понедельник, 1 сентября 2014 г.

Betónové schody

Monolitické rebrík z betónu oprávnene považovaný za najviac odolné a spoľahlivé. Rám ventil chráni betón z pukliny a zlomy, a pevnosť výrazne zvýši. Vynikajúci výkon, kvalita môže byť v kombinácii s krásnou povrch betónových schodoch, dreva, prírodného kameňa alebo iných materiálov na vytvorenie veľmi atraktívny interiér ako v domácnostiach a v kanceláriách a iných verejných budovách. Takéto kroky nie sú zničené od vlhkosti a oceľovej výstuže, ktoré sa predpokladajú v nej sú chránené pred vonkajšími vplyvmi. Majú obrovské skúsenosti vo výrobe betónových schodísk naši odborníci môžu stavať nielen priamo, ale aj s otočným krivkový letu, ktorý bude hoden ozdobou Vášho domu.

Naša spoločnosť vyrába takéto typy monolitické schodisko:



  • Priame monolitické schodisko

  • Konkrétne s 90 stupeň otočiť

  • Konkrétne otočené o 180 stupňov

  • Monolitické zakrivené

  • Monolitické s kameňa a dreva


Ak potrebujete schodisko vnútri a zvonku, potom betónové schody - perfektné. Sú objednávky presiahne drevených vzorov na životnosť a odolnosť voči vonkajším vplyvom akéhokoľvek druhu.

Ďalšou výhodou monolitické schodisko niekedy možno považovať za pevné a spoľahlivé vzhľad, v niektorých prípadoch vyžaduje určitú verziu dizajn interiéru alebo dizajn exteriéru budovy. Ako monolitické schody môžu byť spracované mimo kameňa alebo z dreva.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика