пятница, 29 августа 2014 г.

Život vertikálne

Možno jeden z najpopulárnejších druhov elite bývanie na ruský trh s nehnuteľnosťami naďalej viacúrovňové byty. Ak sú umiestnené na posledných podlažiach bytových komplexov a majú panoramatické sklá, máme všetky dôvody na to, niesť hrdý názov'I prístrešok. Ak na takéto vlastnosti môžu len snívať, potom máme len dve alebo tri-príbeh byt.

Dvojpodlažný apartmány existovali v Moskve v Sovietskych časoch: bývanie pre položka bola postavená na základe tejto zásady - vyššia úroveň s krbom, úložný priestor a upratovanie je priestor v spodnej časti. Tieto apartmány sa zachovali v niektorých budov na Tverskaya street a Dorogomilovskaya uliciach, na Gogolevsky Bulváru. V Stalina high-podstavec na Barrikadnaya oblasť má tiež niekoľko dve úrovne apartmány, a, čo je zaujímavé, jedno-spálňových!

V 90-tych rokoch "stack", ako profesionálnych realitných kancelárií zvyčajne nazýva viacúrovňové byty v Rusku sa stali veľmi populárne. V snahe rozšíriť obytný priestor, bohatý Moskovčania si kúpili nielen susedov, ale metrov štvorcových, nachádza sa oproti sebe, o'dovali všetko toto bohatstvo v jednom obytnom priestore, a SV'súvisí rôznych úrovniach bizarné po schodoch. Jedným z najčastejších možností zvyšovania životný priestor bol vstup do podkrovia, ktorý bol vyťažený v meste za polovičnú cenu a zrenovovaný v podkroví. Avšak, keďže potom, oveľa voda tiekla v Moskve v hojnosti videl konštrukcia elite obytných komplexov, a že je potrebné v "Amatérske" rozšírenie obytného priestoru zmizla. Avšak, popularita "police jednotky" nie príliš znížil.

Nepochybne, duplex ubytovanie poskytuje jeho majiteľovi s množstvom ďalších funkcií. Najprv tam, kde nie sú voľné tvorivú fantáziu dizajnéra. Rovnaké schodisko - nevyhnutným atribútom akejkoľvek multi-level bývanie - môže byť celkom originálny detail situácie, ak rýchlosť obratne, aby porazil inter'Yeri. Ale čo je najdôležitejšie, poschodový apartmán ponúka možnosť realizovať v rámci jedného bývanie dve úplne odlišné dizajn konceptu. Analogicky s jednou z najslávnejších postáv, kombinácia "Yin" a "Yang", môžete vyriešiť jeden poschodí v príjemnom klasiky, a druhá v radikálnej high-tech alebo, naopak, Japonský minimalizmus.


Po druhé, viacúrovňové byty umožňuje vo väčšej miere, než je obvyklé bytu, vymedzenie zón s rôznymi funkciami. Napríklad, prvé poschodie je vyčlenené pre hostí priestoru, a druhý je za súkromné. Často existujú prípady, keď hosť je na prízemí je otvorená, a druhý život. Niekedy, keď je zem medzi nimi držať manželov, ktorí nechcú hádať, pretože rôzne názory na problematiku životných okolností.

Mimochodom, v novej elity budov, dvojpodlažný apartmány majú zvyčajne takéto dispozícia: prvé podlažie je hosťa oblasti (kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, prvý kúpeľňa, niekedy Skrine), a druhá - v obytnej časti so spaním a kúpeľne členov rodiny. Ak ste uviesť konkrétne príklady takýchto bytov, podobné byty v takýchto budov ako "neojidannost dom", "Komora Muravyov", obytných komplexov "v Blízkosti Dachi" a "Tri topole". Zaujímavé je, multi-level byt na prvom poschodí komplexu "Pokrovskoe-Glebova" a "Pokrovsky Bereg" umiestnený do developer - spoločnosť "Konti - postavené domy.

Avšak, nákup Maisonette, musíte pam'uvedomiť si, že život v high-vzostup budovy" a má niekoľko veľmi značné obmedzenia. Netreba hovoriť, že je nutné, chodeniu na schodoch z kuchyne do spálne a späť nie je veľmi výhodné, najmä tehotné ženy, malé deti a starší ľudia. A ak sa dodať, že mnohé "police", postavený v 90, schody boli vyrobené s porušenie stavebného kódy: veľmi strmé a úzke, bez prekážok, tak je jasné, že oni sú vysoko riziková oblasť.

Ďalším nedostatkom, z duplex ubytovania je, že cez schody stratiť časť úžitková plocha bytu - aspoň 15-20 štvorcových m - a, následne, limity plánovanie. Prečo je tak veľa, pýtate sa? Skutočnosť, že schody musia mať nie len určité šírka (aspoň 80 cm, inak ju presuňte na druhom poschodí rovnaký nábytok bude nemožné) a dĺžky, ale midmarket Ihrisko (nie pretiahnite ju cez pol prvého poschodia! ) a voľný priestor na Západ a Východ na to na oboch poschodiach. Nezabudnite, že obrovské veľkosti viacúrovňové byty prevziať a vysoké účty za elektrinu a vodu, preto je často výhodnejšie žiť vo vlastnej krajine, dom, ako preplácať na námestí a denné pobehujú hore.


Dnes, pomerne veľký počet bytov-"komíny" na predaj. V tejto fáze, ako pravidlo, a s'iacovos, že takéto bývanie, ktorý nie je schopný súťažiť s apartmány v elite budov. Pretože takmer všetky staré domy nie je podzemné Parkovanie, a úroveň inžinierskych a komunikačných chudobných. Okrem toho, transakcie predaja môžu zabrániť nesprávne prestavbu. Avšak, majitelia multi-level apartmány, unavený z každodenného lezenie, vždy mať náhradné jednu cestu von: rozdeliť mezonetový apartmán o dvoch a predaj (alebo prenájom) samostatne.

Text: Asya Ilyin
Foto: Salon

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика