суббота, 30 августа 2014 г.

Aplikácia na strechy opravy

Aplikácia na strechy opravy

Aplikácia na strechy opravy Bohužiaľ, pre ľudí, ktorí žijú na horných poschodiach bytových domov, typická situácia, keď jeden alebo iné miesto, začne liať vodu z poškodené strechy. V tomto prípade budete musieť kontaktovať správcovskej spoločnosti a napísať vyhlásenie na opravu strechy.

Čo urobiť ako prvé

Prvých krokov, je obrátiť sa na bývanie Oddelenie, HOA trestného zákona alebo iných spoločenských organizácii, ktorá poskytuje služby do domu. Žiadosti možno podať ústne - osoba alebo telefonicky a písomne. Po prvé, veľmi rýchlo, ale neúčinné.

Aplikácia vzorky pre strechy opravy

Ak chcete použiť, kontaktujte, prosím, moje HOA, trestného zákona alebo bývanie Oddelenie

Na Palube! Ale ak si, uistite sa, že záznam dátum, čas hovoru, a všetky údaje, ktoré vzal jeho Manažér.

Druhý bude mať ďaleko viac času, ale bude oveľa efektívnejší. Zvyčajne, aplikácia vzorky na opravu strechy má voľnej forme, nezmenené, len spp a dátum podpis žiadateľa v dolnej časti listu. Je potrebné poznamenať, že mnohé bytové družstvá majú svoje vlastné formuláre žiadosti.

Tak, ako kvalifikovane, aby sa vyhlásenie na opravu strechy?

Úvodné informácie a podrobnosti

Ako s akýmikoľvek inými dokumentmi, slúžil by ste mali začať so údaje adresáta a žiadateľovi. V pravom hornom rohu listu, napísať v stĺpci Na: Meno a priezvisko vedúci (Riaditeľ) spoločenstva služieb, názov a právnu adresu. Pod -, Od - svoje údaje a adresu.

Bude dobré uviesť všetky telefón (domov alebo mobil) - utility spoločností môže byť potrebné s vami okamžite SV'kontakt.

Obzrieme späť, trochu, v strede písať názov dokumentu: "Vyhlásenie". V tomto prípade aplikovať, pretože si podáva žiadosť na opravu strechy, a nie žiadnu sťažnosť.

Na konci listu, miesto, dátum a podpísať ho, v zátvorke dekódovať, t. j. vaše priezvisko.

Podstatou otázku

Ďalej, poďme uviesť dôvod. Najprv napísať, že ste vlastníkom bytu, v ktorom bol únik zo strechy a na základe názov dokumentu. Fotokópia to môže byť priložený k žiadosti.

Druhý, popísať sa to všetko začalo - počet a predpokladaný čas a v akej polohe. Opísať poruchy: od odkiaľ voda, a ako plynuli cez strop a steny, toľko atď.,

Potom opíšte poškodenie: poškodené zo svojho majetku, a oprava miestnosti (alebo celý byt), aké je to potrebné.

Spoločnosť musí byť príkladmi všetky podklady potrebné na spustenie opravu, vrátane: chybný listy a vzorky odhad na opravu strechy. Len v prípade, prečítajte si ich.

Na Palube! Právnici sú dôrazne odporúčané, aby obraz všetky miesta úniku, a škodám, ktoré spôsobili. Foto môže byť užitočné, ak tam bude nezávislé skúšky, alebo podať žalobu na súd. Okrem toho, môžete priložiť ho k žiadosti.

Žiadosť o činnosti

Vaša žiadosť musí skončiť so žiadosťou byť chybné zákona na opravu strechy, na odstránenie netesností a vyrovnanie straty.

Malo by to vyzerať takto:

"Na na základe všetkých vyššie, a podľa článkov 36 a № 162 Bývanie Kód Ukrajiny, položka 4 Federálneho Zákona" O ochrane práv spotrebiteľov ", odseku a V článku č. 40 pravidiel väzby Všeobecné majetku v apartmánovom dome "a Príloha č. 2 "Normy a pravidlá technickej prevádzky bytového Fondu",, prosím... ".

Prosím, rešpektovať! Prosím šíri priradenie poradové číslo, formulovať jasne. Odkazy na zákony a predpisy je dôležitým faktorom. Budú preukázať, že ste oboznámení s ich právami a vedieť, ako sa brániť ich.

Ďalej, zadajte zoznam dokumentov priložených k ziskov a strát. S napísané dva prípady, dať Manažér, druhý s jeho podpis na získanie odísť.

Ak Správca odmietne podpísať alebo prijať žiadosť, napísať o tom, keď sa dvaja svedkovia v dokumente a bude zavisimoe tejto skutočnosti svoje podpisy.

Treba poznamenať, že predložený výkaz nemusí byť posledný, ktoré budete musieť napísať. To môže byť dokumenty, zameraná na bytový úrad, súd, regionálne správy, prokuratúry a pod., Táto konštrukcia môže byť použitý pri uplatňovaní akéhokoľvek z prípadov.

To, čo je chybné zákona, kedy a kto je pripravený

Vzorky odhad na opravu strechy

Chybný zákon

Zostavil zoznam porúch na opravu strechy je potrebné odôvodniť prijatie vedúci HOA, trestného zákona alebo bývanie Útvar rozhodnutie, či opravu je ako núdzové a aktuálne alebo kapitálu v prieskume obytných o'objektu.

Vo vašom prípade, dokument by mal byť technický špecialista (inžinier) riadenie organizácie.

Na tele'objekt opravy, v stĺpci "Názov'KTW" on musí uviesť adresu, dom, byt a všetkých priestorov, ktoré si vyžadujú opravu poškodenia.

Ďalší, ktorý ustanovuje zoznam prác, podľa stĺpca "Druh práce", technický pracovník by mali uviesť konkrétne miesto, zoznam škody a spôsoby opravy. Napríklad: "Kuchyňa, zatekanie stropu na tanier s škvrny na stene. Je potrebné opraviť strop v kuchyni a obeť steny. "

Ak existuje akékoľvek chyby konštrukčných prvkov, budúcej zmluve o oprave strechy by mali byť vypracované s prihliadnutím na ich vizuálne vyšetrenie a fotografovanie.

Všetky zistené vady prihlásený zákona v stĺpci "Opis poškodenia štruktúry prvkov s povinnými'povinné špecifikácia oblasti a rozsah škody. Opísať škody, chyby, vady, atď. môže v akejkoľvek forme. V stĺpci "poznámky" dokumentu, môžete určiť, niečo nezvyčajné, príznačnej pre tento konkrétny prípad.

Zákon hrá úlohu pôvodného dokumentu, podľa ktorého rozpočet na väčšie opravy strechy, a tiež pohotovosť a aktuálne.

Môžu byť vykonávané na riadenie organizácie alebo činnosti Zmluvného metóda. V druhom prípade sa skladá zmluvu s treťou stranou stavebná spoločnosť.

Všetky dokumenty - žiadosť o strechu opravy, chybný zákon, rozpočet, atď., je vyrobená tak, aby vedúci riadenia spoločnosti na schválenie.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика