воскресенье, 31 августа 2014 г.

Ktorými odísť v zime krajiny?

Krajinu, život nám ponúka veľa výhod. Po prvé, je to príležitosť na oddych v prírode, po márnej a náročnom dni. Ale trvalých životných povrchu'je spojený aj s niektorými problémami. Po všetkých, cesta do práce a z práce sú "rush hour" a pravdepodobnosť dostať uviazol v prevádzke na základe'vjazd alebo výjazd z mesta je pomerne vysoká. Preto väčšina ľudí dáva prednosť prímestskej oblasti iba na leto, dovolenku alebo víkend.

Ale v tejto situácii, váš dom je ponechané bez dozoru na dlhý čas a myšlienky o bezpečnosť majetku a budovy nie dať oddych. Po tom všetkom, aj keď v lete dom nie je obzvlášť cenné, môže byť napadnutá vandalom, ktorí môžu úplne zničiť dom. Ako ochrániť svoj majetok? Poisťovne nie sú ochotní prijať do poistenia vidieckych domov, najmä ak sa stavba je izolovaný, a dom nemá dostatok spoľahlivých zamykanie. Ale aj keď poisťovateľov bude súhlasiť, aby podpísali zmluvy s vami, veľkosť poistenie môže byť príliš veľký. Rovnako problematické je uzatvorenie zmluvy s bezpečnostné služby. A budú mať čas v púšti?

Potešil sám seba, s tým, že zlodeji nebude posratsa na vaše pozemské majetky, nestojí za to. Po všetkých tých zločincov, ktorí sa plavia po vlámaní do domov sú často najnižšia sociálna vrstva je obvykle opitý človek bez miesto trvalého pobytu, pre ktoré vytúžený cieľ a starý TV, a skromné jedlá. Samozrejme, open house je inštalácia kovové mriežky, a vstup do blízkosti kovových dverí. Ale spolieha na silu hrady a mreže sa nemusíte starať o ostatných, "starogo".

Ak dach pozemky sú umiestnené v blízkosti centra mesta, vlastníkov krajiny domy sú na veľmi jednoduchým spôsobom - prenájom v stráže jedného z obyvateľov neďalekej obci. Ale najjednoduchšia možnosť nie je vždy najlepšie. Na stráž "plameň" môžu navštíviť svojich priateľov. A tieto návštevy zvyčajne končí s'Janka so sprievodnými vandalizmu. P'Yana priateľmi kryt môže mať zábavu na vašich prímestských oblastiach, o nič horšie ako "náhodné" bezdomovcov.

Samozrejme, že najlepším riešením by bolo, ak zmluva s zabezpečenia organizácie. V oddiely ozbrojených vojakov, ktorí patrolled území prímestských oblastiach, bude strašiť preč všetky zlodej. Ale táto služba nie je lacné a je nepravdepodobné, že bude cenovo dostupné majitelia montované panel z krajiny domov.

Ale bezpečnostných štruktúr ponúkajú iné spôsoby spolupráce. Napríklad, všetky domy, centrálne bezpečnostný alarm systém, a tím dorazí na miesto, keď je spustený alarm. Takýto systém by byť najúčinnejší pre malé záhrady združenia, majú 50-100 domy. Náklady na alarm systém a inštalácia závisí od typu systému. Najviac jednoduchý a rozšírený alarm - ochrana obvode budovy. To je, snímače, ktoré sú nainštalované na Okná a dvere, protipožiarne, keď je sklo rozbité, alebo dvere otvára.

Iný typ bezpečnostného systému je nainštalovať infračervené senzory, ktoré reagujú na pohyb. Keď senzor (bez ohľadu na typ) informácie o prieniku budovy okamžite prenášané do vzdialenej stráže. Prenos signálu môže dôjsť prostredníctvom vodičov a bezdrôtové metóda. V prvom prípade drôty sú stanovené z o'objekt, ktorý je chránený bezpečnostným príspevok. Kabeláž je skryté metóda (podzemné). Modernejšie metódy na prenos signálu je bezdrôtový systém. V tomto prípade sa signál sa prenáša prostredníctvom vzduchu na určitej frekvencii. Avšak, tento systém je oveľa drahšie než káblové, a ste sa stretli rušenie sa môže vyskytnúť false alarm systém. Ak sa rozhodnete využiť služby bezpečnostné firmy, byť si vedomý toho, že účinnosť ochrany závisí nielen na rýchlosti prenosu informácií o útoku na panel, ale aj to, ako rýchlo s'sú bezpečnostné tím. Obvyklá doba odozvy je nie viac ako 10 minút, ale viac je'CT z bezpečnostných ovládací panel, čím dlhšie to bude ísť na stráže. Niekedy to môže trvať pol hodinu alebo viac.

Navrhované bezpečnostné systémy môžu byť uvedené ako jednoduchý a pomerne lacný spôsob ochrany ako chemické pasce. Toto zariadenie, ktoré pri spustení známky zlodej nezmazateľné farby. Tieto pasce sú zvyčajne vyrobené v podobe falošných bankoviek veľké nominálnej hodnoty (napríklad účty $ 100). To je veril, že pasce bude strašiť preč zlodej, spôsobí mu opustiť svoje zločinecké zámery. Ale štatistické údaje o účinnosti tejto náprave výrobcov, samozrejme, nie je prítomný.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика