пятница, 29 августа 2014 г.

"Rodos - superwhite hlboko matný lak pre stropy

"Rodos - superwhite hlboko matný lak pre stropy


RHODOS RHODOS – superwhite hlboko matný lak pre potolkov

Dobrý deň, vážení návštevníci stránky spoločnosti "Kontinent", našich zákazníkov a našich budúcich klientov. Dnes sme začať zábava web tour Ostrovy Srednego mora.
Takže, predstavte si: biele slnko, transparentná, modrá jasné vlny Stredozemného mora. Priamo pred nami z vody, slnka biele kriedové útesy legendárny ostrov RODOS. Vlna hluku na lámanie skaly, tvoriace oslnivé biele vločky vzduchu peny.
RHODOS je prvý bod nášho turné, počas ktorého Budete mať možnosť oboznámiť sa s farbami "veliteľ". Farba Komandor je ostrov ako v oceáne farby.
Farba RHODOS má vynikajúcu skrýva silu a veľmi biele a spôsobuje nám Združenia s kriedové útesy a bielom mori pena na jasné, modré more vody.
RHODOS - superwhite hlboko matný lak stropy.
Určené pre maľovanie stropy v suchých miestnostiach betón, omietky, tehly a iné pórovité povrchy. Platí pre nové a predtým natreté vody-rozptyl farby povrchov.

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA:

Spotreba:
8-10 m2 / l 1 vrstva na hladké pripravený povrch. Na farbenie wall-papier a tvarovaných povrchov spotreba nie je štandardizovaná.
Maľovať "veliteľ" ako pre profesionálov a pre ľudí, ktorí nemajú špeciálne zručnosti.
Nákup produktov "VELITEĽ", Môžete získať celý balík výhod v porovnaní s inými spoločnosťami, zastúpený na ruský trh:

  • Vyššie charakteristiky farby na mnohých parametrov.
  • Oveľa farby nemajú analógiu vo svojom segmente.
  • Farbenie je možné prevádzkovať na calern karty "NCS", "RAL", "SYMFONY" a mnoho ďalších.
  • Okrem toho, spolupracovať so spoločnosťou, "Kontinent" Budete dostávať naše zľavy a náš podpis služby.

Maľovať "veliteľ" majú všetky potrebné certifikáty, ktoré môžete nájsť a ak chcete prekopírovať na našich webových stránkach na adrese: http://www. materik-m. ru/certifikát. html Z ponúkaných certifikáty by sa predovšetkým, že maľovať "veliteľ "je vhodný pre používanie u DETÍ, LIEČBA a PREVENTÍVNE ZARIADENIA a športové zariadenia.
Farby "Technos" a "veliteľ" Budete mať istotu bezpečnosti používania našich materiálov a spoľahlivú ochranu Vášho o'objekty. Dúfame, že maľovať "technos" sa stane nevyhnutnou súčasťou Vášho portfólia a spoločnosť "Kontinent" Vám pomôže orientovať sa v mori farieb a stať sa Vašim spoľahlivým partnerom.


Farba latexová vody Farba Veliteľ Prejsť na: Lak materiálov Farba latexová vody Farba Veliteľ


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика