суббота, 30 августа 2014 г.

Fantastický nábytok z kartónu

Kreatívne prírody sú vždy hľadajú kam nasmerovať ich nevyčerpateľnej energie. Najlepšie miesto na uplatňovanie energeticky mieste vášho bydliska. Ak ste už šila závesy a poťahy vyrobené rámy a fotografie, maľované dekoratívne dosky, wove pár košov a SV'zviazaný s tucet obrúsky - je čas prejsť na nábytok.

Je pravdepodobné, že váš domov strašne spokojní s stolárska dielňa v byte, ale na zmiernenie tvorivé svrbenie v jednoduchší spôsob, ako - sa na výrobu nábytku z kartónu. Dobre, poviete si, bábika domov sme prešli v ranom detstve, a kartónových krabíc v úlohe tabuľka v študentskej mládeže. A bude zle. Dnes lepenky nábytok môže byť neuveriteľne zábavné, štýlové a nemusí priniesť hostí pri pomyslení, že dáva vám finančnej pomoci...

Nábytok z kartónu sú vyrobené na špecifickú technológiu, tak to je dostatočne odolné na to, aby slúžil jej účelu (stoly, stoličky, komody, police)a nie len stáť v rohu ako dôkaz vašej tvorivej sebarealizácie. Neobmedzené možnosti pre vytváranie formulárov a dekorácia povrchu - lakovanie, maľovanie, decoupage,'objemnú decoupage, pokrývajúce Takano a Boh vie čo ešte - umožňujú realizovať najviac fantastické nápady, ktoré ste si nikdy stretnúť v predajní nábytku. Technológia nie je obzvlášť drahé, lacné materiály, a vyskúšať si v uplatňovať tvorivosť môže prakticky každý.

Lov kartón

Takže, budete potrebovať zdroj materiálu, t. j. balenie kartón. Ak ste nedávno kúpili domov spotrebičmi alebo nábytkom a ešte hodil kolónky " nech sa im v podnikaní. Ak bol dom nenašla nič vhodné, ísť do najbližšieho obchodu a požiadajte ich, aby vám prepravného obalu.

Pri výrobe nábytku budete potrebovať kartón. Zvyčajne je meraná vrstvy (je to malé vlny, ktoré môžete vidieť na rez): čím viac vrstiev, tým je silnejšie lepenky. Môžete spĺňať jedno-, dvoj-a troj-vrstvová lepenka: jediná vrstva sa používa najčastejšie na vyplnenie vnútorné steny predmetov s okrúhlym, zakrivené formy; dve vrstvy a tri vrstvy - vyplniť vnútorné steny objektov s priamkami. Kartónové je tváre (hladší, na ktorom sú zapísané so stranou a späť (menej hladký).

Nástroje

Ak ste už priniesol domov niekoľko kartónových krabíc, prosím, aj tieto položky:

  • Baliaci papier hnedej a bielej farbe (pre vkladanie vnútri aj mimo)
  • Úrad nôž na rezanie kartónu alebo skalpel, skladačka
  • Ideálny záväzné zbraň
  • Lepidlo PVA
  • Scotch na papier základ pre prokleivanija kĺbov
  • Kovové pravítko, ceruzka
  • Brúsny papier na spracovanie plátky

Ako začať

Výroba nábytku z kartónu dnes lekcia módny na Západe už dávno rozšírené, takže v Internete môžete nájsť a master kategórií, na fotografovanie a video, "vzor" pre nábytok, ako aj príbehy o blogy tých, ktorí sú už implementujú ich predstavivosť, a veľa pekných príkladov pre inšpiráciu. A v kníhkupectvách - knihy s podrobnosťami procesu.

Nemali by ste užívať Kabinet zložitý tvar alebo hrudníka plné zásuvky a police, mali by ste začať s niečím malým pochopiť technológie, pochopenie detailov a nie burn out na strede cesty. Môžete použiť predpripravené vzory z knihy, webové stránky, a môžete prísť s niečím vlastné. To bude veľmi zaujímavé, vyskúšať svoju ruku na nábytok pre deti, napríklad, malé stolíky alebo poličky, alebo stolice. Ak si priniesť túto hodinu dieťa - nový nábytok bude obľúbený, ako je tomu u mama alebo otec. Okrem toho, že je to jednoduché a bezpečné, a keď zdobenie vaše dieťa bude konečne môcť maľovať stoličku alebo stôl, nebáť sa pokaziť nábytok.

Aby malá tabuľka, je potrebné vyňatie z pevných kartónových dve časti v podobe budúcich top (obvyklé obdĺžnik, kruh, ovál alebo niečo iné), a nakrájame na prúžky z kartónu v šírkou, ktorá sa rovná požadovanej hrúbky tabuľky-top (asi 7-10 cm). Potom na jednu z plôch platia horúce lepidlo a lepidlo pásky z kartónu zložené akordeón okraj základne. Čím viac budete vložiť pásy, silnejšie váš stôl.

V dôsledku tejto transakcie, dostanete druh porézny povrch. Kryt je druhá časť stola a lepidlo. Potom vložiť cez bočné lišty z kartónu, a získať hladké hrany, vložiť cez okraj základy papiera.

Teraz môžete začať zdobenie dosky - by sme mohli maľovať, maľovať alebo zdobiť vyrezávané obrazy, a potom maľoval. Pre nohu tabuľky, môžete použiť kartónovej tube, ktoré v hardware obchody predávajú olej handričkou alebo tkaniva (získané rovnakým spôsobom, ako lepenka, že je, v obchodoch, kde sú vynechané). Musia byť maľované a lakované. Potom nohy, s využitím všetkých rovnaké horúce lepidlo držať hornej časti tabuľky. Pre odolnosť je možné preniknúť do spodnej strane základne otvoru a na upevnenie nôh k nim.

Váš stôl je pripravený. Ak proces sa vám páčilo, a výsledok bol vyznamenaný vaše inter'er, môžete sa presunúť na. Môžete si nábytok komplexnejšie formy, vymýšľať nové spôsoby dekorácie nábytku, ak chcete napísať novú Skrinku, v diere najviac neuveriteľné konfigurácie. Vymyslieť a vytvoriť!

Text: Natália Safonova | Foto: JP, GI

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика