суббота, 30 августа 2014 г.

Ako postaviť dom z peny betónu

V čase vojny, tento všestranný materiál, ako betón, a zvyčajne sa používa pre výstavbu zásobníky a silá. Ale odvtedy sa veľa vecí zmenilo, s'nové technológie zmenili chute ľudí. Teraz slovo "konkrétne" je spojené hlavne nie s obrovským šedá balvany, a postavený s využitím najnovších technológií a moderných chát a domov.

V tomto článku sa budeme sústrediť na také spoľahlivé a krásne domy. Ale najprv niektoré Všeobecné informácie.

Betón je nikdy dobré a zlé

Tam je konkrétnym niekoľko typov: ťažké, ľahké, ľahké, najmä ľahučký, pórovitý. Jeho hlavné zložky sú cement, piesok, voda. Rôznych "konkrétne" od seba a hmotnosť výplne. A v závislosti od kvality, ktoré sa nájdu v priebehu výroby, pre tento účel. Napríklad ťažký betón použitý pri stavbe základov a jarky v monolitických dom-budova, ľahký a jednoducho sa vzťahujú na vnútorné priečky a steny. Stavebné predpisy jasne definovať podmienky používania tohto alebo, že betón. Dizajnéri ich použiť pri výpočte zaťaženia budovy, bez ohľadu na to, aké je to veľké alebo malé, riešiť problémy výstavby. Stavitelia by sa len striktne v súlade s dokumentáciou. Avšak, pri výrobe Zbraní, spoločnostiam a firmám so špecializáciou v krajine, bývanie, tzv. pena betón, ktorý sa používa vo všetkých jednotiek a častí domu, zo strechy na Nadácie.

Bez peny kdekoľvek

Pena betón sa vyrába zmiešaním cementu, rôznych výplní, voda, pena. Tento materiál je vyrobený tak v stacionárne výrobnej haly a priamo na stavenisku, kde s pomocou moderných mobilných zariadení a technológií môžu pena s dané hustotou. Používa sa vo forme blokov rôznych rozmerov alebo v tekutom stave. Pena s vysokou hustotou použité pri výstavbe Nadácie alebo z podlahy. Menej hustá pena betón sa používa na výrobu panelov priečok a blokové jednotky v budov, tepelná izolácia striech a podláh, ako aj pre izoláciu a pórovitosť. Ale ešte, čo vybrať pre stavebníctvo - pena betónových blokov alebo stavať rám-panel dom s použitím peny konkrétne v pevnej forme. Vy Rozhodnete!

V akých prípadoch je použitie kvapaliny a v tuhej peny betónu?

Tak sme sa rozhodli dať bloky. V tomto prípade Vás rýchlo a ľahko stavať múry. Betónové dosky sa prekrývajú, je to výhodné z ekonomického hľadiska. Ďalším plus je geometricky rovný povrch, ktorý umožňuje vykonávať všetky práce.

Ak sa rozhodnete postaviť rám-panel dom na nové technológie, nebudete musieť trpieť nepríjemností. Na prvý, aby rám dom z drevených alebo oceľových konštrukcií. Ďalej, stenové panely rám mimo tehla dyha, ACL, DSPS, ACL, potom produkujú postupnej vnútorné obloženie. Medzi vnútorným a vonkajším smerom je vyplnený penou betón, ktorý je jednoduchšie bloky v 2 krát. Odolné vlastnosti kovového rámu a o'priestranný dizajn umožňujú stavať aj v zemetrasenie-pron oblasti 3-4 poschodový dom s menšou hrúbkou stien a zníženie nákladov stavebných materiálov.

V tomto prípade, vyvstáva otázka: čo sme vyhrať, použitím peny betónu? Odpoveď - veľmi veľa.

Výhody

  1. Spoľahlivosť. Pena betónu je veľmi odolný materiál, ktorý nie je vystavený na čas. Jeho hlavným rysom - zatvorené pórovitosť, ktorá vám umožňuje absorbovať vlhkosť 10%.
  2. Tepelná ochrana. Ako sme už spomenuli, pena betóne 40-80% pozostáva zo vzduchových bubliniek, pre tento dôvod, v dôsledku veľkého tepelného odporu budovy je možné akumulovať teplo, umožňuje prevádzku znížiť náklady na vykurovanie.
  3. Mikroklímu. Tento materiál zabraňuje v zime tepelné straty, on sa nebojí vlhkosti, chráni pred teplom v lete. Pena konkrétne reguluje vlhkosť absorbovať a uvoľňovať vlhkosť, pomáha vytvoriť dobrú klímu.
  4. Rýchlosť znášky. Malá hustota, a preto, ľahkosť peny betónových blokov, ktorých veľkosť je viac ako tehla, ktorý umožňuje znížiť čas pre kladenie. Pena betónu, ktorý je jednoducho spracované a dekorácie môžete ľahko a náklady-cut kanálov pod potrubie, rozvody, zásuvky. S rámom-panel konštrukcia domu je ísť ľahko, ako deti designer.
  5. Zvukovú izoláciu. Tento materiál má vysokú schopnosť absorpcie. V priestoroch pena betónu sú vybavené všetky platné normy pre zvukovú izoláciu.
  6. Rešpektovanie životného prostredia. Pena konkrétne v procese prevádzky nie uvoľňujú toxické látky a environmentálne vlastnosti je sekunda len k stromu.
  7. Jednoduchosť spracovania. Pena betón dobré spracovanie môže realizovať boldest návrhu riešenia, napríklad, aby sa zakrivené steny, vytvoriť oblúk, oblúkových Okien, rohy, medzery na trhu, ktoré dávajú dom architektonické jedinečnosť a individualitu.
  8. Účinnosť. Náklady na výrobu a liatím betónu na stavbe nie viac ako 700-800 čísiel rubľov pre kubický m Jeden meter kubický bloky peny betón je 1700-2300 rubľov, To je oveľa menej, ako napríklad náklady na tehla - 4500-5000.
  9. Ohňovzdornosť. Pena betónu s 1 lyžica. agnosticism, je to potvrdené príslušné testy. Materiál nie je crack a nie je zničený, keď sú vystavené teplu.
  10. Lacné dodanie. Dobrá hodnota o'objem a hmotnosť umožňuje pre dodanie pena konkrétne akejkoľvek dopravy. Mobilné zariadenia pre kvapaliny pena konkrétne bude zodpovedať obvyklým "Gazelle".
  11. Jednoduchosť spracovania. Materiál zmiešaný s inými materiálmi. Pena betónovej steny môže byť obklopený tehly, na ktoré sa vzťahuje s drevené dosky, pokrytý dlaždice z umelého a prírodného kameňa. Hygroscopicity materiálu umožňuje aj sadry.

Poznať výhody tohto materiálu budete môcť vybrať to správne riešenie.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика