пятница, 29 августа 2014 г.

Výber Tapiet v miestnosti 2008-10-13 11:42:13

Výstavby a rekonštrukcie.

Výber Tapiet v miestnosti
2008-10-13 11:42:13

Ak chcete zavesiť, Tapety, musíte najprv vybrať Tapeta zodpovedajúcu farbu a vzor. Obrázok môže byť rozdielne veľkosti (veľké, stredné alebo malé) a príroda (tematické alebo abstraktné).

Pri výbere farby, Tapety, najprv by ste mali vziať do úvahy, orientácia z izba: izby s výhľadom na Slnečnej strane, musí byť potiahnuté zelené alebo šedé-modra wall-papier, a miestnosti, v ktorej sa zriedka vyzerá slnko - Tapety teplé žlto-zelené, žlté alebo oranžové odtiene. Celkový tón by mali byť teplejšie v Severnej a chladič na Juhu.

Tmavšej miestnosti, ľahšie by mali byť Tapetu. Je potrebné zvážiť a zobrazenie priľahlých farby: ak pred spustením systému Windows je zelený trávnik svetlo v miestnosti je zelený, a ak tehlovej steny, potom červenej.

Významnú úlohu pri výbere farieb hrá a veľkosti miestnosti. Napríklad, jasná, ale malá miestnosť bude zdať väčší, ak jej steny sú maľované modrá alebo zelenkavá farba, lebo chladný tón, ako keby tlačí na steny. Teplé farby majú opačný majetku.

Veľkosť miestnosti je určená a veľkosť Tapety. Veľké a svetlé kreslenie znižuje množstvo, Tapety na pozdĺžne pásy, ako keď vyvoláva strop, v cross - rozšíriť miestnosti.

Veľmi pohodlné, odolný proti vlhkosti muriva-papier: môžu byť utrieť vlhkou handričkou.

Existujú rôzne druhy Tapiet: plastický, zvlnené, úľavu, Tapety "hodváb" a ďalšie.

Pre vkladanie doplnkovej priestorov - kuchyne, chodby, vpred - je možné odporučiť tzv. umývateľný Tapetu. Odlišujú sa od vlhkosti dôkaz: toto je normálny Tapetu, ale ich povrch je pokrytý tenkou vrstvou PVC kože. Tapety môže byť čistené aj s teplou vodou a mydlom, ale pre vkladanie priestorov, ktoré sú nevhodné: polymérového filmu neprechádza vzduchu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика