пятница, 29 августа 2014 г.

Sadrokartónové obklady: ako mount rýchlo a správne? 2011-08-30 10:23:06

Výstavby a rekonštrukcie.

Sadrokartónové obklady: ako mount rýchlo a správne?
2011-08-30 10:23:06


Nové technológie dovolené vrátiť sa v návrhu a opravy takýchto materiálov ako sadrokartónové obklady v inter'jer. Je možné revet nielen steny a stropy vo všetkých priestoroch, kde mokrý a suchý vzduch. Rozmery kachľovej je veľmi krásna - 30x30 alebo 60x60 cm, hrúbka je veľmi odlišný: od jeden a pol až štyri centimetre.
Tam sú si rovní, a úľavu dlaždice, ktoré pomáhajú vytvárať v polohe vynikajúci dizajn. Na zníženie hmotnosti výrobku a na zjednodušenie inštalácie, na zadnej strane tašky sú prehĺbenie. Poznámka : bočná hrana: môžu byť špeciálne drážky pre fixáciu. V prípade ich neprítomnosti, ktorým dlaždice v byte bude iný.

Existujú dva hlavné typy inštalácie - mokré a suché.

Suché verzia bude apelovať na tých, ktorí sú zvyknutí pracovať s sadrokartónové alebo drevené. Veľké taniere môžu byť kladený na skrutky, skrutky, alebo vykonať montáž na špeciálne vodiace koľajnice.

Ako pre mokré metódy, tu sú možnosti. Pre lepenie listov môžete použiť alebo Montážne lepidlo alebo špeciálny tmel.

Povedzme si viac o procese inštalácie.

Prvú a druhú možnosť, si vyžaduje prípravu povrchu. To by sa malo čistiť od prachu, starostlivo hladké, ale mokrý spôsob inštalácie zahŕňa zarovnanie obklady. Vykonávať túto prácu len odborník. Závažné odchýlky od roviny a rozdiely, by však nemala byť.
V prípravnej fáze, starostlivo triediť dlaždice, lebo medzi materiál môže byť chybný. Okrem toho, aby otvorov pre potrubia alebo elektrického komunikácie. Na rezanie dlaždíc by nozhovkoj na kov. Suchý spôsob inštalácie je veľmi jednoduchý. Po prvé, mali by ste farba povrchu pod inštalácia pomocou mechanického alebo laser úrovni. Potom, po rovine, doska sa montuje na skrutky alebo iné spoje.
Ako pre mokré metódy, to je ťažšie. V skutočnosti, to je druh keramické dlaždice inštalácie. Najprv nasaďte spodný bar alebo kovový profil presne úrovni. Palicu na zem 30-40 cm, preto, aby ležal tento priestor bude jednoduchšie. Dlaždice sú určené na špeciálne lepidlo na dlaždice, kameň a zdola nahor. Každý nový rad je kladený na predchádzajúci. Ako na kĺby, a v prvom a v druhom prípade môžu byť začlenené Fúga, tmel alebo iné prostriedky pre malty.
Môžu byť namontované s sadrokartónové dosky na koľajniciach, ak nechcete, aby sa nasmerujte sa na stenu. Táto metóda je najviac náročné na čas, ale nemá zasahovať do riešenia.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика