пятница, 29 августа 2014 г.

Veľké umenie - veľké číslo!

Reprodukcie umeleckých diel sa konala kreatívnych ľudí na dlhú dobu. Ale skutočným stelesnením tejto myšlienky sa nachádza v XV storočia, kedy sa umenie prišiel rytie. To je tlačené reprodukcie vzor vyrezávané a leptané na plech alebo stromy'obec Palube. Funkcia vytlačí je možnosť jeho replikácie: s jedným Rada, nagrani umelec, môžete tlačiť veľké množstvo ekvivalent vytlačí, alebo tlačí. Okrem toho sú všetky autorských diel.

Neskôr, v XVI. storočí sa objavil znova productional rytie s dláto, ktorého cieľom je hrať obrazy v storočí ľudia pracovali s mnohými reprodukciu techniky. V našej dobe technického pokroku preniká úplne všetky časti reality, vrátane v čl. Dnes slovo "plagát" furry little nepríjemných jeho novosti, hoci diskusie o výhodách a nevýhodách plagáty, zdá sa, nemá ustúpila. Tak, po prvé, poďme definovať to, čo máme na mysli pod pojmom "plagát". Tak to je, tlač vo vysokej kvalite produktov, čo znamená, že určitý počet kópií.

Moderné tlačové technológie boli super prevodovka : farba a umožniť reprodukcia maľby, grafiky alebo obrázkov s vysokou presnosťou. Avšak, žiaľ, musí žiť s tým, že plagát nie je pôvodný. To je najväčšie a snáď jediné mínus. Avšak, všetko na svete je relatívne, a to je od túto nevýhodu sa vyskytuje nesporné plus plagát je nízka v porovnaní s pôvodnou hodnotou. A to zase znamená, že máme s'je správna príležitosť doma obdivovať diela van Gogh, Klimt... všetky hodný majstrov jednoducho nepočítajú! Navyše, na rozdiel od pôvodného plagátu nenáročné, demokratickej, moderné. Vzhľadom na tieto vlastnosti, je pevne stanovené na globálnom trhu s umením, a dnes, zdobenie miestnosti, odborníkov sa vždy radšej dobrý plagát priemerný čl.

Plagát univerzálne. To môže byť použitý pre dekorácie, byty, domy, kancelárie, verejné priestory. Obrovský výber témy vám umožňuje vybrať plagát na priestory a všetky funkčné účely. V katalógoch posledných rokoch okrem učebnice známe obrázku môžete vidieť veľa predmetov, z diel našich súčasníkov. Mimochodom, takéto plagáty sú široko používané pre dekoráciu moderných inter'Yorov, pretože často pôvodné dielo je napísané špeciálne najnovšie trendy a smery dizajn. Spolu s tradičné krajiny a žije tam sú celé tematických sekcií: pre spálne, kancelárie, kuchyne, deti a dokonca aj kúpeľne. Najviac často, plagáty navrhol celý rad, takže si môžete vybrať nielen vhodný pozemok, ale rozmery zodpovedajúce zloženie miestnosti. Napríklad, na podporu Ústredného práce možno zakúpiť niekoľko malých plagátov od toho istého autora, ktoré sa budú nachádzať na priľahlej stene. Alebo kombinovať dve práce z rovnakej série, ak chcete vytvoriť diptych. Možností je nastavený, hlavná vec je, že obraz je podporované a zdôraznil náladu, uvedené miesto, tematicky a coloristics stretnúť sa s ním. Plagát môže byť Doplniť, konečný dotyk, posledný inter'er, alebo, naopak, Ústredným prvkom priestoru, tu sa nastavuje tón, a diktuje si podmienky.

A teraz skúsme pochopiť, aké typy plagáty nám ponúka súčasný trh a aké kritériá by sa mali zvážiť pri výbere ich.

Pre tlač plagátov používajte vysoko kvalitné papiera rôznej hustoty. Papier môže byť hladké a majú štruktúru simuláciu ťahy štetca na plátno, alebo ktoré vytvára ďalšie účinky, ako metallization oblasti plagát na zlato alebo striebro. Textúrou plagáty vo väčšine prípadov sa môže vytvoriť bez skla, ktoré ďalej privádza bližšie k originálu. Plagát môže byť vytlačený na plátno a aj pokryté manuálne špeciálny gél, ktorý vytvára efekt olejomaľby. Tento plagát bude vyzerať ideálny, je natiahnuté na rám a rámuje všetky pravidlá registrácie obrazov. Ale to, samozrejme, bude výrazne zvýšiť jeho hodnotu.

Výber plagát, musíme si uvedomiť, že len v ofsetová tlač a vysoká kvalita tlačených materiálov záruka jeho životnosť. Rovnaký obraz, vyrobený s pomocou atramentovej tlače, prípadne vyhorenia, straty jeho bývalého jas.

Povinné'povinné podmienky tvorby kvality plagát, takže je priamo s autorom originálu. Vážne výrobcov plagáty pracujú iba spolu s umelca, a zabezpečiť dodržiavanie všetkých zákonov o autorských právach. Ale, bohužiaľ, pirátstvo v tejto oblasti existuje. Pirát plagáty sú vyrobené z pripravený firemné plagát, často za použitia lacných a nekvalitných materiálov. Dokonca aj vzhľad takýto plagát je ľahko odlíšiť od značky. Kvalita obrazu je výrazne horšie:'je "zrna", strata prehľadnosť línií, poruchy farby.

Stojí za zmienku, že trh miluje ísť do extrémov, a dnes spolu s lacné nekvalitné, samozrejme pirátsky plagáty, môžete ponúknuť a neprimerane drahé výtlačkov. Ako pravidlo, sa predajcovia tento produkt na všetky hlasy spievať o jej vysokú umeleckú hodnotu, výsledná na podporu argumentu, že umelé alebo limited edition. V skutočnosti, tieto tvrdenia nie sú pravdivé. Podľa odborníkov, tlač nie je možné prisudzujem autorovi reproduccio rytiny, ktoré je považované za umelecké dielo. On sa len hrá na pôvodné účely jeho replikácie, a obehu v žiadnom prípade nie je možné považovať za argument v prospech jeho umeleckú hodnotu.

Teraz si môžete kúpiť už vydaný plagát, plagáty alebo v listoch. Nadobudnutie má ešte nie zarámované list dáva príležitosť nielen vybrať dizajn, ktorý sa najviac harmonicky zapadajú do určitej inter'EP, ale aj cítiť Stvoriteľa, a dokonca aj v tom zmysle, co-author. A navrhnúť možnosti rovnaké písmená - veľa: môžete použiť rôzne profily bagety a odtiene Passepartout, pridať špeciálne ostrie, podšívka-Supsa a dokonca aj ručne maľované na Podložku alebo podvozku.

Okrem toho, dnes máme jedinečnú príležitosť objednať potrebné plagát na adresára (len majte na pamäti, že poradie, v niektorých prípadoch môže dosiahnuť dva mesiace). Na ruskom trhu predstavuje mnoho adresáre zahraničných výrobcov plagáty, z ktorých najznámejšie: EvroGraphics, Platin Umenie, Môže (Nemecko), Galaxy grafiky (USA), Quartero (Španielsko), Siatin (Holandsko). Zvyčajne zoznam je neustále aktualizovaný o nové kolekcie.

Nie je to tak dávno začal s'a adresáre domácich výrobcov, na ktorých si môžete vybrať plagáty najznámejších ruských umelcov, ako Shishkin, Vrubel, Roerich, Kuindzhi a mnoho ďalších.

Niektoré adresáre sú zamerané na klasiky, iní na súčasné umenie, iní sú akousi "koktail". A, samozrejme, z tejto rozmanitosti môže vždy nájdete plagát pre inter'vnútra ľubovoľnej farbe a štýle.

Autor: Olga RUSSKOVA

Zdroj: Vestník "Štýl"

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика