суббота, 30 августа 2014 г.

Ako si vybrať detská posteľ

Posteľ pre dieťa, ktoré je možné zakúpiť samostatne, alebo ako súčasť súboru nábytok pre detské izby. Tradične boli tam dva typy lôžka pre deti: detské postieľky pre dojčatá a miest pre predškolský a mladších žiakov. Tínedžeri kúpil dospelých posteľ.

Materiály na tému

Ako si vybrať detská nábytok?
Detská postieľka
Posteľ pre dieťa nie často dať v špeciálne označených dieťa izba a spálňa rodičov, aby sa im ľahšie vstávať v noci plače von na dieťa. Ak ste sa rozhodli umiestniť dieťa samostatne, dieťa by malo byť ďalšie miesto na spanie pre mamu (len v prípade,). Postieľky pre mladšie majú vysoký chrbát a bezpečné bočnice rôznych zábradlia a mreže. Detská postieľka by mala byť dobre vetrané a byť vyrobené z ekologicky čistých materiálov: rám z masívneho dreva a preglejky alebo vysokej kvality na báze dreva panely, matrace - s prírodné plnivá (z morských rias, kokos alebo jednoduchý slama) a podlahy z vlny alebo bavlny.

V modernom chápaní posteľ môže byť nazývaný budova, v ktorej kotviska sa nachádza na popredných priečkach, pričom jeho dolnej časti je pracovný Stôl, spojený s malé skrinky.

Móda tiež dve'lôžok, niekedy sa ľudia ich kupujú nielen tých sedem'rodiny s dvoma deťmi, manželské páry s jedným dieťaťom. Zadarmo poschodová posteľ sa stáva novým miesto pre deti na hranie, a v budúcnosti - kto vie... moje Deti milujú dve'lôžok: sú zábavné hrať, skákať, liezť a spánku. Hlavnou úlohou rodičov, ktorí si kúpili baby táto posteľ je poskytnúť úplnú bezpečnosť, a to aj vtedy, keď on je sám v izbe. Ak to chcete urobiť, hornej vrstve miest nevyhnutne'musí mať vysokú stranách alebo obmedzovače, a rebrík na "druhom poschodí" - držadlá. Hlavná vec je úplná absencia ostré rohy (to platí pre všetky detský nábytok).

Veľmi pohodlné a funkčné premeny nábytok. Pohovka"transformer" môže premeniť dve'poschodová posteľ a detská postieľka 120x60 cm veľkosť teen 190x90 nájdete Často v škôlke kúpiť sedacie súpravy-postele (rozkladacie sedacie súpravy). Je to tiež druh transformátory, pretože, ako dieťa rastie spanie miesto môže byť predĺžená. Najvýhodnejšie mechanizmus transformácie dieťa gauč alebo gauč - roll-out a jeho varianty ("gauč", "kaskáda" a iné). Princíp jeho činnosti je nomináciu gauč rovine, na mieste, kde v nepreloženom stave sa dať vankúše (viac rastu dieťaťa, čím viac vankúše). Ako rozkladacia pohovka rieši problém spiace dieťa na mnoho rokov, pretože je vhodne usporiadané a predškolské dieťa a Mládež. Niektoré deti pohovky sú usporiadané nie "bokom"a "forward" (druh postieľky s skryté pod sedadlom mechanizmus), a nemusí byť sklopné.

Najčastejšie miesto na spanie pre deti bola a zostáva pravidelné posteľ - polovica dospelej manželská posteľ. Posteľ môže byť umiestnený oddelene od ostatného nábytku, pozdĺž stien alebo Windows, a "vo vnútri". Široko distribuované možnosť pri posteli je časť dieťaťa "stenu", a dieťa spí v prostredí skrine a police. Je to dobré, alebo nie - sa rozhodnete. Najlepšie je kúpiť posteľ vyrobená z nosníkov a vrstvené dyhové drevo. Prírodné drevo (borovica-strom, jelša a iné) v pevných častiach miest je zárukou zdravia'ja som svoje dieťa. Ak sa vám páčil posteľ s Nadáciou z drevotriesky, opýtajte sa predajcu vhodné hygienický certifikát a uistite sa, že tento štítok nemá uvoľňujú formaldehyd (obrázok mala smerovať k nule - E0). Matrac je tiež žiaduce, aby ste mohli vybrať čalúnený top a naplnený, vo vnútri s prírodných materiálov. V extrémnych prípadoch, fit a ekologicky čisté syntetické materiály, napríklad penového polyuretánu (PUR) pre naplnenie. Uistite sa, že žiadny z komponentov miest nespôsobili dieťaťa, alergie.

Všetky moderné detské postieľky majú jedno alebo viac políčok pre posteľná bielizeň. Okrem toho, k posteli často patria extra jasné mantinely a aj m'hračky.

Zdroj: Nábytok v petrohrade, № 4 (43)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика