суббота, 1 ноября 2014 г.

Hrubozrnný piesok 2012-05-10 11:17:21

Výstavby a rekonštrukcie.

Hrubozrnný piesok
2012-05-10 11:17:21

Vnímanie piesku, ako stavebného materiálu sa líši od obvyklých zmysle inertného materiálu. Použitie piesku v rôznych oblastiach stavebného materiálu poskytuje konštantný dopyt spotrebiteľov však obsahuje riziká, na nákup stavebného piesku, ktorý nezodpovedá typu stavebné a dokončovacie práce.


Klasifikácia piesku oddeľuje materiál do štrku a boulder, duny, piesočné duny, mora, rieky, kremeň, a tiež skupiny, na prvej a druhej triedy, zvýraznenie zvláštne. V závislosti od osobitostí cieľ vyčleniť zlomkové, prírodné a stavebné piesku ako najčastejšie v stavebníctve pre použiť ako zástupný symbol pre rôzne suchých zmesí, betónu a riešenia. Zvláštny druh piesku je CT'schodisko, vrátane smerom nahor a more. CT'schody piesku sa často používa ako zástupný symbol, preto je potrebné pre stavbu vrátiť podkladu. Po zaplnení boxov a výstavba ciest racionálne kúpiť nižšia kvalita hrubo CT'schody piesku vzhľadom na nízke náklady na materiál.


Piesok rieky sa vyznačuje vysokou kvalitou a sú oveľa drahšie CT'profesionálne. Používania riečneho piesku ako zástupný symbol je neefektívne, pretože znamená výrazný nárast výstavby. Tento typ piesku je efektívnejšia, ak komplex dokončovacie práce a realizácia návrhu projektu oblastiach. Zvláštnosťou aplikácia riečneho piesku je obmedzenie rozsahu práce s týmto materiálom, povrch'je spojená s dodatočnými nákladmi. Teda, pri vykonávaní opráv a dekorácie interiéru je častejšie používa umyté CT'schody piesku vzhľadom na nízke náklady a podobné vlastnosti.


Štúdia odrôd stavebného piesku, je potrebné počas self-opravy a výstavbu rodinných domov, aby sa zabránilo riziku iracionálne použitie finančných prostriedkov plánovaných na stavebné práce.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика