воскресенье, 31 августа 2014 г.

Domáce airbrush kompresor pre

Aby sa zabezpečilo, že je kompresor, ktorý vám odporúčame robiť s rukami, nákladov, vám ako lacné, ako je to možné, to môže trvať už "použité" jednotku a vykonať jeho modernizácie. Preto je potrebné poznamenať, že takéto zariadenia sú niektoré typy delené systémy a bio-toalety. Avšak, najčastejšie "zbytočné", kompresor sa "nachádza" na opravy chladničiek s ich rukách, keď s'iacovos, že je jednoduchšie kúpiť nové jednotky, než oprava starého.


Odporúčame vám, aby ste nájsť kompresor, ktoré sa vyznačujú malou veľkosťou, ale to bude veľmi výkonné a produktívne. Pre inštaláciu všetky údaje, ktoré sme mali brať Nadácie z preglejky hrúbky 10 mm V tomto príklade rám z chromovaných trubiek je holdover zo starého kočíka. Tiež budete musieť uistite sa, že vyzdvihnúť kríži, štvorcový profil (na fotografii on je žltá): tento prvok je potrebné na ochranu kompresora časti, rovnako ako pohodlné rukoväte na prenášanie.


Fotografie môžete vidieť v popredí filter, čaj s tlakomerom, tlakový redukčný ventil s tlakomerom a prijímač, ako to je, nádoby používané na základe hasiaci prístroj s o'objem dva litre. Aby improvizované kompresora pokojne vytvorili tlak viac ako 8 bar, je potrebné opustiť bežné hadice. Ako lepšie používať ich, alebo medené potrubia na spájkovanie, alebo flexibilné 1/2 "vodovodné prípojky, ktorá má kovový štít.


V príklade, ktorý sme poskytli fotografie, pre odstránenie z kompresora je aplikovaný medenými 6 mm, a potom všetko, čo s'jednoty boli vytvorené 1/2 "skrutku prvky. V tejto" situácia "lepšie použiť špeciálny adaptér (stlačte montáž): to je s príslušenstvom - medené rúrky, ktoré sa používajú na pripojenie dovezené kohútikov. Aj na vedomie, že s'jednotu medzi rúry 6 mm a 10 mm vyrobený tvrdé spájkovanie: používané bola znížená olova a vybrať tenkého medeného drôtu.


S cieľom ukončiť z chladiaceho kompresora nie je tvorený karneval "hmla", musí byť k prístroju pripojený maslootdeljajuschij komponentu. V tejto úlohe dokonale vyrovnalo kombinovať, separátora a prijímač. Ak chcete vykonať tento kus práce, ktorú by mohli použiť dva-litrové fľaše z oxid uhličitý, hasiaci prístroj. Odrezaní od neho ventilu, ako aj mechanizmus striekania, a na ich miesto hostil 1/2 "čaj.


Obrys, ktorý je potrebný pre kompresor, vytvorili vlastnými rukami, bol prevzatý z, bolo rozbité už dávno nohy motora čerpadla. V dôsledku zlúčenia, manometer pre kontrolu tlaku na vstupe do hlavnej prístroje bol vyvŕtal diery spôsobené závit: tam bol už twisted manometrom. V tomto prípade, všetky so závitom'jednota lepšie tesnenie s olejovou farbou a ľanu.


Pre tých, ktorí chcú získať lepšie pracovné stroj môžu byť dodané ďalší filter "leštenie": ako to bolo použitých filtračných zo starých práčka. Vezmite prosím na vedomie, že s'Danna z filter tee v príklade vyrobený flexibilné fólie 30 cm: je schopný vydržať 10 ATM pracovný tlak.


Ďalej sa vzťahujú na zníženie zariadenia s tlakomerom, 3/8 " nátrubok na hadicu a adaptéru 1/2" 3/8 " závit: môžu opäť" vyzdvihnúť", pretože slúžil storočia vozidiel, a vy môžete kúpiť v obchodoch, ktorí sa angažujú v predaji kompresora zariadenia. Také prvky, ktoré sú potrebné na vykonávanie kontroly a regulácie na výstupe z kompresora, vyrobené ručne.


Zásuvky je pripojený transparentné hadica z práčky automobilov skla, a na druhom konci hadice - airbrush. A všetky reťazca má uzavreté. Môžete sa dostať do práce!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика