пятница, 29 августа 2014 г.

Tlačí k podlahe a stropu

Sme vyrastal v presvedčení, že v miestnosti by mal byť pravidelný geometrický tvar: na štyroch rohoch a štandardná strop "štyridsať dva". Ale život ide o zmene a normy: tu pod strop, podlahy sú vyššie - a nie ste v typickom byte, v dome, ktorý odráža vašu osobnosť.

Hrať so stenami - zbúrať ich, stavať, zaokrúhliť, aby sa zabezpečilo, oblúky - to všetko sa stalo samozrejmosťou. Ale ak si myslíte, priestor vertikálne, sme niekedy len neprídu na myseľ. A márne! Zručne používať dnešné konštrukčných prvkov a materiálov, môžete urobiť miestnosti, pohodlné a funkčné. Ak to chcete urobiť, len budeme musieť prehodnotiť svoje názory stálosť výška stropu a podlahy úrovni.

Obloha sa bližšie

Materiály na tému

Minimálne námestie - maximálny pôžitok
Lekcia priestor úspory
Nepodarilo rozmery miestnosti: čo?
Ako zvýšiť o visual'objem miestnosti?
Vášeň multilevel stropy k nám prišiel v 90-tych rokoch: to je, keď sa Rusko stalo masívne používa sadrokartónových - materiál, ktorá bola vynájdená v Amerike koncom 19. storočia. Medzitým, sadrokartónové Dosky (alebo, ako to je volané, sadrokartón), nie je jediný a nie je najlepší materiál vhodný pre "visí", t. j. pre použitie v systémoch kazetových podhľadov. Dnes, po desaťročiach neustále uplatňovanie sadrokartónové konštrukcie, lekári sa čoraz viac blíži k záveru, že omietky, časť ich štruktúry, má schopnosť vyvolať ochorenie pľúc, až do astmy.

To je dôvod, prečo, keď sa hovorí o falošných stropy, musíte si uvedomiť, že to nie je nutne'byť istí, sadrokartón. To môže byť stromy'drevené, kovové, mineralovatnye, minerálna vlna, alebo dokonca zrkadlo dosky. Samotná podstata kazetového podhľadu zostáva rovnaké: na kovový rám, pozastavené alebo pripojených priamo do podlahy, umiestnené alebo namontované pripravený modulárne prvky: tabule, panely, laty, bunky, atď., Môžete si vybrať, čo sa hodí na Všeobecný štýl inter'jer, alebo do danej miestnosti. Napríklad, tam sú špeciálne modely pre miestnosti s vysokou vlhkosťou (kovové, chromovaných a eloxovaný latou stropy), predné varianty drevo na izby v klasickom štýle, striebro strop hliníka v high-tech štýle, atď.

Kazetových podhľadov, ako pravidlo, "ukradnúť" máte na 10-15 cm použiteľné priestor, tak odborníci odporúčajú, aby sa ich používať ako módny doplnok": je to ako kúpiť šatník a nechajte ju prázdnu (najmä relevantnosť návrhu vitajte v našej dobe veľmi kontroverzný). Ako na predpoklade, že ak chcete začať zavesenie na strop pod 3 m nie je stojí za to, a to je pravda, nie vždy. Existuje veľa možností, keď stropu padá len na malých plochách. Napríklad, môžete usporiadať niečo ako visí boxov, ktoré sa skrývajú v oznámení, a zároveň ju pripojiť ako osvetľovací systém. Zatiaľ čo rozsahu ako strop fragment môžu (a mali by) byť zameraná nie na problém, oblasti, s komunikáciou, a vo funkčnej plochy miestnosti.

Toto je veľmi dôležitý bod v použití viacúrovňového strop: v ideálnom prípade sa, budete musieť "zabiť dve muchy jednou ranou: na jednej strane, dať priestor vo vnútri chcete, a na druhej, ak chcete vytvoriť ilúziu, že to je čistá'objemnú časť dizajnérsky koncept. Niekedy, úroveň dizajnérov dosiahnuť vizuálne efekty: znížením stropu v niektorých miestach, budú viditeľne zvýšiť v iných, zdôrazniť niektoré dôležité oblasti - napríklad, jedálenský skupiny nábytok (ako pravidlo, ako "triky" podpora aj svetlo). Dnes to môže byť vykonané, vrátane pomocou špeciálnej konštrukcie vyrobené z priesvitného akryl - tzv. svetlo dómov, ktoré sú namontované v zaveseného stropu, a potom osvetlené žiarivky.




Tajomstvo poschodí

Na úrovni podlahy sú približne rovnaký účel - územné a ďalšie užitočné'em. Takéto stavby sa nazývajú podiums a mať výšku 15 až 50 cm (niekedy až na pódium musieť vybudovať niečo ako veranda s pár krokov. Zvyčajne na pódium "zvýšiť" zóny jedlo v kuchyni (podmienené jedáleň), hry, priestor pre deti, deťom, práca s comp''yuter (v akejkoľvek miestnosti, kde sme sa rozhodli miesto), posteľ (napríklad štyri-plagát) alebo "rookery" s vankúše vytvoriť pohovku v Orientálny štýl. Je vhodné na použitie na pódium a ako zariadenie na ukladanie vecí.

Vo Všeobecnosti platí, že možnosti hmotnosť, a pre všetky izby. Napríklad, v jednej časti detská izba nastaviť vysokú pódium 55-60 cm, ktoré môžete vyliezť po schodoch. V inej časti je posteľ, ktorá môže byť odstránená pod pódium, a uvoľniť priestor pre hracej plochy. Na pódiu sa postará o dieťa pracovisku. Ďalšou možnosťou - pódium-toaletný stolík v obývačke. To umožňuje umiestniť veľa vecí, a v rovnakom čase, určiť oblasti (napríklad čítať - konferenčný stolík s kreslami). Posuvné okná, ktoré sa budú nachádzať vo vnútri pódium, pre jednoduché použitie, môžete poskytnúť valčeky.

Nezvyčajné používa druhej úrovne podlahy v tradičnej Japonskej domu: pódium tu sa skladá z podlahové krabice kontajnerov. Časť podlahy v izbe je určený špeciálne stromy'Jana "dlaždice" (hrúbka niekoľko cm rozmery - ako keramické dlaždice na podlahe). Len majitelia vedia, že každá dlaždica je malá krabička s vekom, ktoré sa udržať všetko, čo chcú. Všetky vyzerá ako malé pódium, pokryté s kobercami. Ak váš byt sa nachádza v starej časti "Stalin" dom s stropu 4 m, je zaujímavé riešenie je zariadenie, stredne poschodí. Napríklad, keď je v miestnosti, ktorú chcete miesto a pracuje, a na spanie mieste, a to vo výške asi 2 metre, môžete stavať stromy'chodník - s výhodnou schodisko a zábradlie. Na platforme je stoly a iné kancelársky nábytok, a pod ním je možné dohodnúť aj miesto na spanie, Ogorodov ďalšie svetelný záves (usporiadať posteľ na hornom poschodí, nie je nutné, ako je uvedené vyššie, je vždy viac horúco a dusno).

Text: Marina Voronezhskaya
Foto: JP

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика