суббота, 30 августа 2014 г.

Veľká kniha presídlenie

Každý slušný domov je miesto, kde žijeme, knihy. Pre niektorých je riadok presklené police od podlahy až po strop, niektoré dolnej a hornej medziposchodí stenu. Nie je prekvapujúce, keď sa rozhodnú ísť cez literárne zberných nádob, zrazu zistíte, že pred rokom, zatiaľ čo rovnaká tu upratovanie, rozhodli sme sa znovu prečítať. Ale predtým, než tieto knihy a nedotkol.

Kabinet-história

Oni hovoria, že najviac drahokamov, strácajú svoj lesk, ak sú pravidelne brať do rúk. Ktoré knihy sú aj... Nebude diskutovať, čo sa považuje za zlé knihy, ale dobré nie je naša téma dnes hovoriť o organizácii samotnej knižnice.

Kniha pole vyzerá solídne a harmonické, ak je možné vyčleniť na samostatné miestnosti. Ale v malých bytov o tradičné'jednotu celej knižnice na jednom mieste, kde série (a často aj tri riadky hlboké) zase do monolit, z ktorej nie je túžba, aby si omrvinky. Prečo nie premýšľať o tom, ako vytvoriť knižnicu živých, fungovanie? Na to budú musieť rozdeliť na niekoľko častí a "zúčtovanie" celého bytu.

Poznať svoje miesto

Takže držať tematické zoradenie. Napríklad, to, čo robí elegantný, kuchárske knihy na poličke, ale stále v chrbte, s zemepisný Atlas? A Carnegie bok po boku s Puškin? Každú knihu (ak to nie je o knihy alebo obzvlášť drahé náprotivky) len Zobov'pletené byť na ruky. Ak chcete získať (podľa nálady) na oko a byť otvorený. Potom to bude v dopyte.

Blízkosť použitá literatúra s Goethe, samozrejme, čestné, ale, bohužiaľ... neproduktívne. Dobre, kde inde by mali byť všetky druhy zbierok recepty a kníh o domácnosť, ako nie v kuchyni? Vidíte, po ich presídlenie a rodiny menu bude stále rozmanitejšie. Tu môžete držať tematických literatúry na rodičovstvo, predmestská Veci, zdravé'Yu.

Ale knihy o psychológii a self-zlepšenie je miesto, v hale. Možno preto, že je to veľmi dynamický oblastiach, nebude tolerovať stagnácie. Tu môžete držať a jednoduché jeden-čas na čítanie, ktoré sa vám môžu hodiť do tašky pre čítanie v doprave a nie niekde "zabudnúť".

Muži knižnica musí byť tiež na mieste. Nástroje na polici v komore môže vytvoriť priestor, dávať cestu k top desať kníh o stolár to funguje. Referenčné knihy v autoopravárenstve je vhodné, len aby v kufri auta.

Je to ťažšie, pre časopisy. Zvyčajne len zriedka ich čítať, tak to dáva zmysel, alebo len sa ich zbaviť, alebo byť uložené niekde v krajine - tam majú aspoň nejakú šancu byť znovu otvorená.

Express-polica

Detské knihy - špeciálny predmet. Po prvé, musíte'uistite sa, že vidieť, že zodpovedá veku rýchlo rastúce dieťa. Bez ohľadu na to, ako pekné, flip kniha a časopis "Murzilka", nemajú miesto v izbe s'atilanica. To je často vyvolaná princíp: ak sa na pultoch príliš veľa - tak prázdne. Hľadáte wearily listov na police plné kníh, ale vidí nič. Samozrejme, hodiť literatúry, z ktorých dieťa bolo pestované, nie je potrebné, - s tým, čo nehy vziať do rúk knihu z jeho detstva v mnohých rokov! Jednoducho by mali byť dobre preč: ak chcete dať do plastových kontajnerov a dať na ďaleko medziposchodí.

Ale ponechať len príslušné literatúry je iba polovica práce. Bolo by pekné, naučiť deti, povedzme raz za mesiac alebo dva, prejdite cez knižnice, uvedenie knihy, ktoré sa mi páčilo. Pre nich je potrebné vyčleniť niektoré pôvodné polica (budeme hovoriť o nich nižšie), a pravidelne upozornite dieťa, že do konca budúceho demontáž by mali byť bezplatné pre nové knihy (t. j. čítanie inštancie - návrat na celkovej stojany).

Táto veľká kniha urovnanie bude konečne umožní používať cenné informácie, a nie s cieľom zachovať ho pre rokov. Navyše, oporou Biblio-Písmo - sady klasiky, darček a ďalšie exkluzívne prípadoch voľne dýchať.

V kreatíva nebude odmietnuť

Tento prístup k organizácii domácej knižnice majú možnosť využiť vývoj dizajnérov. Ich regálov a políc niekedy tak originálne, že nepochybne, sa môže stať najvýraznejším prvkom v miestnosti. Ale, bohužiaľ, nie sú určené pre stovky zväzky. To je v malom hrnci vine tieto neobvyklý dizajn. Ale pre referenčné a business literatúra - to je všetko. Okrem toho, medzi'jer a zdobia. Najviac neuveriteľné vzoriek ste sa zvoliť vlastný stupňa štruktúry.

Napríklad, tu je modulárny systém, ktorý pozostáva z police a rôzne geometrické tvary. Z nich, ktoré môžete urobiť svoje vlastné skladby. Zriedený pár nápadov. Napríklad polica-kravatu alebo polici-servírka. Ako vyzerá nezvyčajne polica-rytier, polica-bežiaci muž a polica-kat. Zábava a krásne.

Remeselníci mali dávno zvládli výrobu políc. Tak-tak. Predstavte si, že visí na stene, nič na kreslenie, hromada ťažkých kníh! Alebo ďalšia možnosť je obrátený pluk s "náklady" v zmysle jej ťažký niekoľko kníh.

Nie menej veľkolepé a stojan v tvare špirály alebo Yin-Yang symbol.

Niektorí návrhári nájsť zaujímavé možnosti dva v jednom: miesto na čítanie a police. Priestor futuristické formulár, kde môžete nie len sedieť, a dokonca aj ľahnúť - zdá sa, že veľmi nafúkaný, ale napriek tomu praktickosť tento model nie je poprieť.

Zdroj: salon. tým,

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика