суббота, 1 ноября 2014 г.

Etapy maľovanie kovových konštrukcií 2012-05-10 11:08:55

Výstavby a rekonštrukcie.

Etapy maľovanie kovových konštrukcií
2012-05-10 11:08:55


Zlepšiť vzhľad dizajnu, môže byť maľované. Maľovanie kovových konštrukcií dokonale vyrovnať nielen s uvedením krásny výhľad, ale aj chrániť štruktúry pred škodlivými účinkami životného prostredia, z ultrafialové žiarenie, chemické látky, dažďu a snehu, ako aj z teplotných extrémov. Ak chcete začať maľovanie, musíte urobiť nasledovné:
Vyčistite povrchy starých náterov - farby štetcom alebo náradie. Rozpúšťadlá, čistiace prostriedky, sušenie olej ). Ak chcete vymazať veľmi v'USA farby, a na peeling je na konci, budete potrebovať chemické riešenie ( Rozpúšťadlá, čistiace prostriedky, sušenie olej ).
- Na odstránenie hrdze z povrchu, a potom dať na jej anti-korózne agent.
- Odmastite povrch s duchom alebo rozpúšťadlá.
- Základným náterom a maľoval v 2 vrstvách.
Maľovanie kovových konštrukcií môže byť vykonaná v akomkoľvek voľby alebo pomocou valčeka a štetcom, alebo kompresora, alebo vysokotlakové prístroje.
Ak chcete farbu na nové produkty, je potrebné, aby predbežné spracovanie povrchu pôdy, a potom na prepravu farby. Výsledkom tohto postupu oceľových konštrukcií budú vyzerať ako nové. Ale je potrebné poznamenať, že celý tento proces je veľmi problematické, nie je také jednoduché, ako sa môže zdať na prvý pohľad. Osobitná pozornosť by sa mala venovať anticorrosion povlak vďaka a kvalitné maľovanie stavby bude slúžiť pravidelne a dlhodobo. Každý dizajn, bez ohľadu na to, či nový ion, alebo nie, musí absolvovať prípravné opatrenia, a to, prípravu povrchu, odmasťovanie, primer a smalt.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика