пятница, 29 августа 2014 г.

PVC-okno bez zvárania je nový produkt na starom trhu 2006-11-02 16:06:26

Výstavby a rekonštrukcie.








PVC-okno bez zvárania je nový produkt na starom trhu
2006-11-02 16:06:26

Technológia je spôsob okenné konštrukcie bez použitia drahých zváranie a poťahov zariadenia
Na ruský trh, PVC Okná sú rôzne profil systémov. Obchod-Priemyselná Skupina, "Atverts" ponúka úplne nový profilový systém Jazdcov (posuvné a návrat skupiny). Čitatelia časopisu "Predviesť" tento systém je oboznámený s uverejnenia v№ 3 (9) '2000, strana 3. Jeho hlavné technologické funkcie - zostavovanie okno s pomocou špeciálne heavy-duty kútik s'pripojenia. Systém je už v p'päť rokov sa používa v ruskom ďalekom Východe a úspešný. Za roky práce s PS Slidors (Jazdcov) "Atverts" prispôsobili ho na ruský trh. Dnes, "Otvertka" 30 procesory v 22 mestách ruskej Federácie a krajín SNŠ - z Petropavlovsk-Kamchatsky na Minsk. Mnoho zástancov PS Slidors s'objavil sa po Medzinárodnom stavebnom výstavy Mosbuild'2000, 2001, 2002, ak na stojan účastníkov a hostí výstavy mohli zoznámiť sa s technológiou, ale pomocou skrutkovača montáž a demontáž vzorky okno.

Pomocou profilov Slidors (Jazdcov)
Profil systému Jazdcov sa používa pre zasklenie z lóggiami a balkónom, okenné otvory nebytových priestorov, výroba interiérových a kancelárske priečky, vitráže, skrine; na výrobu bytových Windows; používa sa pre nepočujúcich a závesné konštrukcie (dvere, vetracie otvory, a pod.).

To, čo je jedinečné technológie PS Slidors?
Technológia je spôsob okenné konštrukcie bez použitia drahých zváranie a poťahov zariadenia. To bolo možné vďaka know-how nášho partnera - juhokórejský Corporation "Hanwha L & C Corp. ", Ktorých vyvinula špeciálny kútik s'jednoty (rám a krídlo), zbierať okno dizajn pomocou skrutkovača alebo štandardné skrutkovač

Táto technológia poskytuje pre všetky tri fázy Montáže okna:
1. Rezanie veľkosť profil a vystuženie.
2. Dierovanie otvorov pre skrutky a ďalšie príslušenstvo.
3. Skutočné zostavte (pomocou skrutkovača a príloh, podľa používané typy skrutiek). Zariadenia potrebné pre začatie výroby, šijacom stroji pre PVC, šijacom stroji pre ozubení, narezávacie stlačte (pre dierovanie vnútorných otvorov pod rohu násobne).
Pevnosť a spoľahlivosť konštrukcie je vyrobený z vysoko kvalitnej suroviny pre výrobu profil (PVC) a časti (ABS) a použitie oceľových výstužných profilov.
Hladké a m'čo presunúť ventilov je poskytovaná kovové plastové valce určený pre zvýšenej záťaži a majú dizajn funkcie: špeciálne vyvinutý železníc (polomer valca sa rovná polomeru koľajnice).
Zložiť ochranných sietí proti komárom dizajn opakuje hlavného okna sa krídlo, sa pohybuje na samostatnú príručku a má dve alebo tri obrys kefa tesnenia.
Kefové tesnenie, na rozdiel od minulosti známe, vybavená špeciálnymi plastovými vietor-a vodotesný box a štrukturálne tesné oboch stranách koľajnice, ktoré sa pohybujú krídla.

Prečo okno výrobcov záujem o prácu so systémom Jazdcov?
1. Minimálne investície do hardvéru. Sada na rezanie stroj, vysekávanie stroje a drsný píly bude stáť procesor USA $ 4. 500 (pre porovnanie : náklady na zariadenie na výrobu zvárané konštrukcie okien v počiatočnej fáze aspoň USA $ 25. 000-30. 000). Na 200 metrov štvorcových. m je možné umiestniť plnú výrobného zariadenia s kapacitou 20-25 jednotiek hotových výrobkov za smenu.
2. PS Slidors ("posuvné" skupina SF) ideálne pre zasklenie z lóggiami a balkónom. Je lacný teplé PVC - systém, je súťažou na cenu hliníka, ktorý sa používa najčastejšie pre podobné konštrukcie. Ďalšou unikátnou vlastnosťou TS z Jazdcov: profil možno ohýbať v horizontálnej rovine, čím sa umožní polkruhová Bay balkónom s posuvnými "polkruhová" okenice

3. Surope-skrutkovač technológia umožňuje Montáž tohto produktu v o'objektu zákazníka, ktoré značne zjednodušujú prepravu, inštaláciu a neskôr prevádzky a záručného servisu.
4. Procesor môže výrazne zvýšiť ich zákazníkov siete, výrobu a predaj "polotovary," okno návrhy na veľkosti zákazníka - tzv. open "v mäso".
ZDROJ: Predviesť.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика