суббота, 1 ноября 2014 г.

Montáž okna svahoch: ako vyzdobiť svahu 2008-11-24 11:43:49

Výstavby a rekonštrukcie.

Montáž okna svahoch: ako vyzdobiť svahu
2008-11-24 11:43:49

Sklon - to je vnútorná alebo vonkajšia časť okna otvorenie, ktorú tvorí rozdiel hrúbky stien a okenné rámy. Vymenovanie bánk je blízko kĺbov a upevnenie rámu okna vľavo v stene okno clony.
Zvážte základné technológie tesnenie svahov.
Plastové svahoch

toto je nový materiál pre tesnenie svahov. Plastové svahoch toto je nový materiál pre tesnenie svahov. S'sa objavil na ukrajinský trh v roku 2005, teraz podľa odborníkov je najlepší materiál pre tesnenie svahov počas montáž plastových Okien. Inštaláciu musí urobiť rýchlo, spolu s inštaláciou systému Windows, alebo na druhý deň po zaschnutí montáž pokuty. Plasticbje svahoch vyrobené z rovnakých materiálov ako PVC Okná a sú pokračovaním okna a logický záver z otvoru. Okno po spracovaní otvorenie PVC svahoch získať čistý a moderný vzhľad. Okrem toho, svahy PVC sú ďalšie tepelný izolátor medzi kúpeľni a na ulici. Okrem toho, že panel izolácie pod ním sa nachádza izolácie.

Plastové svahoch zahŕňa: plastové svahoch vo forme plastových panelov, sendvičové panely (vo vnútri izolácie, a na bokoch plastové panely) a penové PVC (tanier s jednotné poréznej štruktúry). Cena jednej M. p. plastové svahu z 5-6 $ a náklady.
Montáž okna svahoch - Plastové okno svahu
Výhody plastových svahoch:
- Zvýšená tepelno-izolačné, nekoná vlhkosti;
- Plastové svahoch nie je potrebné, maľovanie, majú lesklý povrch, ľahko sa čistí a nie zhromažďovať prach na povrchu;
- Jednoduchú inštaláciu.

Nevýhody plastových svahoch:
Nie je naozaj vhodné pre farbu, aby všetky profily;
- Nie je obvyklé dizajn.
Omietky svahoch

Omietky svahy - tradičné a široko používané v domácnostiach metóda je vhodná pre interných a externých svahoch v domovoch akéhokoľvek druhu (tehla, betón, panel). Je to lacný spôsob, preto je veľmi časté. Hlavné výdavky na úhradu prácu kvalifikovaných odborníkov, schopných vytvoriť a vydať úrovni povrchu, jemne rámovanie nové okno. Nepriatno čo by mohlo byť, keď je inštalácia ukončená bude trvať 4-5 dní, ako bude potrebné omietku vo viacerých vrstvách a budete musieť čakať, kým vyschnúť každú vrstvu.
Montáž okna svahoch - Omietky, okná svahu
Plusy omietky svahoch:
- Relatívna lace práce;
- S high-kvalitné dokončovacie materiály je slušná možnosť spracovania.
Nevýhody omietky svahoch:

- Zlá izolácia;
- Pri teplotnom spáde na svahoch vytvorené kvapôčky vlhkosti;
- Vysoký koeficient expanzie na omietku môže viesť k vzniku trhlín;
- Krátky-žíl omietky svahoch.
Sadrokartónové podhľady

Na svahoch sadrokartónu nie je veľmi populárny. Tento stojan'je spojený predovšetkým so zložitosť inštalácie. V podstate svahoch sadrokartónové použiť v prípade, že steny sú zložené z rovnakého materiálu a doteraz urobil dokončovacie práce v miestnosti. Sadrokartón je výborný izolátor a tvrdý materiál. Používa alebo úniku odolné voči sadrokartónu, alebo obyčajné, ale s mimoriadnym vodotesný povlak.
Montáž okna svahoch - Sadrové okno svahu
Plusy oddiely svahoch
- Majú nízku teloslojenia, takže ich teplé na dotyk;
Nevýhody svahoch sadrokartónové
- Hlavná nevýhoda svahoch sadrokartónové je nedostatok vlhkosti, odolnosť a potrebu pravidelného maľovanie a opravy.

- Medzi sadrovca, opláštenie a múru môžu byť mierne vzdušný priestor, a ak to náhodou dostane voda, je možné, vzhľad škvrny na povrchu a deformácia svahu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика