пятница, 29 августа 2014 г.

Ovládanie osvetlenia, klimatizácie, vzdialený dohľad, smart domu, sitorgolt, automatické polievanie kvetov

Naša práca
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Načítava sa...

    Načítava sa...

    Systém schopnosti "smart house"

    Systém schopnosti "smart house"

    Teraz prišiel čas, popísané v prácach sci-fi, ktoré len nedávno sa zdalo, že mimo nášho dosahu: dom sa stal "smart", riadi sama a ak niektorý potreby domácnosti, tak dom - nikdy. Pekné, útulné, pohodlné a čo je najdôležitejšie, inteligentný dom - teraz to nie je veľmi odvážne fantázie a realita sa a žiť v takom dome je radosť.

    Čo môže takýto dom. Poďme začať s jednoduchým kontrolu nad osvetlením. Pomocou systémov manažérstva to bude možné ovládať - turn, turn, ak chcete upraviť jas každého pramene svetla vo všetkých priestoroch, bez ohľadu na to, kde lampa a čo on typy. Tj nemôžem sa dostať z postele, aby vypnúť svetlo, prichádza späť v tme z prechodu na posteľ. Zo spálne je možné vypnúť svetlo v detskom alebo okolo domu. Alebo nechajte nočné osvetlenie na chodbách. Pomocou tohto systému môžete ovládať osvetlenie z prakticky kdekoľvek, aj keď ste ďaleko od domova. Ak umiestnite senzor pohybu - svetlo sa zapne hneď po otvorení jednej dvere v miestnosti alebo na pristátie. Svetlo sa dá zapnúť a vypnúť v prednastavený čas. A v chate s pomocou sídlom na ulici senzory, ktoré sa nachádzajú pohybuje o'objekt, zmení na vonkajšie osvetlenie a signál o zisťovanie'objektu.

    Smart home " môže napodobňovať prítomnosti majiteľov. Nainštalovaný program bude zase svetiel v rôznych oblastiach a v noci, bude svetlo vypnúť, takže núdzové osvetlenie. Ráno, ešte za tmy, svetlo sa zapne, znova a vonkajší pozorovateľ bude mať plnú dôveru, že v dome žijú ľudia.

    Okrem osvetlenia, inteligentné domu môžu podporovať a "zmena" možnosti na danej úrovni: teplota, vlhkosť, prúdenie čerstvého vzduchu. Na to, že v závislosti od toho, vonkajšia teplota a vaše túžby budú vybrané systém a je súčasťou potrebné sily radiátory, tepelné podlahy, klimatizačné zariadenia a ostatné zariadenia. Dom sa bude starať o pohodlný spánok v noci teplota sa bude znižovať. Programovanie tepelných procesov v dome znižuje náklady na vykurovanie a integrovaného manažmentu vylučuje viacnásobné vykurovacie zariadenia súčasne.

    Climate control môže informovať majiteľa o zrážky, silu vetra, teplota na ulici a v priestoroch, a potom postupujte podľa objednávok: ak chcete otvoriť alebo zatvoriť okno, do ovzdušia. Systém spravuje klímy v dome a automaticky, napríklad, sa okno zavrie, keď prší, v horúcom počasí bude obsahovať klimatizačné zariadenia, nižšie žalúzie.

    Pre systémy dom kontroly môžete napísať druh scenáre. V krajine, v dome bude automaticky kúrenie a je pripojený priamo na bubon strechy, doprava vchody z ľadu a snehu. Na signál z mobilného telefónu alebo na Internete, návšteva chaty vlastník bude naplnený bazén, zahrieva sauna. A ak návštevníci prichádzajú, dom bude poskytovať dodatočné klimatizácia a vetranie. Veľmi dôležité pre krajinu, dom je "správne" zalievanie izbových rastlín alebo trávnik. Zavlažovanie sa bude konať v účtovníctve vlhkosti pôdy a požiadavky rôznych rastlín. Dajte senzory v zimnej záhrade, môžete si byť istí, že dom bude kontrolovať vlhkosť, osvetlenie intenzita a teplotných podmienok do oblastí, v záhrade, tak, aby všetky rastliny v ňom skvelý vzhľad. Akvarijné ryby sa tiež cítiť pohodlne v rámci starostlivosti o dom. Čas sa bude podávať jedlo, začne tok kyslíka počas a svetlo.

    Správnu a spoľahlivú prevádzku bezpečnostných systémov je jedným z dôležitých a nevyhnutných podmienok moderného života. Ich práca tiež skúma domu a v čase pošle na diaľkové monitorovanie signál o nebezpečenstvo požiaru. A keď do domu, systém vyšle signál nielen na kontrolu bezpečnostných štruktúr, ale aj na telefóne majiteľa. Poslať odkazy na zadaný hosť, telefón sa bude diať v prípade úniku vody, úniku plynu alebo, napríklad, dymu. Ak číslo je obsadené alebo neodpovedá, systém zavolá na ďalšie cieľové číslo. Pri invázii automaticky záznam.

    Bezpečnostný systém, keď signál o príchode majitelia môžu zapnúť osvetlenie a spotrebiče v kuchyni, klimatizácia a hudobným centrom. Možné niektoré reakcie na príchod detí, napríklad na prehrávanie audio-video správy od rodičov a farnosti zamestnancov - réžia vlastníkov.

    Charakteristickým rysom zabezpečenie inteligentného domu od bežného papiera je voľba systému z rôznych možností na riešenie krízovej situácie. Napríklad, na pokrytie nevyhnutných potrubia úniku plynu alebo vody, alebo môžete zavolať na poskytovateĺa služieb. Systém môže vypnúť núdzové časti elektrických obvodov s hrozba epidémie. Teda, stav komunikácie je neustále monitorované a v prípade akýchkoľvek problémov sa urýchlene riešiť a poslal správu majiteľovi. A ak sa dom zostáva jedno dieťa, môžete blokovať zaradenie nebezpečné elektrické spotrebiče.

    Rôzne funkcie kontroly a riadenia domácnosti, predstavivosť, spravovať systém, dostane, nie je tak ťažké.

    Existuje niekoľko spôsobov riadenia. Najjednoduchšie je pomocou klávesnice, kde každé tlačidlo odpovedá na všetky zariadenia, skupina nástroje, alebo prostriedky, postupnosť potrebné opatrenia. Pre prehľadnosť ovládací panel môže mať malý displej, ktorý zobrazuje informácie o stave systému.

    Najprestížnejšia a pohodlné riadenie modelu s dotykovou obrazovkou. Táto kontrola je malý monitor s obrázkom tlačítka, názvy príkazov, vysvetľujúce obrázky. Tieto modely môžu aj zobrazovať obrázky z videokamery.

    Veľmi výhodné je riadenie domova cez Internet. Môžete sa dozvedieť o stave domu, o prítomnosti v ňom ľudí, počasie, atď. Prirodzene, tieto informácie budú k dispozícii iba pre vlastníkov domu.

    Automatizáciu vášho domova, je veľmi prestížne, lebo teraz je to jedna z posledných úspechov v technológii. Ale najdôležitejšie je, že hlavným účelom týchto automatizácie je pohodlie, pretože si pamätajú'záložku a realizovať banda malé a nie veľmi vnútorných Vecí - udržiavať vlhkosť a teplotu pred kŕmenie rýb a zavlažovanie zimná záhrada - to si vyžaduje nielen čas, ale aj stálu pozornosť majiteľov, nehovoriac o tom, bezpečnostný systém, bez ktorých sa moderný život je nemysliteľné. Preto systém inteligentných domov je najvhodnejší systém kontroly domáce a kancelárske dnes.

    Najinteligentnejší

    Prvý "smart" učebne, ktoré boli stanovené v Mexiku v roku 1986 - v inteligentných kancelárska budova, postavená Honeywell v spolupráci s Lucent Technologies. V súčasnosti, celkového obratu svetového trhu duševného systémov je viac ako $ 700 miliónov eur ročne. A investície v tejto oblasti je asi 3 miliardy usd poskytovať pre aktívny rozvoj tohto trhu.

    Pred asi 30 rokmi, vedci si mysleli: je možné pomocou inteligentných systémov, aby sa budovy spotrebujú menej elektrickej energie? V realite inteligentného domu s'objavil len v neskorej 1980 poľnohospodárskych Najslávnejší bol jedinečný domu bill gates, čo ho stálo viac ako 100 miliónov dolárov

    V Rusku plne inteligentné budovy nie je tak veľa. Takmer všetci z nich sú v Moskve. Avšak, niektoré malé duševného izby a kancelárie s'sú všade.

    V primeranej účet za takmer možné urobiť bez Tajomník. On seba a svetlo sa zmení a otvorí sa okno, a kvety sa voda - kliknite na príslušné tlačidlo na ovládacom paneli. Ale najdôležitejšie výhody: inteligentné systémy v kancelárii umožňuje organizáciám výrazne ušetriť na nákladoch. Podľa Európskej spoločnosti, majetku manažérov, smart office opravy sú potrebné iba raz v 50-55 rokov, zatiaľ čo bežné kancelárske vyžaduje dôkladné ošetrenie každých 30 rokov. Na prevádzkové náklady, príliš, môže dosiahnuť veľké úspory: od 3 eur do 10 eur za štvorcový meter. Takže, je strávili menej o 30-40%.

    Inštalácia systémov pre "inteligentný dom" (smart úrad"), v Moskve sa zaoberá niekoľko firiem. Najznámejšie z nich sú "Bis - Elektronické systémy", "InternetDom", "pán Domu", "prológ 21. storočia", VIP Domáce Systémy. Avšak, pre riešenie problému a vziať firma, špecializujúca sa na inštaláciu spotrebičov pre domácnosť (home theater systems of climate control). V prítomnosti príslušného dizajn inžinierov táto úloha je celkom sila.

    Ovládací panel

    Hlavným komponentom " smart office, svoju "hlavu" - jeden ovládací panel zariadenia. Bez tohto panelu Manažér bude musieť ponáhľať z prístroja do prístroja, vrátane vypol. Ak chcete určiť, napríklad špecifické podnebie v Skrini, vyžaduje zručnosť. Patrí silnejší radiátor - horúčka, ale vlhkosť znižuje. Open - vlhkosť je na vzostupe, ale teplota klesne. Potrebujete batérie ak chcete upraviť. A potom dážď. Bude opäť všetko byť znova. Môžete, samozrejme, zbierať takéto tlačidlá, a na ruky. To je dosť na úsek drôty a dať ich v blízkosti navrhované umiestnenie na pracovnej ploche. Ale je to nepríjemné. Tieto súbory plastové tlačidlá, napriek tomu, nízka cena ($ 1-1, 5 tis.€), dnes dopyt nie je v prevádzke. Pri vytváraní smart kancelárske použitie dotknite sa položky bezdrôtové pripojenie panel - malý monitor, ktorý zobrazuje virtuálnych tlačidiel na riadenie všetkých zariadení. V rozhraní takéto panely môžu byť pridané na tlačidlo mená, ako "tropické teplo". Kliknite na tlačidlo miestnosti sa okamžite stáva +40? C a takmer stopercentná vlhkosť. Alebo kliknite na "comfort teplota je +20-25? C a vlhkosť 40-60%. "Cez moderný dotykový panel môžete nie len vypnúť a nastaviť špecifické teplota a vlhkosť vzduchu v Skrini, v tesnej blízkosti otvorených dverí, ktorý je na ovládanie vášho smart office, " hovorí inžinier LLC" Bis - E system "Sergej Bogdanov. - Môžete prejsť do režimu online na prijímanie e-mail ".

    Špecialisti neodporúča uložiť na hlavný komponent a odporúčame kúpiť dotykový panel z najväčších svetových výrobcov, ako sú Crestron, AMX / Panja alebo Lutron. Cena - z $ 2, 5 tisíc až $ 8 - tisíc, v závislosti na jednoduché ovládanie (interface), programovateľnosťou, dodatočné funkcie - napríklad, prístup k Internetu, a tak ďalej.

    Avšak, "nahý" panel - vec k ničomu. Musíte nainštalovať a spravované s jeho pomocou komponentov, smart office: zariadenia sitorgolt, klimatizácia, elektromagnetické zámky.

    Robot-Tajomník miluje, aby sa rozpustil klebety

    V Amerike sa na svet'sa objavil prvý robot-Tajomník. Žena, ei'I - Valerie. Študenti z University of Pittsburgh, Carnegie Mellon University (Žilina) bol vytvorený v rámci dva a pol roka. Teraz blond Valerie pozdraví návštevníkov Univerzita comp'počítačové centrum. Robot-Tajomník vám nie len pomôžu nájsť potrebné kancelárie, ale bude s radosťou hovoriť o počasí, o nové oblečenie a o jeho plánoch ísť do kina. Ona reaguje, a iné jednoduché otázky.

    Vzhľadom na pohybové senzory Valerie sám upozornenia návštevníkov a ich privítanie. Potom partner by mal byť zadajte vašu otázku prácu Tajomníka. Mimochodom, Valerie, ako sa jej žije prototypy, miluje klebety o hlavu.

    Sitorgolt

    Správne svetlo je jedným z hlavných zložiek komfortnú prácu. To by nemalo byť príliš svetlé, ako veľmi slabé. "Pri okne, práve začína sa stmievať, nie je potrebné zahrnúť všetky svetlá, " hovorí obchodný Riaditeľ spoločnosti" dom "Pavol Kamen. - Dostatočné a bočné svietidlá polychala alebo v tretej. Mimochodom, množstvo svetla v Skrinke by mal byť regulovaný, pretože tu môže byť vykonané a obchodné stretnutia a neformálne stretnutia. Budete súhlasiť, že tieto činnosti by mali úplne inom svetle.

    V kanceláriách, vyrobené najnovšou technológiou, bežné zapnutie svetla nahrádza stmievač. Je zodpovedný za reguláciu napätia sa dodávajú svietidlá. Čím vyššie je napätie dodávky stmievač, jasnejšie rozněcuje žiarovky lampy a ľahšie sa v miestnosti. Nižšia, tmavšie (vrátane bez osvetlenia). Tam stmievače, ktoré sú riadené manuálne. Prísť, twirled, svetlo zmení. Ale v smart office, nemusia sa, ako také, na ktorých si môžete podať príkazy z diaľkového ovládania. Jeden z najznámejších výrobcov stmievače - Siemens. Cena jednej jednotky tejto spoločnosti - $ pohybujú medzi 250 a 600. Avšak, svetlo stmievače vyrábať a ostatné firmy, tak, že môžete nájsť možnosť v akejkoľvek cenovej kategórii.

    Ak stmievače pod'odpojte iný snímač pohybu (Siemens - o $ 150-300, Elektrárne - o $ 100 až 150), úrad v neprítomnosti vlastníka, bude žiť svoj život. Napríklad, keď je v miestnosti na dlhý čas nikto sa pohybuje, a svetlá sú zapnuté, smart office bude uvedomovať, že majster zabudol vypnúť a urobiť ju sám. Môžete naprogramovať automatické lampy, osvetlenie na kvety v tme.

    Climate control

    Ďalšou zložkou zdravého pracovný deň čerstvý vzduch. Pre systém Windows spravuje systém, musia inštalovať žiadne špeciálne príležitosti. Avšak, Windows v kancelárii a nemôže byť otvorený. To nie je potrebné, ak izba je moderný systém klimatizácie. Ona bude teplý alebo studený vzduch, obnovuje jej dokonalú kompozíciu a ešte opýtať interiéri žiadny zápach - z mrazivý sviežosť borovicového lesa.

    Akcia klimatického systému je šikovný spôsob, ako. Ako korešpondent Rady Federácie spoločnosti "InternetDom"ak vlastník má úrad nastaviť konkrétne parametre pohodlie, to sa nestalo, musia byť dodržané. Napríklad, prišiel desať návštevníkov, sedieť, dymu. Snímače teploty sa zistilo, že existuje otepľovanie, okamžite odoslať objednávku klimatizácia na chladenie vzduchu, snímače vlhkosti cítil vo vzduchu nadbytočnú vlhkosť sa zvyšuje kapota... Hneď ako hostia ľavej Skrini, a teplota a vlhkosť v miestnosti začal pád - zariadenia, okamžite sa proti.

    Systém klimatizácie sa skladajú z klimatizácia, čistička vzduchu, zvlhčovač vzduchu, ionizátor, senzory teploty a vlhkosti. Spravidla sú všetky tieto prístroje výrobcovia o'zjednotiť v split systém. Kompletný systém nákladov je $ 1-3 tisíc Najviac známy na trhu potrieb pre klimatické kontroly spoločnosti Daykin a York.

    Šikovný zámky

    Elektromagnetické zámky sú zvyčajne otvorené s karta alebo kód. Avšak, ak chcete spravovať zámky, a v každom dome a kancelárii. "Teraz na trhu, mnoho Čínskych a taliansky hrady, - hovorí Sergej Bogdanov. - Majú však jednu veľkú nevýhodu - hovoria, profesionálni zlodeji ich otvoriť jedno krátke ťahy v určitom mieste hradu. Americký hrady Locknetics to je nemožné. Im a Pentagon a NASA použiť vo svojich úradov ". Popularity na trhu. elektromagnetické zámky sú tiež amerkanskaya Simplex a kanadský Unican. Zámky, ktoré sú zahrnuté v smart štúdia, stojí asi $ 200-300 za kus.

    Cena myseľ

    Smart office bude stáť najmenej $ 10-20 tisíc Cena závisí od počtu inštalovaných zariadení a vykonávať ich úlohy a priestorov prevádzky. Najdrahšie a dokonalý systém môže stáť ďaleko za 100 tisíc dolárov

    "Pre jeden podnikateľ, ktorý sme urobili Kabinetu VIP-triedy, " hovorí Pán Bogdanov. - Okrem Skrine, má vybavené viacerých priľahlých zimné záhrady, ktoré vyžadujú osobitnú osvetlenia a klimatizácie, a rokovacia miestnosť s preukázaním zariadenia (DVD prehrávač, plazma, atď.). Náklady na projekt je o $ 120 tisíc, Ale to je v poriadku! Raz sme si, "smart" jeep. Chcel som, aby sa v jeho auto bolo "home".

    All inclusive
    Hlasové ovládanie systému,

    Celkom jednoduché a lacné (približne 80$) program Home Vidca je nainštalovaný na štandardnom PC''yuter. Ona rozpozná hlasovú master a spravuje zariadenia smart office (náhrada dotykový panel). Distribúcia doteraz dostal kvôli problému vzájomného porozumenia. Aj v normálnom stave, človek musí viackrát zopakovať svoje objednávky auto, a ak vlastník bude nádchu alebo len vol'tam je prebytok, smart úrad nebude dať to na prahu. Okrem toho, tréningové programy rozpoznávanie hlasu si vyžaduje čas a vytrvalosť: mali by sme čítať comp''yuter za desať detských rozprávok.

    E-Rotvajler

    Malá skrinka za 100 dolárov, ktoré dáva angry štekať veľké toothy psa, slúži ako náhrada za klasické príznaky na dvere: "Pozor! Nahnevaný psa ". Ale na úvod do systému smart office pomocou jedného poľa nie je potrebné fotoelektrické detektory prieniku (jedna sada vysielač a prijímač - o $ 200), ktoré určiť prítomnosť cudzinca v miestnosti. Môžu pracovať a príručka vlastníka zahŕňa "Rotvajler" tlačidlo na keychain. Avšak, hlas elektronické pes môže byť odlíšená od živého psa štekať na opakovateľnosť akordy.

    Automatické zalievanie kvetov

    Špeciálne senzory ($ 30-60) stanovenie pôdnej vlhkosti vo vani alebo na banku. Na ich príkaz, ventil sa otvorí (od $ 20-30) zhrnul banku potrubia - zavlažovanie sa stane. Drahý komponent automatický závlahový systém - pipeline (alebo očné linky, hadice). Jeho cena závisí nielen od materiálu, ale aj od vzdialenosti medzi hrnce z hlavného potrubia (od $ 1-3 za m). Automatické zavlažovanie sa zvyčajne používa pri parapet je veľké pole kvetov: ventil s varenie sprej zavlažuje všetky rastliny. Ak banku, aby sa ich systém, potom potrubie bude viac ako kvety.


    Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

    1 комментарий:

    1. „Benjamin Briel Lee bol za každých okolností veľmi profesionálny a neustále ma informoval o všetkom, čo sa deje. Keby som mal nejaké otázky, bol vždy pripravený odpovedať. Bol to môj prvý nákup domov, o procese pôžičky som toho veľa nevedel, veľmi ľahko pochopil veci, o ktorých som mal otázky. Veľmi sa mi páčilo pracovať s ním. “
      Je to úverový referent pracujúci so skupinou investorov, ktorí sú ochotní financovať akýkoľvek projekt alebo vám požičiavajú akúkoľvek sumu s veľmi nízkym úrokom. Kontakt Benjamin Briel Lee E-Mail: Lfdsloans@outlook.com Whats-App Number: + 1-989 -394 - 3740.

      ОтветитьУдалить

    Яндекс.Метрика