пятница, 29 августа 2014 г.

A Kanalizáciu s ich ruky

A Kanalizáciu s ich ruky

A Kanalizáciu s ich ruky Chcete dozvedieť sa všetko o oprave kanalizácie s ich rúk, čítať až do konca tohto článku. My vám povie o tom, ako v niekoľkých etapách vykonávať nezávisle najbežnejšie typy opravy, musíte nástroje a materiály.

Skôr, než začnete vykonávať opravy, budete musieť nájsť alebo re-zmapovanie existujúcich Kanalizačných. Zvyčajne to závisí priamo na plán domu. V schéme musia byť poskytované kompaktnosti priestorov, kde prívod a odvod vody (kuchyne, kúpeľne, kúpeľne, sprchy).

Ideálne je, ak všetky existujúce hygienické vybavenie v dome nie je "Voľba' pletené" na jeden kolektor, inými slovami, bežné potrubie, ktoré vedie do žumpa.

V tej istej veci, ak nie je oprava súkromnom dome, veľká plocha, a vody, a zároveň je dodávaný s niekoľkými opačnej časti schémy zvyčajne zahŕňa dve latríny. V high-vzostup budovy musí byť nainštalovaný na vtáčatá.

Podľa číselníka podčiarknuté; oprava kanalizácie patrí do skupiny "Výstavby dokončených stavieb alebo ich častí".

Aký druh poruchy kanalizácie sú najčastejšie?

Opravy surového železa kanalizácie alebo iným spôsobom, v prvom rade, odstránenie problémov s vodou, vyčerpaný, alebo fyzické škody na vodovodné inštalácie.

Na zaniesť kanalizácie je hlavnou príčinou zlyhania systému. Kontaminácia môže nastať v ktoromkoľvek štádiu potrubia, takže proces opravy vodoinštalácií v byte, ale skôr eliminovať upchávaniu v rôznych prípadoch môžu byť rôzne.

Upchatie potrubia nie sú len na prvý. Najlepší spôsob, ako sa s nimi vysporiadať, je jednoducho chrániť kanalizácie v kúpeľni pred vniknutiu prachu. Avšak, ak blokádu konal, a to môže, samozrejme, je potrebné vyriešiť.

Odstránenie blokády

Opravy železa Kanalizácia

Riešenie problémov zaniesť kanalizácie

Musíte najprv definovať rozsah katastrofy. Ak voda pomaly, ale stále prebieha - tak zaniesť je slabý, je možné eliminovať relatívne jednoduché.

Opraviť príčinou upchatia, je potrebné rameno piest, zatvorte sacie zásuvky a niekoľkokrát stlačte na stromy'drevené alebo plastové rukoväť piest vertikálne.

Tlak klesne v kanalizáciu, vytvoriť jedinečný hydraulické tlmenie, dokonale resultsnude trubice. Úplné odstránenie blokády oznámi osoba, ktorá o sebe Majstrovstvá vody, ktorá sa ponáhľal do mozgov.

Prosím, rešpektovať! Aby sa zabránilo ďalšiemu blokády v odvod vody je potrebné naliať čistiaca kvapalina. Vhodný, napríklad, "Krot". Kvapalina vľavo v dreze na niekoľko hodín alebo cez noc (podľa možnosti) a potom dôkladne umyť.

Ako je stanovená kontaminácie, keď nie je voda presakujúca vo Všeobecnosti? Na piest je nepravdepodobné, že pomoc so silným prekážka, preto je potrebné ťažké delostrelectvo, alebo skôr, hygienické kábel.

Toto hrubé, stočené do špirály oceľový drôt. Je vybavený perom a hnedej. Zvyčajne, drôtu dĺžka je asi 3 metrov, aby sa Vykonáva s pomocou lana sa lepšie vo dvojici s iným mužom. Človek by sa vynechať konci lana do otvorov hlboko do odtokového otvoru a zatlačte ho, a druhý skrutku v kábla do rúry.

Rotujúce, kábel prechádza všetky ohýbanie rúr, uľahčiť prechod rúry. Keď vám vzorky'n upchatiu alebo dĺžka kábla len hotové, budete musieť urobiť lano niekoľko vratným pohybom.

Po tom, zariadenie sa odstráni z mozgov a umyť. Ak je to potrebné, opakujte postup znova.

Prosím, rešpektovať! Ak používate kábel usb, je dôležité, aby bol dobre dotiahnuté. Inak vodič spryginii alebo bude roll a bude nepoužiteľný.

Improvizované hygienické kábel môže byť vyrobená a osobne. Ak to chcete urobiť, Voľba'zhromaždiť až hrubé kus drôtu vrece okruhliakmi alebo veľmi tvrdý oriešok. Vodič by mal byť flexibilný, však, a dostatočne tvrdý, aby sa v rúre, ale nie m'ATI loptu na prvej odbočke.

Eliminovať poškodenie wc nádrž

A Kanalizácií v byte

Rozbité wc nádrž

A Kanalizácií v byte často je, že budete musieť opraviť wc nádrž.

Oprava wc nádrž wc je vykonávané metódou úplné nahradenie alebo jednoduché opravy chybných dielov (ak je to možné). Okrem toho, v niektorých prípadoch samostatne nahradenie bell'spoje rúr určených pre vypúšťanie znečistenej vody.

Obyčajne je to urobil, keď všetky rúry začne unikať z dôvodu zhoršujúcej sa s'jednoty.

Ako to funguje? Po prvé, s'jednota plne strays staré cementu. Pre tento účel majstrov použiť kladivo a dláto. Potom s'jednota je extrahovaný starý zámok (zámok zakonopachivajut s'jednota) cez tenké kovové predmety, ako sú nôž alebo skrutkovač. Na mieste starej pramene rany nové, zmiešané s čerstvej malty, cementu.

Potrebné množstvo cementu odstávky vody na súlad kvapaliny kyslou smotanou. Toto riešenie impregnované oblasť činnosti pred dať to na mieste starého. Tak s'jednotu medzi rúrami je uzavretá.

V niektorých prípadoch, vlasy kožičky teplej dechtu. Zatiaľ čo cementu zblízka zadok na hornej strane. Avšak, v súčasnom odpadových už dlho používa plastových rúr, čo značne zjednodušuje veciach.

Eliminovať poškodenie sifón

Podčiarknuté; oprava kanalizácie

Zlyhanie sifón

Sifón v Kanalizáciu vykonáva funkciu odstrašenie kanalizačných plynov. On, inými slovami, bránia ich prenikanie do bytu. Nepodarilo sifón len dôkladne umyť horúcou vodou, potom sa zaobchádza s piest.

Avšak, táto metóda očista nemusí vždy fungovať. Ak znečistenia sifón príliš silné, je lepšie konať inak. Môžete umiestniť pod sifón opravovať vodovodné vlastných rúk vedre, potom vytiahnite zástrčku zo nižšie.

Po prietok vody dolu do vedra, sifón môže byť jemne čistiť s ohnutý drôt malé dĺžky. Po postupe, musíte umyť sifón s teplou vodou, potom pevne zaskrutkujte ho na miesto.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика