пятница, 29 августа 2014 г.

O stave pohodu

Vzhľad bytu, z pohodlia a komfortu závisí nielen na rozmiestnenie, typ a usporiadanie nábytku, ale aj na stenách, výber svietidlá, dekoračné tkaniny.



Záclon a dekoračných

Záclony a závesy sú jedným z hlavných prvkov dekorácie bytu. Záclony sú do značnej miery vizuálne SIP'na zmiernenie nedostatkov Okná alebo dvere na izbe, rozšíriť alebo rozšíriť ich. Napríklad k oknu, pozrel širšie, záclony a závesy viseli na oboch stranách okna otvorenie, zachytenie časti steny na pravej alebo ľavej strane. Ak požadovaný úzke okná, záclony pripojené k odkvapu, zodpovedajúci veľkosti okna otvorenie a dĺžku záclon priniesť takmer k podlahe. Veľmi krásne záclony a závesy, ak sú hrubé zostavy alebo záhyby. Ak to chcete urobiť, šírka záclony by mala byť jeden a pol násobok šírky okna otvorenie.

V miestnosti, kde sú steny natreté alebo papered bez vzoru, na záclony a závesy, môžete použiť tkanina so vzorom, najlepšie pozadie alebo vzor tkaniny vo farbe steny, bol s nimi rovnakej farby, ale inej farby. Pre tých oblastiach, obklady stien, ktoré majú kreslenie, ktorý sa používa predovšetkým thbottom alebo hladké tkaniny.

Ak je miestnosť na Windows zavesiť a tylu záclony a závesy, alebo poťahové látky musia byť hladké, bez kresby. Keď sa veľké veci stoja v malej miestnosti, tiež čalúnenie hladké alebo melkosortno handričkou. Inak budú pridelené.

Veľké textílie platné pre závesy, záclony, čalúnenie vo veľkých a high-Suite kúpeľne, rovnako ako nábytok pre veľké veľkosti.

Na prehoz tkanina je pomerne prijateľné pre závesy, poťahy, obrusy, vankúše a čalúnenie. Na izbu, maľované v jasných farbách, vybrať jasný koberčeky textílie.

Ak pod Windows radiátory, tylu, a najmä, závesy vyrobené z hodvábneho tylu, kapron, nylon, viskóza viesť len k parapetu, pretože z kontaktu s horúcimi batérie tieto materiály sa opotrebúvajú rýchlejšie.

Veľmi krásne záclony a závesy, ak sú hrubé zostavy alebo záhyby. Ak to chcete urobiť, šírka záclony by mali byť o jeden a pol násobok šírky okna otvorenie.

Dlhé rovné úzke tkaniny vyrobené z hustej tkaniny dať priestor prísne formálne a názory zhromaždené svieža záhyby, závesy, jemné tkaniny (nylon) - ľahkosť a vzdušnosť. Záclony pórovité materiály z bavlny a Maya dať priestor sviežosť. Upozorňujeme, že lesklé, hodvábne alebo z viskózy textílie pre závesy, záclony, čalúnenie v pokorný okolnosti sú veľmi elegantné.

Záclony a závesy drahé hodváb, zamat - robiť s podšívkou, tak zavesil hlbšie a ťažké záhyby látky nie je pokazené, nie nevyblednú zo slnečného žiarenia.

Koberce a kobercové

Dobrý v miestnosti veľkých kobercov alebo koberce. Vizuálne sa im páči, zvýšiť veľkosť miestnosti, najmä ak ich kreslenie kriedou a homogénne. Koberce malej veľkosti dať na gauč, stolík, kreslá.

Nepríjemné na oko a škaredé položiť koberce alebo šikmo na roh, je lepšie mať paralelne na steny v miestnosti. Mali by ste nepribližujte izba niekoľko malých koberčekov a skladby, najmä ak sa odlišujú farbou, kresbou a štýl. Pestré a jasné koberce (koberec) vyzerať dobre v miestnosti s hladké farebné steny.

Materiály na tému

Dole s ťažkými závesmi, prašné!
Kobercom poschodí
Kobercom história
Závesy, rolety, záclony: trendy - 2006-2007
Záclony a závesy - umenie závesy
V dlhej úzkej miestnosti, môžete si dať dva koberec na dve rôzne skupiny nábytku; táto izba ako by sa rozdeliť na dve časti (rovnaký efekt je možné dosiahnuť pomocou koberec dve alebo viac farieb (s pevné steny), čím sa vytvára atmosféru pokoja), a ak nábytok je dodávané tak, že oddeľuje jednej časti miestnosti z druhej, uvedenie vizuálne sa stáva menej dlho.

Ak máte koberce, ktoré sa vzťahuje na všetky alebo takmer všetky podlahou, na farebnosť stien, použite jednu z primárnych farieb koberca, ale svetlejší odtieň.

Zdobenie priestor, dáva to "teplo" a m'kvalita, koberce a cesty si vyžadujú súčasne, práce intenzívnej starostlivosti, ktorá nie je vždy možné implementovať zaneprázdnených ľudí. Nosené koberec a nehygienické a nepríjemné na oko. Sama o sebe, je jasné, že tam, kde nie je možnosť tráviť čas na časté čistenie kobercov (koberec) a sleduje, je lepšie, aby opustil.

Obrazy a dekorácie

Dobrý obraz, že najlepšie je zavesiť v najviac osvetlenej miestnosti a nie na devalue jeho blízkosti iných obyčajných dekorácie položiek. Zvlášť pôsobivé obrazy pohľad na hladké steny. Ak steny sú pokryté steny-papier s obrázkom, obrázok musí mať veľmi široký rám.

Obrázok musí rovnováhu a pokoj atmosféru miestnosti, a nie vytvárať chaos farebné škvrny, v kombinácii s rôznymi veľkosť a forma nábytku, vázy a stolové svietidlá, ktorý sa nachádza vedľa nich. Obrázok vertikálny formát vyvážený nízke plavidla dať do Skrinky, zatiaľ čo horizontálne formát obrazu si vyžadujú vysokú vázu alebo ciev.

Ak chcete zavesiť obraz by mal byť v úrovni očí alebo trochu nižšie. Veľkoformátové maľby, písomné najmä olejové farby, zavesené vyššie a s svahu. Akvarel, grafiky a obrázkov zavesené pod, málo čo do počtu, ale len vtedy, ak sú približne rovnakej veľkosti a charakteru.

Ale v skutočnosti, pohodlia v dome záleží nielen na tom, ako zariadené a vyzdobené nášho bytu, ale aj od obyvateľov, ktorí tam žijú. Nikdy sa pohodlne v dome, kde môžete počuť výkriky. Tak to závisí od nás, počasie v dome...

Zdroj: Arabio. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика