суббота, 30 августа 2014 г.

K studenej

Klimatické trh ponúka veľký výber pomôcok pre vykurovanie: vykurovanie ventilátory, elektrické konvektory, radiátory a sálavé panely.

Zdroj energie môže slúžiť ako je elektrina, plyn alebo kvapalné palivo. Prenos tepla sa vykonáva s pomocou cirkulácie vzduchu - prírodné (elektrické ohrievače) alebo nedobrovoľne (tepelné ventilátory)a žiarenie (infražiariče), alebo kombinácia (radiátorové kúrenie a vykurovacie panely). Tam sú stacionárne a prenosné ohrievače.

Ohrievač výkon je zvolené v závislosti 70-120 wattov na meter štvorcový v závislosti na kvalite domácej izolácie a Windows. Dokumentácia označuje spotrebu energie a rozmery vykurovaných priestorov.

Termálne fanúšikov

Vzduch v takýchto zariadení je vykurovaný pomocou elektrickej špirály rúrkové elektrický ohrievač alebo vykurovacie teleso vyrobené z keramiky.

Teplota vonkajšie elektrické špirály takmer 800C, Tan okolo 200C. Výstup vzduchu má teplotu pod 200C. Ďalšie ventilátor teplý vzduch je privádzaný do centralizovaného zásobovania teplom pre viac rovnomerný ohrev ventilátor otáča v prípade. Kombinované ohrievače majú zvlhčovače a filtrov, ktorý umožňuje vytvoriť v miestnosti viac pohodlné.

Termálne fanúšikovia až sedem režimov výkonu, čo umožňuje hladký zvýšenie kapacity. Domácnosť, ohrievače majú malú kapacitu a sú určené pre vykurovanie malých priestorov. Viac výkonné tepelné ventilátory (3-20 kW) s názvom "tepelné zbrane".

Výhody ventilátor ohrievače by mali byť ich jednoduchosť a dostupnosť, efektívnosť, nízka cena a veľkosť, rýchly a rovnomerný rozvod teplého vzduchu v miestnosti, možnosť inštalácie v každom inter'jer. Medzi nevýhody je hluku pri vysokých rýchlostiach a znečistenie ovzdušia je spaľovanie kyslíka (v modelov s elektrickým špirály).

Radiátorov, ohrievačov

V takýchto ohrievače ohrievač ohrieva olejovej náplne zapečatené bývanie. Teplota stien môže dosiahnuť 110-150C. Olej pri teplote do obehu vo vnútri chladič, ohrievač musí byť inštalovaný vertikálne.

Radiátor ohrievače majú 2-3 režim napájania. Kapacita, počet priečok, veľkosť ohrievača môžu byť zvolené v závislosti na veľkosti miestnosti, ktoré je vyhrievaný. Keď znížite počet sekcie bezpečnosti ohrievača je znížená, takže zvyšuje teplota steny chladiča.

Výhody olejové ohrievače možno pripísať bezpečnosť, trvanlivosť, spoľahlivá konštrukcia, nízka cena, tichý, schopnosť udržať teplo pre dlhú dobu po vypnutí. Nevýhody pomalého ohrevu, veľkosť a vysoké teploty povrchu (ten môže byť znížený o ochranný kryt).

Konvektory

V zariadení tohto typu tepla z vykurovacieho telesa prechádza do miestnosti konvekciou, prirodzenou cirkuláciou vzduchu.

V prípade, že je konvektor rúrkové elektrický ohrievač pre ohrev vzduchu. Studený vzduch vstupuje do tela v spodnej časti a je vykurovaný, von cez Okná s bary v hornej časti. Vytiahnuť v tele nastáva v dôsledku rozdielu hustoty tlak studený a teplý vzduch. Šasi nástenné konvektory majú teplotu 55-90. ROKOV, ktorý umožňuje pripojiť ich na stenu (ako radiátory). Nižšie je konvektor, tým účinnejšie je jeho práca. V niektorých modelov konvektory zabudovaným ventilátorom.

Výhody konvektorov: bezpečnosť a jednoduchosť využívania, tichú prevádzku, malé rozmery a moderný dizajn. Nevýhodou je nižšia ako fanúšik ohrievače, rýchlosť vykurovanie priestorov.

Infračervené ohrievače

Infražiariče sú maximálne pohodlné a cenovo zo všetkých zdrojov tepla. Princíp fungovania týchto zariadení je odlišné od princíp "normálna" ohrievače. Infračervené kúrenie je na pevné oceľové radiátory v quartz trubice. Z šok quartz trubice chráni mreže.

Takéto ohrievače na stenu bližšie k stropu, high - izba-na strop. Toto infračervené dlinnovolnovoi lúče zohrievajú predmet a teplota vzduchu je zladené tak, aby výška priestorov je prakticky nemali zvyšovať. Ich práca nie je príčinou cirkuláciu vzduchu v miestnosti, ktorá zaručuje absencia ponoru

Infračervené ohrievače môžete znížiť priemernú teplotu vzduchu v miestnosti, takže ju pohodlné, a spotreba energie až o 40% v porovnaní s inými ohrievače rovnakej energie.

Infračervené ohrievače umožňujú miestne bod vykurovanie v priestoroch na úkor žiarenia zameraním.

Z mnohých výhod infražiariče poznámka okamžité vykurovanie a úplné ticho. Výhody týchto zariadení by mala byť aj pohodlné, stabilné a rovnomerné vykurovanie priestorov, vyriešiť koncepty a prietok studeného vzduchu zo systému Windows, jednoduchosť inštalácie. Nevýhody zariadenia môžu byť pripísaná na relatívne vysokú cenu.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика