воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Umelého kameňa v interiéri'interiér vášho domova

Čo je umelý kameň?

Umelý kameň je krásna dokončovacie materiál s'na trhu objavili už pred niekoľkými desiatkami rokov a v súčasnosti je hoden alternatívu k jej prirodzený náprotivok. Umelý kameň umožňuje dokonale napodobniť textúru skaly a populárne dnes tenkostenná tehly.

Umelý kameň je vyrobený z cementu a piesku, ktoré sú známe tým, že má prírodný pôvod. Technológia výroby ako kameň, je to jednoduché: zmes sa naleje do špeciálnej formy a výsledkom je produkt, ktorý má na jednej strane rovný povrch, tak ako pri konvenčnom dlaždice, a na druhej povrch, dobre sa opakuje, textúra, a vzor prírodný kameň.

V posledných rokoch, umelého kameňa začal vyrábať a z Ruska, ktorý výrazne znižuje cenu jeho doručenia. Okrem toho, ruský kameň je lepšie prispôsobené na naše klimatické podmienky.

Varianty použitia umelého kameňa v interiéri'Yeri

Podľa tvoril dizajn tradície, umelého kameňa vyrobené aktívne používať pre externé úradu, rodinných domov, ploty, tŕne a pre registráciu ako architektonické prvky ako stĺpce, kontajnery a otvoriť.

Avšak, v priebehu času dokončiť umelého kameňa rozšírila svoje hranice, a tento materiál sa stal prvým revet steny reštaurácie, bary, nákupné centrá, hotely a podobne, a potom umelého kameňa stal prvok, môžete vytvoriť jedinečný a unikátny dizajn interiéru'interiéry bytov a krajiny domov.

V súčasnosti, umelého kameňa v interiéri'Yeri je široko používaný pre dekorácie steny, jedálne, chodby, kancelárie, kuchyne a tak ďalej. Ak bude úspešný, design umelého kameňa v byte alebo v krajine dom dáva izby elegantný a slušný vzhľad. Tento kameň nemá žiadne limity na variácie textúru a farbu.

Niektoré firmy, aby umelého kameňa, na objednávku, ktorá vám umožní vytvoriť dokončiť umelého kameňa, ktoré sa perfektne hodí do každej plánovanej inter'jer. Často nie je len v nových inter'EP, ale pre štýlové obnova existujúcich. Iné spoločnosti ponúkajú na výber z pestrých možností textúry, napríklad, s imitácie vrhá na morskom dne - s kusy koraly a mušle.

Veľmi často povrch umelý kameň používaný pre dekorácie zimná záhrada: zelená vyzerá skvele na pozadí kameň, ktorý vytvára jedinečný pocit jednoty s prírodou. Celkom zaujímavý dizajn môže byť dosiahnuté pri použití krupnorazmernye umelého kameňa v inter'Yeri.

Napríklad, vyzerá veľmi pôsobivé rámovanie Okien a dverí, veľké kamene: tam je štýl starovekého hradu. V priestrannej izby s hrúbkou steny tento dizajn vyzerá veľmi harmonické a elegantné. Tak umelého kameňa v interiéri'Yeri má veľký potenciál, realizácia závisí od vkusu a predstavy prenajímateľ.

Vlastnosti umelého kameňa

Medzi vlastnosti umelého kameňa sú nasledujúce. Po prvé, tento materiál má oveľa nižšiu hmotnosť ako jej prirodzený náprotivok. A potom je výhodnejšie použiť a má nižšiu cenu. Po druhé, dekoratívne vlastnosti umelého kameňa v byte nie je horšie prírodné. Po tretie, pevnosť a trvanlivosť aj on je na rovnakej úrovni s jeho prírodných analógov.

Po štvrté, umelý kameň je dosť odolný proti vlhkosti materiálu. Ale je potrebné pam'nezabudnite, že s neustálom styku s chlórovanou vodou (napríklad, keď konečná úprava kameňa povodí ), povrch materiálu si vyžaduje pravidelné spracovanie hydrofóbne zlúčenín.

V p'po piate, umelého kameňa v interiéri'Yeri nie si vyžadujú osobitnú starostlivosť, nemení farebný, textúra, a môže trvať niekoľko desaťročí. Šiesty, umelý kameň je odolný voči zmenám teploty a nie je horľavý. Je vhodné, aby v zbierkach ako kameň je pripravený kútik prvky, ktoré výrazne uľahčuje prácu na čelí.

Ako môžete vidieť, umelý kameň je materiál, ktorý dokáže efektívne premeniť akýkoľvek inter'interiérové a dať jedinečnú chuť.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика