суббота, 30 августа 2014 г.

Materiály na výrobu parapety

Dnes hlavných materiálov, ktoré sú určené na výrobu okenné parapety sú plastové, drevo, prírodný a umelý kameň. Preto, dnes predstavila návrh parapety bude to jednoduché vybrať produkty, ktoré dokonale zapadajú do vytvoreného inter'EP bude plne v súlade s dopytom, charakteristiky a vlastnosti prevádzky. Aby sa ľahšie vysporiadať s tým, čo by ste chceli vidieť v dome, napísaný tento článok.

Plastové parapety

Výrobca plastových okenných parapetov je v súčasnej dobe najviac populárne a štandardný variant vytvorenie dizajnu parapet. Po prvé, je to preto, plastové parapety sú perfektné okrem plastových Okien, pretože materiál majú jeden a ten istý.

Zvyčajne odborníkov identifikovať nasledujúce výhody plastové parapety : majú dobré izolačné vlastnosti, nehnijú, nie rozkladajú, zobraziť odolnosť voči vode a slnečnému žiareniu. Kvalita výroby plastových parapety umožňuje dokonale napodobniť drahšie možnosti produkty.

Ako pravidlo, prvky plastový kryt laminované film, ktorý prináša pri tvorbe rôznych dizajn ako parapety pod žula, mramor, malachit, dreva a podobne. Ako plastové parapety odolný voči vlhkosti a mikróby, sú dokonale vhodné pre použitie v miestnostiach s vysokou vlhkosťou.

Dnes výrobcovia sa naučili vyrábať plastové parapety, že slnečné svetlo nie je žltnú, a trvalo zachovávajú svoju pôvodnú farbu. Tento plastové parapety veľmi jednoduché v dochádzky, sú viaceré varianty vo forme, kvalite a cene.

Kam'drevené parapety

Výroba okien, parapetov z kameňa je tiež veľmi populárne, ale sú navrhnuté pre zámožnejších občanov, ako, napríklad, prírodný kameň je veľmi drahý materiál. Oceňujú, Kam'drevené parapety pre ich pevnosť, trvanlivosť, odolnosť proti vlhkosti a rôznych poranení. Je tiež dôležité, aby dizajn windowsills z kameňa, ako pravidlo, veľmi efektné a krásne. Prírodného alebo umelého kameňa nie je potrebné, ochranné nátery, a starať sa o ne je celkom jednoduché.

Často Kam'drevené okenné parapety sú vyrobené zo žuly alebo mramoru. Avšak, ako je známe, žula je veľmi pevný materiál, odolný voči tepelnému a mechanickému namáhaniu. Nemusíte sa báť, že parapety z prírodného kameňa, žuly bude trpieť vody, tepla alebo chladu. Tiež nie je možné poškriabaniu objekty, ktoré sú na parapete.

Mramor je viac krehký materiál: väčšina spotrebiteľov sú zapojené do vytvárania týchto parapetov. Na Kam'drevené parapety z mramoru nie je odporúčané, aby dal ťažké kovové predmety, horúce jedlá a vystaviť lúhy a kyselín.

Dobrou alternatívou rozmarná parapety z prírodného kameňa, mramoru nedávno stal parapety z aglomerátov, materiálu, ktorý je 90% pozostáva z mramoru, žuly alebo kremenného piesku, zatiaľ čo zvyšných 10% polyesterovej živice. Tento materiál je odolnejšie ako prírodné mramor, iný vzhľad, a tiež lacnejšie.

Parapety vyrobené z dreva

V každom inter'Yeri strom vždy vyzerá veľmi teplé a pohodlné. Preto, stromy'drevené parapety je schopný dokonale zapadajú ako klasické a moderné inter'jer. Ak chcete vytvoriť parapety vyrobené z dreva zvyčajne použiť tieto cenné drevín ako je dub, buk, jaseň, čerešňa, javor, gaštan, červené drevo. Na výrobu parapety, jednoduchšie použitie borovice alebo Sibírsky smrekovec.

Odborníci hovoria, že najvhodnejší druh dreva pre výrobu okenných parapetov je dub: je to materiál, ktorý toleruje vlhkosťou, kondenzáciou a nereaguje na zmeny teploty. Obrázok dub veľmi krásne a bude dôstojným ozdobou akejkoľvek inter'jer. Je tiež dôležité, aby dizajn parapety vyrobené z dreva dub môže byť od tmavo hnedej až svetlo žltá farba. Aj dôvodom veľkej popularite stromy'drevené parapety bolo, že dub je deformovaný vplyv na vykurovanie.

Hoci pred strom sa stáva parapet, prejde vážne spracovanie, ale je stále dosť vrtošivé materiálu. To nemôže byť premočená s vodou, čističe obsahujúce rozpúšťadlá a brúsne nástroje. Nie menej ako raz za tri roky je nutné maľovať, dať ďalšiu vrstvu lak alebo vosk.

Preto, všetky uvedené na trh materiály na výrobu parapety, každý spotrebiteľ si vyberie, čo sa viac hodí jeho chuti, funkčné a finančných možností.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика