пятница, 29 августа 2014 г.

Systém obytných kanalizácie. Zariadenie, bráni upchávaniu, Odstránenie blokád.

Schéma sanitácie v byte.
Byt Kanalizácia začína s kuchyňou a potom spustiť cez vaňa s wc, kde sa spája so Všeobecnými riadok (všetky, možno v vaše vlastné wc vidieť potrubia s priemerom asi dva centimetre). Ak už skôr pre kanalizačné účely bol používajú najmä potrubia z bravčového železa, pričom približne ninetieth rokov minulého storočia, samozrejme) boli použité polyetylénových rúr. Ktorého vlastnosti objednávky presiahne cast, pretože plast nie je tvoril vnútorný porasty, z hrdze a nečistôt, a mimo týchto rúr nie sú zahrnuté kondenzáciou (rosa).
Avšak, častejšie upchatie liatinových rúr môže vysvetliť nielen ich "prijavljeni", ale zvláštnosťou ich inštalácia pri montáži. Vec je, že pravidlá by mali byť stanovené s predsudkami v korelácie medzi poloha potrubia v začiatku (pod umývadlo) a v mieste jeho spojenie so Všeobecnými stúpačky (t. j. pozície na konci).
V stúpačky Kanalizácie vyrobené z tzv. auditu, ktoré sú umiestnené vo výške jedného metra od podlahy do centra audit, ale nie viac ako 15 cm od okraja pripojené zariadenie (wc, umývadlá, vane).

Najviac upchaté pozemku, Kanalizácia.

Frekvencia znečisteniu kanalizácie v prvom rade závisí od pravidlá prevádzky drez, umývadlo a wc s vaňou. Navyše, v lete blokády sa vyskytujú oveľa častejšie ako v zime, alebo v offseason. Je to spôsobené predovšetkým tým, že v lete spotreby vody výrazne zvyšuje, ako sa zvyšuje a počet návštev v kanalizácie, odpadu, ako sú koreňové plodiny, ovocie a zelenina peelingy a t. d.
Prax ukazuje, že najčastejšie upchávaniu oblasti, z problematiky výlevky v kuchyni a pred vydaním kúpele. To je tu, že najviac náročné na hromadenie tukových usadenín na stenách kanalizačné rúry. Postupne, až do tuku v tele sa začínajú byť pridané ďalšie znečistenia piesku, zeminy a hrdze.
Druhý problém oblasť je odpadových vôd z problému von z toaletu skôr, než si ju pripojiť k spoločnej kanalizačnej stúpačky.
Oveľa menej často upchaté kanalizačné z kúpeľa toaletná vydania.

Prevencia pre obytné Kanalizácia

S cieľom zabrániť kontaminácii kanalizačných (to platí najmä pre odpadových vôd z vydania kuchynský drez na uvoľnenie kúpeľmi) by mali byť raz za týždeň čistili kanalizačné potrubie teplej vody s pridaním sódy popola alebo bleach. Iba takýto pravidelný preplach môže zabrániť upchatie kanalizácie.

Upratovanie bytu, systémy čistenia odpadových vôd v byte

Dobre, pokiaľ zablokovanie pretrváva, je potrebné prijať opatrenia na odstránenie to:
Prvá vec, ktorú v výpustným umytí je potrebné zaspať suché bleach (2-3 paketika) a zalejeme tam tri litre vriacej vody. ak vriacej vody pomaly vlieva do zásuvky, postup sa opakuje.
Ak predchádzajúci (terapeutické tak povedať) nepomôže, potom je čas použiť špeciálne zariadenie, a to vo forme flexibilný kábel asi troch metrov. Kábel prestávky kanalizačných rúr vo všetkých oblastiach (od čistenia kúpele, kúpele až do umývadlo a drez, wc) v poradí: cez vstupe do kanalizácie.
Nedávno, na účely "prienik" blokády vymyslel špeciálne malých a stredných kompresora, ktorý používa stlačený vzduch dodávaný pravidelné impulzy, ako keby tlačí zaniesť.

Ale vo Všeobecnosti, ako záver jeden tip: ak upchatie sa opakuje príliš často, v prípade môže tam byť nie vo vašej nedbanlivosti, a vo Všeobecnosti zlý stav a poškodenie kanalizačného potrubia. A jediné správne riešenie by tu byť úplná výmena potrubia.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика