воскресенье, 31 августа 2014 г.

Trošku elektriny

Akékoľvek práce na elektrickej musí začať s dizajnom. Bez ohľadu na to, čo o'objekt sa bude konať " v búde alebo veľká chata. V každom prípade je potrebné všetkých počet: počet svietidiel v miestnosti, zásuvky, a tak, Vediac, si môžete naplánovať všetky pokroku v práci a dôkladne zhodnotiť jeho možnosti. Napríklad, vedel, napájanie všetkých zariadení na izbe a prípadné zaťaženie pre každú zásuvku, si môžete vyzdvihnúť vysielanie, ktoré budú spĺňať potrebné podmienky.

Opakovane sa museli vysporiadať so situáciami, kde transakcia nie je držané je zaťaženie na to, príčinou ktorých bolo nerovnomerné rozdelenie napätia. To sa dá vyhnúť, ak budete robiť správne dizajn funguje na elektrinu prvý. Dôsledky frivolná odmietnutie môže byť rôzne: počnúc prerušiť obvod, fire wire a končí s ohňom.


Osobne, nie som stál na situácie, keď napätie, ktoré viedlo k požiaru drôtu a oheň bývanie. Však som musel opraviť dôsledky cez-napätie, zapojenie, ktoré sa snažia o jej poškodené oblasti v stene. Hoci táto možnosť platby za odmietnutie návrhu je ako oheň, to sa dá len ťažko nazýva príjemné. Okrem toho, táto oprava vyžaduje, vŕtanie do steny. Ale komu je príjemné, keď steny ich bytoch bude Duravit kladivo, najmä po nedávnej rekonštrukcii! Preto dizajn je prvá vec, ktorú by ste mali začať práce elektrikár.


Návrh diela na elektrotechnika zahŕňa takto:

  • schémy zapojenia ukazujú umiestnenie zásuviek, lustre, nástenné svietidlá, prístroje a zariadenia;

  • schéma slabstock (alarm, TV, Internet).

  • Mimochodom o slabstock!! Jeho odstúpenie od Electrosite, ktorý sa nachádza na schodište, do bytu, je najvhodnejšie použiť plastové potrubie. Ide o nasledovné drôty:


    1. twisted-pair kábel pre Internet;

    2. twisted-pair kábel pre telefón a rádio;

    3. drôt pre alarm;

    4. kábel pre káblovú alebo pravidelné televízne;

    5. kábel satelitnej televízie;

    6. kábel pre interkom.


    Pri procese vkladania je potrebné vybudovať všetky tieto vodiče cez rúru. Ak sa tak stane, sa po inštalácii potrubia, strečing kábel bude nemožné. Videl som to na vlastnej skúsenosti, keď som zabudol dosiahnuť jeden z káblov, ako to bolo spomenuté, po stiahnuť späť. Ja som musel tvrdo pracovať, sa snaží tlačiť kábel cez plastové potrubie.


    Počas inštalácie prepínače odporúčame vziať do úvahy nasledujúce: prepínače by mal byť umiestnený vo výške 80-90 pozri Toto je zabezpečiť, aby vaše deti, rozhodol sa, vypnúť svetlo v hale, nie vytiahol z kuchyne stolice. Toto odporúčanie sa vzťahuje na tých, ktorí nemajú deti. Videl som toto osobne. V našej rodine, montáž vypínačov boli vykonané pred narodením detí. Pretože prepínače boli v nesprávnej výške, deti mali veľa skočiť vypnúť alebo zapnúť svetlá v kúpeľni. Takže, počas inštalácie prepínače nezabudnite o svojej generácie sedem'po druhé, aj keď to nie je'narodil.


    Mimochodom, pre detská izba odporúčame inštaláciu Euro spínače, ktoré vám umožnia zvýšiť alebo znížiť množstvo svetla v miestnosti. Vrátane svetlo neskoro večer, keď dieťa musela preč na posteľ, nebudete byť oslnený jasné svetlo. A tlmeným svetlom indukuje upokojiť sa a ísť spať. Samozrejme, výber spínač - vec vkusu, a táto rada sa môže zdať, že nie je tak dôležité. Avšak, to je príjemné, keď sa berú do úvahy aj takéto maličkosti.


    Takéto veci patrí kreslenie svetla a montáž zásuvky na balkón. A tak ako v predchádzajúcom tip, je to vec osobných preferencií. Ale dobre, keď ide von na balkón nájsť nejakú vec (je to žiadne tajomstvo, že balkón je najčastejšie miesto na ukladanie vecí) a aj len aby sa dostal na čerstvý vzduch, nemusíte sa tam v tme. Niektoré z ľahkých držať na balkón aj na Internete, aby pohodlné čas. Ale mali by ste pochopiť, že vysielanie na balkón sa môže predĺžiť, len ak mu chránené a chránené pred vlhkosťou. Pretože v opačnom prípade, vniknutím vlhkosti na drôty. A, ako je známe, môže viesť k uzavretiu alebo havárie.


    A posledný tip: počet nainštalovaných zásuvky v byte nesmie prekročiť požadovanú hodnotu o 15%. Najviac často, potreba elektrických zásuviek môže zvýšiť v priebehu času. Pretože s časom sedem'I kúpiť nové stroje, zariadenia alebo vybavenie, ako je známe, vyžaduje napájanie.


    Dúfam, že moje tipy budú pre vás užitočné.


    Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика