doska by sa dať na stôl tak, že jedna časť dosky visel z jeho územia. Potom môžete rozbiť zostal petrolej časť sadrové jadro listu.

3. Teraz je potrebné opätovne použiť rezného nástroja a znížiť kartón vrstvou na zadnej strane dosky.

4. Prijaté okraj, zvyčajne zvládnuť drsné rovine, spôsobuje, že by mal byť plynulý, bez chyby.

5. Ak šev je tvorený medzi doskami ako pristrihnuté, musia byť vystavené na ďalšie spracovanie a tmel jedným z dvoch spôsobov:

  • pre puttying s výstužné pásky, by mali byť na okraji jednej tretiny jeho hrúbka chamfer lemovanie lietadlo do 45 stupňov, a potom odstráňte kartónové, ktorý sa nachádza pozdĺž okraja stránky budúcej trasy pásky, nie toho, sadrové jadro listu.
  • môžete tmeliť pomocou Uniflot", bez výstužné pásky. Ak to chcete urobiť, odstrániť z plechu hrany zrazené dve tretiny jeho hrúbka pod uhlom 22. 5 stupňov, a výsledný okraj brúsenia.

6. Pred skutočným vznik šev, je potrebné tuck vyčnievajúce z povrchu skrutky, potom lyžicou vzťahujú aj na spoločné putty. Tieto vertikálne pohyby zladiť vrstva shpaklevki odstránenie prebytočného. Teraz je možné položiť výstužné pásky, stlačením to špachtľou v putty. Po, že z vyššie uvedeného, je potrebné dať ďalšiu vrstvu tmelu. Keď šev bude stvrdnúť, starostlivo zaobchádzať plávajúce na výplň sa vykonáva z povrchu.

7. Ak kĺby bol shpaklevki pomocou výstužné pásky, horné vrstvy omietky by mali byť vo väčšej miere využívať, aby sa zabránilo zahusťovanie v mieste, kde ju. Ak rovnaký okraj na kĺby boli skrátené podľa rohu 22. 5 stupňov, je potrebné, aby sa tmel ich "Uniflot".

8. Vonkajšie rohy sádrokartónové konštrukcie by mali byť posilnené s perforované kovové rohy PU-profil. Tieto časti stlačte v aplikovať tmel, a potom kryt nasledujúci materiál vrstve a úroveň. Počas puttying interiér uhly vhodne používať zakrivené posilnené pásky.

Typy nástrojov používaných pri práci s sadrokartónové

Ak chcete pracovať s sádrokartónové konštrukcie oveľa jednoduchšie, ak budete používať špeciálne nástroje, ktoré sa predávajú v obchodoch.

Metóda dierovanie končatiny robí'dovuti scrappily GKL kliešte bez pomoci skrutiek. Táto metóda môže byť lepených profilov rámu šírka 28-100 mm Mimochodom, pozinkovaná oceľ týchto profilov má hrúbku 0. 55-0. 7 mm

Otvory na povrchu rámu prvky hrúbky do 1 mm sú najlepšie vytvorený s pomocou špeciálnych prosecutes. To umožňuje, aby sa otvory s priemerom 25 mm, a oni potrebujú, aby sa vyzliekli, rôzne inžinierske siete: voda, elektrické napájacie a ostatné káble.

Odstrihnutý okraj FCL sú riešené drsné rovine (rašpľa). Telo nástroja je vyrobené z plechu, a pílového kotúča - kalenej ocele. Dĺžka kotúča 250 mm, hrúbka prípade rovine - 1 mm Na rašpľa môže mať stromy'drevené alebo plastové rukoväť a viac rezné hrany.

Ihlové pre sadrokartónové je nástroj na dosky, ktoré vám umožňuje vytvoriť si na zakrivené plochy. S rozvinutie tohto valca sadrokartónová doska z perforáciou hĺbky 5 až 7 mm a priemerom 2-3 mm Tieto diery sadrové jadro dosky navlhčený, a polomer ohybu klesá. Väčšina súčasti prístroja sú vyrobené z prostého, a ihly sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Priemer valca je 45 mm

Lemovanie lietadlo pre FCL, môžete odstrániť aspekty 45-stupňovom uhle od hrany sadrokartónových listy pre následnú aplikáciu tmelu. Na výrobu prípadoch to edger, časti a súčasti, ktoré sú pevnou čepeľou, použité konštrukčné ocele. Veľmi okraj má lichobežníkový tvar a je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele 0. 6 mm hrubé. Čepeľ má dva pracovné okraj, a jeho výtlak umožňuje, aby proces s okrajom v šírke 2-8 mm Farbenie podrobnosti tejto rovine je vytvorený pomocou práškovej farby, a rukoväť prístroja sú vyrobené z dreva alebo plastu.

Pre upevnenie GKL na stenu, povrch pomocou špeciálnych montáž podporuje. Počas inštalácie priečok, skrutiek alebo s pomocou lepidlo, omietka, tieto zbrane s svorky umožňujú, aby FCL vertikálne.

Pre jednoduchú prepravu sadrokartónové existujú špeciálne úchytky, ktoré umožňujú uchopiť listy sadrokartónových (alebo iného materiálu), bez spôsobenia škody. Tieto rukoväte sú vyrobené z oceľových tyčí s použitím PVC rúry.

Inštalácia na strop zo sadrokartónu

Zvážte jednej úrovni inštalácia na strop je vyrobené z materiálu, ktorý GCR-P. V tejto dizajn sadrokartónové dosky sú upevnené na kovový rám, skladajúci sa z stropné profily PP profil 60h27. Hlavné profily pruženia sú pripojené k nosnej konštrukcie a sú na rovnakej úrovni s ním. Takéto stropy môžu byť použité ako v nových budov a rekonštrukciu starých budov. Získané povrch je hladký, bez trhlín, a vyžaduje ďalšie dekoratívne dokončovacie práce. Hmotnosť jeden štvorcový meter takýto strop je o 13 kg Požadované množstvo bm z hlavných sekcií rovná obvodu miestnosti, a dowels vypočítať 2 kusov na 1 meter spustený profil. Zavesiť profil tak podporné štruktúry môžu priamo aj pomocou pružiny (kotvy), vybavený prítlačným pre kotvový záves s slučky. Na každý štvorcový meter výstavby potrebovať jeden vybavené závesným.

Mierne odlišné metódy inštalácie duplex sadrokartónového stropu materiál GCR-P112. Dizajn sa skladá z rovnakých profilov PP profil 60h27, na ktoré sú pripojené sadrokartónová doska KNAUF listy. Existujú dve varianty uchytenia na ložisko dizajn: priamo, alebo prostredníctvom pruženia. V tejto metódy ložisko montáž a základných tvarov, ktoré sú na rôznych úrovniach. Hmotnosť jedného metra dizajnu nie je menej ako 13 kg Hladký povrch stropu podliehajú aj ďalšie dekorácie. Údaje profil konštrukcie môžu byť zavesené ako jar, a s pomocou priamych suspenzií, z ktorých každý je pripojený pomocou dvoch skrutiek.

Nepochybne, sadrokartónové dosky je najviac praktický a pohodlný materiál v našej dobe.

Prejsť na: Suché stavebné → Sadrokartónových


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика