воскресенье, 31 августа 2014 г.

Obklady stien, stropu, koberce, Tapety, farby stien, kazetových podhľadov

Naša práca
  • Tehlový dom-chata
  • Rám dom-chata
  • Stromy'kamenný dom-chata
  • Termodom
  • Fasády
  • V hornej časti domu
  • Opravy bytov, kancelárií
  • Kozmetické opravy
    Rekonštrukcie bytov
    Elite opravu
    Dokončovacie práce
  • Interiérový dizajn'szz
  • Electromontazh
  • Priemyselné podlahy
  • Majetku
  • Ceny pre prácu
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Steny a stropy

Steny a stropy - Tapety na steny, kazetových podhľadov

Je ťažké sa rozhodnúť, na tučné transformácie, predstavte si, napríklad, ako sa budete cítiť v obývacej izbe so zelenou strop pokrytý stromami'drevené skrine. Niektoré izby sú vhodnejšie biely strop, najmä ak výzdoba miestnosti si zaslúži pozornosť. Plastický stropy, aj posedenie s lesklé farby, sa zdajú byť vyššie. Zvyčajne vyšší strop, viac logické pridať mu niektoré textúry, hĺbka, alebo odrazu. Hladké biele steny a stropy môže začať nerozhodný maliarov, aby experimentovať s materiálmi, z rôznych farieb a textúr, v prospech môžete zmeniť Tapetu a maľované steny nekonečný počet opakovaní, nie tak to je drahé. Sen, ísť dopredu, posuňte z hladkej sfarbenie na viacfarebná dekoratívne efekty z Tapetu s dim obrázok v svetlé tkaniny alebo oplášťovanie dreva. Veľká izba táto liečba bude útulný a teplý, a malými kŕčovito. Jasné, stlmí alebo svetlé farby výplne miestnosti, svetlo, vzduch, rozšíriť steny. Obrázok tiež by sa mali vyberať starostlivo, pretože má rovnakú možnosť zmeniť vizuálne vnímanie priestoru a farieb. Typ obrázku (geometrické, kvetinové, atď.,) a rozsah jeho vzťah musí zodpovedať miere a veľkosti miestnosti. Napríklad, že nie všetky údaje sú vhodné pre dokončovacie strop (široké pruhy, kontroly, svetlé kvetinový vzor môže spôsobovať nežiaduce Asociácie alebo zadnej miestnosti). O'jednotu vo farbe alebo grafiku na strop a hornú časť steny opticky znížiť strop. Okrem toho, ak chcete pracovať s obrázkom je oveľa zložitejšia, vyžaduje maximálnu precíznosť a presnosť. Snaží sa vytvoriť spoločný priestor, ktorý sa snažíme o harmóniu medzi jednotlivé výrobky (nábytok, svietidlá, koberce a dekoratívne nátery. Na stenách používa jednoduché a čisté farby, ktoré sa opakujú na obrázku čalúnenie nábytku alebo stene alebo podlahe koberec. Prirodzene, najviac nebojácny a rozhodný môžete použiť farieb pre steny, ktoré nie sú zistené žiadne väčšie v ktorejkoľvek položky okrem'interiér, ale nie každý profesionálny designer môžete vybrať farbu, a to tak, že sa dopĺňajú, kladie dôraz na krásu každého iný, a nie dráždiť myseľ a zrak diváka. Stropy je možné podshivnyh a nepravdivé. Stropy stanovené priamo pri objekte (podlahové dosky), náterov a Tapiet. Materiály pre vybaviť z stropy sú vybrané v závislosti na design: svetelný, sú zvýraznené reproduktor. Akustické stropy sú vyrobené z:

  • perforované drevesno-vláknité alebo drevesnostruzhechnyh dosky;
  • minerálnej vlny dosky azbestu lepenky s podšívka z minerálnej vlny;
  • polystyrénu alebo polyuretánu penové dosky;
  • z penová sadry.

Pre zariadenie svetelné stropy sú rôzne luverne (pozastavené na káble) stožiare, kovu, plastov. Ako svetlo difúzne obrazovky môžu byť použité listy matné sklo, plexisklo, roll povrchová úprava priesvitný film. Obklady stien, stropu, koberce, Tapety, farby stien, kazetových podhľadov

Na smerovala z stropy panely, dosky, sklo, kazetových podhľadov a) dôležité je problém pokrytia. Zvážte, čo lampy sa používajú na osvetlenie (visí zo stropu, montáž v to)bude strop zdobený rozety, strop ríms, podsvietenie. Tam sú svietidlá, ktoré môžu byť použité iba s určitým typom strop.

Nemali by sme zabudnúť, že nátery stien a stropov musia odolávať značným opotrebovaním: žiadne obyčajné znečistenia (prach, sadze, dym), ale fúka, pôsobením vlhkosti. Je dôležité, aby steny a stropy boli priame, hoci tento koncept je aplikovaný na moderné apartmány sa nazýva relatívna: v jednej z nich je absolútne rovné povrchy. Problémy s konštrukciou z domu, musia byť odstránené skôr, než dokončovacie práce. Pre otepľovanie stien vyberte teplé, hrubé vrstiev, ako sú omietky, dekoratívne panely, ktoré sú namontované na ráme. Problém hluku izolácia lepšie vyrovnať textílie alebo kameňa. Farby a Tapety bude stáť menej ako iné materiály (vrátane nákladov na obstaranie dcérskej spoločnosti materiály, služby profesionálov), majú krátkodobý, ale ľahko vymeniteľné, takže sú najobľúbenejšie medzi iné materiály použité v obytných priestoroch. Dosky, kamene, stromy'drevené panely, nosenie, odolný, trvanlivý, dlho-trvajúce, ale dosť drahé, výmena je možná iba počas veľké opravy. Vyzerať krásne sklenené steny a stropy, ktorá prechádza do miestnosti rozptýleného prirodzeného svetla. Sklo - lacný materiál, montáž na omietku, alebo drevo-strogach silvester dosky. Veľmi jednoduché, pohodlné a zaujímavé pre prácu so sklom. Steny môžu byť vyrobené z tohto materiálu a bude podobať vitráže okien (rovnaké hrať farby a svetlo, pocit slobody). Ak chcete skryť roughnesses povrchy, zlá vykonávajú omietky pomôže dekoratívne maľby (napríklad nabryzg), plastický kryt textúry (vrecoviny, korku, baliaci papier). Vybrať dekoratívne nátery veľmi pozorne, zvážte mieša, či ich farbu, obrázok Okná, dvere a iné inline elementy (krby, pece, výklenkov, schody, atď.).

Farba

Jeden z najviac lacný a zároveň neuveriteľne rozmanité materiály na konečnú úpravu stien a stropov v obytných priestoroch je farba. Rozsah farieb je tak veľký, že prakticky každý človek pri výbere môžete nájsť pigment, zloženie, vlastniť potrebné pre realizáciu nápady vlastnosti. Miešanie farieb rôznych farieb a odtieňov, vy sa čoskoro dozviete, ako a kde získať tú správnu farbu a dáva lakovanej povrchovej textúry, ktoré chcete. Avšak, nie všetky farby môžu byť zmiešané s ostatnými, napríklad, nemôžete mix zinok biely s ortuť z rumelková's, zinok, žltá, ultramarine; titánová biela s modrým; KČ žltá s ortuť z rumelková'Yu a Barinova, žltý, žltý zinok s kobaltová modrá, fialová a ultramarine, atď. ľahko zameniť s akýmkoľvek farba môže Mars žltý, zelený smaragd, oxidu chrómu, ohru, múmia, pálenú, Siena, červená oxidu železa, malachit, čierna hrozna. Zručne používať vlastnosti tohto materiálu, najmä poznať niektoré špeciálne metódy pracujú s farbami, po preštudovaní vlastností farby, môžete zmeniť rozmery miestnosti, aby to vyššie alebo nižšie, priestrannejšie.

Mix sami, kúpiť, alebo ak chcete byť spokojný s farbou, ktorá je na predaj? Vyberte si farby na model, ktorý je pripojený na obale, alebo na kávové adresár je nemožné. Nikto vám dá záruky ako najpresnejší zodpovedajúce farby v Banke a na vzorky, pretože jej odtieň sa bude líšiť v závislosti od typu Nadácie, osvetlenie, čas rok a deň. Radím vám, aby rozhodnúť o dodatočné náklady a nákup v obchode niekoľko malých skúšanie farby plechovky, použiť ho na čisté paguntalan biely povrch niekoľko stien alebo stropu. Farby oblasti najtemnejšie stenu (s oknom) a ľahké (v prednej časti okna na úrovni podlahy a svietidlá. Pozrite sa na farbu, textúru, lakované povrchy, sledovať, ako budú vyzerať, keď prírodné (v dopoludňajších hodinách a v rôznych časoch dňa) a umelé (večer) osvetlenie. Len po takomto prípravné práce budete môcť povedať, páči sa vám farba ako farba a zloženie, je to pokrytia, ktoré ste chceli.

Mnohí ľudia sa radi vodou riediteľné farby, pretože prichádzajú v mnohých farbách, ľahko pripravené a nanáša valčekom alebo striekacou pištoľou, ale ich hlavnou výhodou je, že môžu byť použité pre prácu podľa starých náterov (olej, smalt, emulzie), stromy'drevené, kovové dôvody, na omietky, suché omietky, sadry a iných pórovitých povrchov. Vodou riediteľné farby majú dobré skrýva výkon, nízka spotreba materiálu, poskytovať pevné opustiť povrchu lesk. Tam sú vodou-riediteľné farby na základe polyvinyl acetát, polyacrylate. Dobre preukázané, vody, emulzie farba polyvinyl acetát, sa častejšie používa pre maľovanie stropov, na ktoré sa vzťahuje, pretože povrch, môže sa umývať. Pre vybaviť z stropov pomocou slaked vápna alebo vyfrézovať kriedou a lepidlo a farby, ako je napríklad plán.

Smalt farby sú pigmenty, trela s rôznych variáciách. Po zaschnutí smalt forme nepriehľadné pevné ochranné dekoratívne fólie s rôznymi lesk a štruktúru povrchu. Môžu byť použité pre lakovanie povrchov vo vnútri miestnosti. Zvlášť dobré, smalt farba biela farbenie parapety, okná, rámy, pretože sa týkajú namaľovaný povrch hustý film, ktorý sa ľahko čistí od nečistôt.

Napríklad, alkydové laky sú určené na farbenie výrobkov z dreva a kovu, steny vo vnútri vyhrievaný priestor. Tieto farby sú toxické (pracovať s nimi, najlepšie v dobre vetranom priestore, v respirátor) a legkosplavnye, menej odolné, ideálne, ale na konečnú úpravu stien a stropov, ako aj stanoviť a rýchlo suché (1-3 hodiny). Smalt a olejové farby vytvoriť na farbenie rôzne textúry povrchu: matný, drsný, polo-lesklý, satin, semi-gloss, lesklý. Farba, ktorá poskytuje brilantný povrch sa nanáša ľahšie, ale vyžaduje si, že základom pre maľovanie bolo ideálne, pretože akékoľvek chyby bude viditeľné, ako keby paraded na lesklého lakovaného povrchu. Polo-lesklý a matný povrch najefektívnejšie skryť roughnesses, a farba, ktorá dáva lesklý povrch, ktorý vyzerá najlepšie na dokonale hladké steny a stropy, vďaka vysokému odrazu, aby miestnosti svetlé, naplnené vzduchom.

Pre maľovanie stromy'drevené povrchy (rovnako ako kov, omietka) sa často používajú olejové farby je pozastavenie pigmentov a plnív v ľanový olej. Komerčne dostupné olejové farby pripravený na použitie a gustotertoj oleja, farby - polotovary, ktoré musí byť zriedený s sušenie olej na pracovné hustoty. Pam'uvedomiť, že kvalitný olej nátery nie sú získané zvýšením hrúbky vrstvy farby (to je, naopak, vedie k tvorbe nedostatky, vrásky, ovisnuté, podľa ktorého farba na dlhú dobu nevysychá), a len dva-tri vrstvy s zaschnutí predchádzajúcej vrstvy.

Polo-matný a lesklý olejové farby odolné, lepšie ísť emulzie, a preto sú zvyčajne používa na maľovanie stromy'drevené a kovové povrchy, ktoré sú predmetom oderu, musí vydržať ťažké nosenie (dvere).

Fosfát farby môžu byť použité pre lakovanie povrchov vo vnútri miestnosti. Tvoria hladký matný povrch, odolný voči detergentoch predávajú v pripravená na použitie formulára. Uplatňovať vápenatý farba je potrebné tmelu povrch prvý náter, ktorý zastupuje rovnakej farby, ale viac zriedený s vodou.

Temperové farby vyrobené z prírodných pigmentov, dáva m', ktoré krásne a teplé tóny, kriedovo biela dreva a sadry. Farba je predaný, alebo pripravené na použitie alebo v prášku (polotovary). Temperové je milovala mnoho, pretože sa môžete dostať rôzne textúry povrchu: počas spracovania povrch s jemným šmirgľom handričkou ona dostane lesklý Lesk, pri použití drôtu vlny na povrchu s'je patina, zatiaľ čo odreniny m'čo tkaniny krytiny stáva leštené.

Pretože väčšina úplné informácie o zložení a spotrebu farby môžeme nájsť na štítku, mali by ste sa dozvedieť ako "dekódovať" nepochopiteľné začiatočníkov kombinácia písmen a číslic na nich. To je to, čo niektoré z nich: MA - olejové farby (na základe sušenie ropných alebo rastlinného oleja), GF - farby, vyrobené na základe glyptal živice, PF - pentaphtalic smalt na živice, SC - farby na základe nitrocelulóza, CO - kremperheide.de farby, MCH - farby na maceral-designyh živice, BT - nátery na základe asfaltové a dechtové ihrisko.

Poznámka na digitálne tabule, budú identifikovať účel farby: 1 - farba pre vonkajšie práce, 2 - farby pre vnútorné funguje, 0 - primer, 00 - omietky. Nápis "olej-farba MA-15" bude znamenať, že Banka je olejové farby, vhodný pre vonkajšie použitie a je vyrobený na základe kombinovanej sušenie olej (obrázok 5 ukazuje, táto). Na brehu olejové farby, respektíve, druhá číslica sa týka kvality sušenie olej: 1 - prírodné sušenie olej, 2 - sušenie olej-oksol, 3 - glyptal, 4 - pentaftalevye.

Ak zloženie ropy farieb je len jeden pigment, označenie namiesto slova "farby", zobrazí sa názov tejto pigment, ako titánová Biela MA-25" (paint je vhodná pre vnútorné funguje a vyrobené na báze kombinovanej sušenie olej). Pekné atrament je drahé, pretože na jeho výrobu sú používané len vysoko kvalitné suroviny (odolné pigmenty, čistý olej, rozpúšťadlá). S farbou, môžete maľovať steny svojho bytu. Najčastejšie používané farby namiesto úľavy položky (ríms, panely, rozety), maľované informácií pozrite samozrejme, akékoľvek chyby, chyby môže byť ľahko opravená, môže byť použité šablóny. Tieto techniky dekoratívne maľby ako klinčekmi a vytvoriť mramorový efekt, požadovať od konateľov určité zručnosti. Moderný dekor inter'vnútorné čoraz dekoratívne maľby (nabryzg) zohráva úlohu maskovanie nástroje, kamufláž povlak, ktorý vám umožní ľahko skryť nevýhody vzhľadom na štruktúru. S týmto typom práce právo každý, ale bolo by dobré, aby prvá práca na role starej steny-papiera alebo baliaci papier zvládnuť technológiu, ak chcete získať predstavu o tom, ako sa izby po spracovaní je kompletný, robiť úpravy vo farbe riešenie dekoratívne maľby. Takmer všetky techniky maľby môže byť aplikovaný na stolárske výrobky (dvere, rámy, rámy, windowsills).

Tapety

Tapeta je valcované materiálu (papier, textílie a pod.) s farebnými obyčajný alebo malonate náter určený na vkladanie vnútorných stien a stropov. S ich pomocou budete schopní úspešne skryť drobné povrchové defekty, vytvoriť veľkolepé podlahy podľa vašich predstáv (vzhľadom na veľký výber textúry a štýly). Undeservedly zabudnuté Tapetu ako materiál pre vybaviť z stropy-Tapety a špeciálne hraníc s reliéfom-spoofer nielen zdobí strop, ale tiež dať to do hĺbky, objem. Tapety nie je tak silný ako maľovať, ale dať dizajnér viac príležitostí pre tvorivosť, dokonale kombinovať navzájom, s maľovanie, drevo. Navzájom lepšie miešať farby, výkresy, a nie geometrické. Na zmenu obrovskou kyticou a Viktoriánskej motívy obrázky, Tapety prišiel hviezdy, pruhy, kreslené postavičky, elegantné opakujúce sa motívy. Takmer každý z nás si budú môcť vybrať obraz podľa vašich predstáv vzhľadom na to, samozrejme, veľkosť a proporcie zdobia priestory. Pred nákupom Tapetu, je vhodné zakúpiť malé vzorky, výčitky ho na stenu a vyhodnotiť s prírodného a umelého svetla. Pokuty-hľadá roll obrázok nie je vždy zachováva jeho veľkosti, je prilepený na stene. Na steny, ktoré nie sú vystavené oderu, je veľmi vhodné Tapety (tenká, ich čistenie nie je možné)a za takýchto problémových oblastí, ako kuchyňa, hala, mali by ste zvoliť odolnejšie a hustú stenu-papier, ako vinylové nepremokavé. Výber Tapiet je obrovský, z tenký papier, ničím nenatrené pôvodné Tapety typ hodváb, sklo a kvapalných.

Serigraphy je uzemnený na stenu-papiera označené tučným písmom, napodobňovanie povrch tkaniny z hodvábu. Steklooboi veľmi krásne, majú dobré tepelné a zvukové izolačné vlastnosti. Tekuté Tapety - novinka z posledných rokov sú vydané vo forme prášku, ktorý pred prácou rastlín s vodou, v prípade potreby farby pigmentu, a potom sa strieka cez povrch stien alebo stropov, nechajte vyschnúť. Získané v dôsledku takýchto manipulácií podlahy, oteruvzdorné, ale nezmizne, je možné čistiť vlhkou špongiou.

Vyrábané Tapety továrne vytlačené na prevádzkové dôvody Tapety rozdeliť do nasledujúcich skupín:

1. Tapety, odolné voči suchu oderu, preto môže byť použitý na poskytnutie priestorov s suché steny a stropy, čistite iba suchou metódou (utrite čistou suchou handričkou). V závislosti od kvality použitých na výrobu wall-papiera, papiera, jeho hmotnosť rozlišovať Tapety jednoduché, stredná hustota a husté. Tapety môže byť uzemnené, zaručené, pozadia a reliéfne (na spôsob tlače obrázka).

2. Odolný voči vode, Tapety, sú odolné voči oderu, sú často aplikovaný v vybaviť z kuchyne, chodby, kde je panel rýchlo dostať špinavé a potrebné čistenie. Tapetu je možné čistiť vlhkou špongiou navlhčené v mydlovom roztoku.

3. Umývateľný Tapety, pokrytá vrstvou plastu, môžu sa čistiť vodou bez použitia čistiacich prostriedkov. Tieto Tapety sú vhodné a výhodné pre vkladanie stien (v prípade potreby a stropov v kúpeľniach, umyvárňach, kde požiadavky na hygienické-hygienické vlastnosti opracovania materiálov, zavrhli.

4. Vinylové Tapety, chránené hrubou vrstvou plastu, takže vydržať významné nosenie, bez poškodenia povlaku nemôže jednoducho umyť, ale ak chcete škrípanie kefou.

Špeciálny typ wallpaper - Tapety vzor, na ktorom je vytlačený manuálne. Prirodzene, náklady na výrobu týchto Tapiet je výrazne vyššia ako pri peniaze vynaložené na výrobu tlačených Tapety stroj.

Tapety manuálna tlač je najdrahšia možnosť. V poradí pre Tapetu, nebol celulózy v priebehu tlače obrázka, ako základ vybrať veľmi ťažký papier. Kvalita dokončovacie materiál, ktorý je len stále lepšie, ale ťažko lepidlo. Výhody Tapety manuálna tlač dosť: môžu byť vyrobené na objednávku, ktoré slúžia pre veľmi dlhý čas (až 30 rokov), nie esterase a nie vizita. Tapety môžu byť prijaté a tie materiály, * priame účel, ktorý nie je spojený s dokončovacie práce. Predávajú sa v špecializovaných predajniach, ale môže úspešne nahradiť tradičné Wallpaper. Hovoríme, napríklad, sivé alebo hnedé baliaci papier (predáva v kotúčoch ako Tapeta na steny vyzerajú atraktívne) alebo jemným brúsnym papierom (je zaujímavé textúry, vyzerá skvele v kombinácii s bielym maľované stropy a jednoduché plank, podlahy). Tradičné raz-materiál pre stenové dekorácie - textílie - dnes je zriedka vidieť v priestoroch našich apartmánov. Je to prirodzené, pretože mnohí z nás radšej nie menej atraktívne, ale odolnejšie a user-friendly dokončovacie materiály. Na dekoráciu stien vybrať riad, ako sú koberce, bavlna, vlna, ľan; považujú za menej vhodné komplex na spracovanie materiálov, ako je napríklad satén alebo tkaniva v klietke (ťažké zmieriť sa na obrázok nižšie). Spôsoby upevnenia látkových panelov existuje mnoho: je možné vložiť ako wall-papier, lepidlo, najprv vložiť na papier, na posilnenie panely. Najvýhodnejšie, možno spôsob, ako vytiahnuť tkaniny na špeciálnym rámom, ktorý je potom kliknúť na opevnené múry bruskam. Ešte plastový rám odnímateľné dosky, umožňuje odstrániť handričkou, umyť a vytiahnuť opäť, nie je odstránenie rámikom s rámikom. Iná možnosť: prioritné látky ako záclony, odolné kovové struny natiahli na soklové a strop. Tapety vyrobené vo zvitkoch s okrajmi alebo bez nich, pred vložením nich musí byť odrezané (na jednej alebo na oboch stranách). Cievky šírka untrimmed hrany, 500, 560, 620 a 750 mm. Preferovaný roll šírka - 600 mm. Roll dĺžka je 7-18 m, jednoduchšie a úspornejšie kotúčoch v dĺžke 10, 5 m. Okrem Tapety pre vkladanie stien a stropov môže byť potrebné hraníc doštičiek a vlysov - prúžky papiera, spolu ktorý spôsobil tento alebo tento obrázok. Hranice majú šírka od 15 do 160 mm, dĺžka - 25 metrov a hodené do kotúčoch. Šírka freeze - 240, 290 a 480 mm, dĺžka 12 m.

Prírodné vlákna

Tkané z Rafil, suchá tráva, trubice a vrecoviny - prírodný, ekologicky čistých materiálov, vytváranie pokrývajú širokú škálu fakturácia: z hodvábneho lesku na drsné hrubú štruktúru. Na uľahčenie manipulácie takéto materiály sú zvyčajne držať príčinou (hrubý papier). Ich hlavnou nevýhodou je jej vysoká cena, v kombinácii s nestabilitou a zložitosti montáže povrchy (aj s najviac opatrní, lepenie švy medzi vrstvy viditeľné, takže nie je potrebné masku, pod tyče, prúty, koľajnice).

Dlaždice

Moderné technológie umožňujú vyrábať veľmi krásne a trvalé dlaždice, a obrovský výber farby, vzory, veľkosti, štruktúry identifikované použitie tohto materiálu je absolútne vo všetkých oblastiach. Tu je niekoľko poskytnúť vám možnosti: presklené a neglazúrované keramické dlaždice, glazované dlaždice; sklenené dlaždice; terasa; obkladačky-karty. Dizajn kachľové krytiny sú rovnako rozmanité: od farebné mozaiky, farebné panely na hladké tuhé muriva (kg; jasne, pravý uhol, alebo šikmo, spomína, ' že a jednoduché biele dlaždice môžete vytvoriť úžasné dekor lnie kryt). Funkcie kachľovou pokrýva prakticky neobmedzené, je možné, dokonca aj na ťahanie olejové farby( ii, aktualizácia starých povrchov, alebo dávať nové jedinečné kúzlo (nepáči, nové podlahy "Scotch" alebo "tehly"). Dlaždice sa predávajú v balení a môžu sa od seba líšia tým, tón, takže budete musieť kupovať s zásob, starostlivo skontrolujte kvalitu pred nákupom. Keramické obklady pre vnútorné smerom stien sú obyčajné (na balenie panely), a tvarované (uhlové, fascie, dosky), majú námestí (150 x 150 mm, 100 x 100 mm), pravouhlým (150x100 mm a 150x75 mm) forme, glazované alebo neglazované vonkajšej strane, sú vyrobené bez zablokovania (zaoblené hrany), s blokádou (jeden, dva, tri a štyri strany). Keramické dlaždice na podlahe mať hladký alebo drsný textúry z prednej ploche, tam sú jedno - alebo viacfarebný, štvorcový, obdĺžnikový, šesťhranný a osemhranné. Pre mozaikové podlahy vyrobiť dekoratívne keramické dlaždice. V továrni podľa číselné údaje na hárku husté papier alebo tenké kartón vložiť dlaždice veľkosť : 23 x 23 mm, 48 x 48 mm 48 x 23 mm. Jeden list sa nazýva kata. Karty môžu byť rezané, ako si želajú a vytvárať rôzne obrázky, skladacie nich určitým spôsobom. Glazované nie je potrebné zvláštne je, že oni sú zvyčajne utrite vlhkou handričkou; neglazované dlaždice podlahy sú pokryté ochrannou agentov (vosk alebo špeciálna emulzia poľský).

Strom

Drevené obloženie udrží teplo chráni pred hlukom, skrýva drsný, špinavý staré steny a stropy, vymenené alebo aktualizované pomerne ľahko. Stenové panely z masívneho dreva cesty, pravidelné dôkladné je tak široko používané ako lacné materiály, napríklad preglejky, dyhy, drevo-voloknistye a drevotrieskových dosák. Dosky, podšívka môže BAP) ICSA vertikálne, horizontálne riadky alebo šikmo. Nekvalitný dreva s chybami obraz, zvyčajne maľované, dosky s krásne prírodné obrázok z dreva, tónované alebo lakované. Moderné prostriedky starostlivosť a ochranu dreva od vlhkosti a opotrebeniu (pre steny a potoloch je nátery sa uplatňujú rovnaké zloženie ako pre liečbu drevené podlahy) umožňujú použitie dosky aj pre nátery stien a stropov v kúpeľni. Drevený panel je veľmi praktické v hale, kde sa môžu vydržať nárazy a otrasy, zabrániť prenikaniu hluku vo apartmány. Vyzerá pekne do izby, spálne a obývacej miestnosti strop, zdobené caissons preglejky, vzácne drevo. Drevené podlahy, stropu dokonale so štukovou výzdobou a vytvára v interiéri atmosféru minulých storočí, zodpovedá najlepšie klasickej architektúry. Caisson je priestor medzi prechádzajúcej lúče, ktoré je zdobené drevo, omietky dosky zdobená vyrezávaním, maľby, štuky. Vynašiel v Starovekom Grécku ako jediné riešenie stropy, dnes konštruktívne príjem bol len pôvodný strop dekor. Upevnite caissons, ako aj všetky ostatné drevený obklad, drevený alebo kovový rám-koľajnice, pripevnený k stropu (alebo stenu). Preglejka - materiál, po renderovanie, ktoré sa prejavuje krásne stromovej štruktúry, to sa hodí farba. Vyzerá skvele, preglejky, dyhy, farbené v svetlých a teplých farbách (olivový, biela, béžová). Švy medzi listami preglejky, drevotriesky a drevotriesky môžete ukončiť popruhmi, vytváranie imitácia panely.

Kovové

Plech, meď, hliník alebo z nehrdzavejúcej ocele sú veľmi drahé, rýchlo slabnúť, vyžadujú pravidelné leštenie s špeciálne riešenia. Oveľa lacnejšie, kachľové kovov, zvyčajne stlačené panely rôznych tvarov a farieb (svetlé farby s kovový Lesk), ktoré sa lepia priamo na hladké omietky alebo dreva base (v tomto prípade zvukovú izoláciu by bolo lepšie). Rozšírené aj pozastavené, hliníkových podhľadov, hliníkové zvukovo izolačné dosky, dekoratívne rozety, ktoré dopĺňajú svietidlá (lustre, sconces) z hliníka.

Polyméry

Na strop a steny-krytiny sú široko používané list, kachľové materiály na papier, textil, drevo, polymér základy. Toto je najlacnejší materiál z tých, ktoré sa používajú na konečnú úpravu povrchov, takmer ľahké, ľahko pripojené a skrýva starý náter. Z priehľadného polyméru dosky sú vyrobené zo sadrokartónových podhľadov, rôznych častiach dekor (ríms, zásuvky, soklové). V prípade potreby napodobňovať farby sú veľmi podobné na štuky alebo dreva (prirodzené) končí. Na základe vinyl je vyrobený jeden z typov polymérov plastu, odolná, s vynikajúcou plasticita, odolnosť materiálu. Plastové s farbou, mramoru, kameňa, kovu, dreva, úspešne nahradiť stenové panely vyrobené z drahých prírodných materiálov. Oblitsevat sa strop, budete schopní poskytnúť mu všetky, aj tie bizarné formy (vypuklé, vlnité, zvlnené).

Sklo

Ako dokončovacie materiál skla bol použitý aj v Starovekom Ríme, ale v poslednej dobe to bolo používajú na dekoráciu povrchov v miestnosti. Leptanie skla, sandblasting, maľovanie špeciálne keramické alebo silikátové farby taviteľné ceruzka, rozmanitý reliéf ozdoby vyzerá skvele na strop, steny, sa používa na vytvorenie priepustná pre ľahkých priečok. Strop vitráže, obrazoviek, vykonaný v rovnakom technika je skvelé možnosti dekorácie interiéru. Pre zariadenie z vitráže strop v dnešnej dobe nie je potrebné žiť na najvyššom poschodí bytového domu, budete záchranu podsvietenie, ktoré umožňuje deň a noc, aby si farebné sklenené obrazy.


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика