пятница, 29 августа 2014 г.

Výhody a nevýhody silikátovej tehla 2011-08-08 11:37:45

Výstavby a rekonštrukcie.

Výhody a nevýhody silikátovej tehla
2011-08-08 11:37:45


Silikátové tehla je typ materiálu, ktorý sa dlhodobo zaujíma vedúcu pozíciu na použitie v stavebnom trhu. Početné vlastnosti silikátových alternatívne podobné keramických tehál. Silikátové tehla celkom zima-odolný materiál, ktorý má vysokú protipožiarnych vlastností. Šedo-bieleho piesku, vápna tehla, a komu už zvykli, nedávno prešiel dlhú cestu vývoja. Za posledných desať rokov technológie mnohých rastlín, prešli modernizáciou, ktorá je povolené vyrábať výrobky, ktoré spĺňajú nielen domácich, ale aj medzinárodných noriem. Vrátane zvýšenej konkurencie na ruskej stavebnom trhu, ktorá bude nepochybne prínosom kvalitu a spoľahlivosť silikátových tehly.

Silikátové tehla má takmer ideálne geometrické veľkostí a tvarov. Podľa aktuálnej normy, môže byť dutá, pórovitý keramika, pevné, modulárny, s porézne výplň. Pevné modulárna verzia sa líši zvýšenou veľkosť a full-telesne jeden parametrov.

Unburned tehla (kameň, kváder, silikátové tehly), je vo väčšine prípadov, stavebný materiál na steny. Je vyrobený použitím metódy stlačením špeciálnych hydratovaná zmes, ktorá sa montuje vápna, piesku a špeciálnych'záväzné agentov. Pre maximálnu odolnosť silikátových tehla, jeho kryt horúcej pare. Ako výsledok, jednotky hmotnosti konečného výrobku je 4-4. 3 kg


Silikátové tehla sa používa nielen na konštrukciu steny, ale sa používa pri výstavbe nosných konštrukcií a vnútorných priečok. Silikátové tehál, nie je vhodné použiť pri stavbe sauny a kúpele, a v žiadnom prípade nemôže byť znížená, s pomocou svojho založenia.

Nespornou výhodou silikátovej tehla je jeho vyššia zvuková izolácia výkon, ktorý je dôležitý pri stavbe z interného a inter-byt steny. Ale ďalšou výhodou silikátovej tehla jednoducho nepopierateľné je nízke náklady na tento materiál. Výroba týchto výrobkov je zanedbateľné množstvo paliva, elektrickej energie, ak porovnať výroba a výroba keramických tehál. Aj suroviny, ktoré vyžaduje, výroba silikátových tehly, je na objednávku menej, ako hlina.

Výroba silikátových tehly umožňuje vymaľovať všetky farby, tiež nie je obmedzená, a na vytvorenie reliéf povrchu. Vzhľadom na to, že farba tehla skôr o'objemnú, materiál je nastriekaný úplne, ktorý je, ako vnútri, tak aj mimo tehla bude jediný, rovnakej farby.


Takéto rôzne formy a farby budú dávať každej domácnosti je jedinečný a individuálny vzhľad, a v kombinácii s krásnou architektúrou, nezvyčajné, a niekedy útulnú atmosféru. Ak povrch sa používa tvarovaná tehla, vytvorí sa účinok stenu, ktorá je lemovaná prirodzený a prírodný kameň. Silikátové tehla je tiež často používaný v návrhu životov, a niekedy, pričom neuveriteľné formy a riešenia, ktoré vám umožnia vytvoriť naozaj dobrý o'objekty modernej architektúry.

Silikátové tehla je ekologicky čistú výrobu, vzhľadom na to, že jeho hlavné suroviny sú prírodných minerálnych zložiek (vzduch vápna, vody a kremičitý piesok).

Ale nie je možné povedať, ktoré z druhov, silikátové alebo keramické je najlepší v porovnaní s ostatnými. Oba typy majú svoje nespochybniteľné výhody.


-
A ešte. prípravu roztoku s ich vlastných rúk. Ak sa chystáte na to, ktorým z tehál, Budete pravdepodobne premýšľal čítať príprava roztoku s ich vlastných rúk.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика